2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geldi mi ürünlerin canım memnun musun

Kızlar doğum izni 32de çıkmamak için rapor vermiyormus doktorlar pamdemi nedeniyle duyan var mı kontrole gidince sorucam ama bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Canim bende tam tersini duydum dr riskli oldugu icin direk rapor veriyomus calisamaz diyerapor zaten gitgide vakalarda artmaya basladi insallah bizim icin biseyler dusunurler sen bi dr sor yinede

Üzülme etkilenir tabi senin birde kaygı bozukluğun vardı değil mi canım bende bu günlerde oyleyimde ondan soruyorum çok çökmüş hissediyorum ruhsal olarak
Tam teşhisli bişey değildi de panik atak olmuştum hamileliğin başında o günlere göre çok iyi sayılırım ama çok hayat dolu geçmiyor her günüm son aylar Allah kerim bundan kötü olmasın inşallah

Çökmüş hissetmen belki kansızlıktan bile olabilir depresyona bilr sebep olur demişti ilacı verirken
Bunu söylediğin çok iyi oldu Allah razı olsun ben daha hamileliğin basından beri kan ilaci kullanmadım kullanamiyorum mideme ağrı ve bulantı yapıyor diye kanımda düşük dr kullanacaksın diyor ben kullanamıyorum ama artık dediğin gibi ise bugün başlayım hemen

Canim bende tam tersini duydum dr riskli oldugu icin direk rapor veriyomus calisamaz diyerapor zaten gitgide vakalarda artmaya basladi insallah bizim icin biseyler dusunurler sen bi dr sor yinede
Anlatmak istediğim senin duyduğun canım ben yanliş izah ettim herhalde 32de illaki izne cikmak lazimmis pandemi dönemi riskli diye öyle duydum inlsh öyle bisi yoktur ben özel sektördeyim ücretsiz iznede cok fazla cikamam bebegin yaninda ne kadar kalsam kardir inslh verir calisabilir raporunu

Bende diğer.çocuklarda ne koyduğumu bile tam net hatırlayamıyorum yeniden netten baktim kimisi epey fazla koyuyor kimisi daha az ihtiyaca yönelik şimdilik sadece inceledim
Ben çok fazla şey koymamaya calısıcam. Zaten pandemiden en fazla esim yada annem yanimda olabilecek. Oda süsleme vs gerek yok gibi. Kapı süsünde kararsizim. Açıkçası ilk bebeğim olduğu ici çok bilmiyorum da. Siz daha tecrübelesiniz
Hastane çantası olarak genelde kabin boy valiz ile anne çantası görüyorum yeterli oluyor herhalde.

Aynısı bana da oldu 2 gün önce, normalde kıpır kıpır olan bebek bi anda çook yavaş ve derinden bir iki hareket yapmaya başladı. Ben de endişelendim. Ertesi gün maşallah düzeldi. Bazen tamamen içe dönüp çok yavaş hareket edebiliyorlar bazen de rutinleri olmadığından uyuyabiliyorlar. Bazen gündüz bazen gece uyuyorlar. Yenidoğanlar da öyle değşl mi zaten bir günleri öbürünü tutmuyor. İnşallah sağlıkla büyüyordur bebişin unutma stres daha fazla etkiler . Çok kafana takılırsa acile git bi baktır.

Benimde dünden beri hareket etmiyor alıştım artık bayramda yine 2 gün ne ses ne seda o ara şeker çikolata yemekten belki de şekerimi yukselttim. Bence pozisyon değiştiriyorlar cumartesi günü karnimda çıkacak gibiydi dün hafid kıpırdı öğlene kadar ondan sonra hiç tekme atmadı stres yapma onu da anlıyorlar akışına bırakinca benimki tekmelemeye başlıyor

Valla benimki hep derinden hafif hareket ediyor. Hiç sert değil hareketleri.

Valla benimki hep derinden hafif hareket ediyor. Hiç sert değil hareketleri.
Her bebeğin şekli huyu suyu gibi hareketleri de farklı. Annenin vücut yapısı da önemli bence hareketlerin hissedilmesinde. Ben bazen hissetmiyorum hiç ama bir bakıyorum karnım yamulmuş. Demek dönmüş baya ama fark etmemişim diyorum. Allah hepimize sağlıkla, hayırla, mutlulukla bebişlerimize kavuşup büyütebilmeyi nasip etsin inşallah

Zıbınlarda yenidoğan ile 0-3 ay birbirinden farklimi? Hangisinden almak mantıklı? Birde doğum zamanı kışa geliyorya zıbınları uzun kollu mu yarım kollu mu almak gerek. Uzun kollu olunca üstüne kıyafet giydirmek zor oluyormuş yarım kollu da da üşüyebilir. Evimiz merkezi değil ama çok soğukta değil.

Farklı okuyor canım üst üste koyunca bir iki santim oynadığını görüyorsun.

Bu arada ben hep yandan ve alttan çıtçıtlı kısa kol aldım. Üstüne uzun kollu tulum. Daha da soğuk olursa hırka battaniye giydirmwyi düşünüyorum inşallah. Çocuk elden koldan üşümez kafa ayak ciğerden üşür. Çok soğuk değilse uzun kollu iç zıbına gerek yok bence onlar az daha sıcaklarda üstüne bişey giydirmeden sadece alt giydirip kullanılabilir bence. Tabi ben tecrübeli sayılmam tecrübeli anneler daha iyi bilir.

Sanirim hepimizde var buda hamileligin getirdigi duygusallik galiba hayirlisiyla sagliklica doguralim insallah
Bebeğin hareketleri çok azaldı bugün neden olabilir ki 25 haftada
canim sekerli biseyler ye yarim saat sonra sol tarafina uzan bekle iki saat icerisinde 10 tekme yada hareket kipirti bunlari say 10 defa oluyorsa hersey normal yine olmadiysa karnina hafif bi durt karnini bekle benim doktorum ne olur ne olmaz diye bilgi vermisti vede sert tekme her zaman olmaz benim iki gun cok hafif tekmeleri asagilarda hissediyordum dun pozisyon degistirdi suan yine sert hissediyorum onemli olan bebegi hissetmek o yuzden telas yapma

Evet hamdolsun ayrıntılı ultrasyon güzel çıktı. Bir yerde ruh halinin iyi olmadığından bahsetmişsin canım o kansızlık tan olabilir. Ben geçen hafta doktoruma göründüğümde kanımın çok düşük olduğunu söyledi hatta damardan demir verildi serumla. Öncesinde aşırı bunalımdaydım.Nasil kötüydüm anlatamam. Bebege dair hiç istek, hevesim yoktu. Yaşama isteğim, heyecanım tamamen bitmişti şimdi daha iyiyim hamdolsun. yavaş yavaş toparlaniyorum.Sen de baktı değerlerine bence

Merhabalar, ben 28+4 günlük hamileyim son iki gündür bulantılarım başladı özellikle öğle ve akşam saatlerinde. Sizde de oluyor e mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…