Evet canım ziyareitçi olmayacağı için ikramlık olmaz benim diğerlerinde çikolata içecek ikramlık vardı oda süsleri kapisusu yaptırmıştım bundada aslinda istiyorum kapisusu yaptırmak ama kararsızım hast çantası da toplamda herşeyi bir küçük boy valize sığmıştı benim rahat rahat ben pek abartmadan koyuyorum benim hastanem sadece 1 gece yatırıyor Allah korusun zaten aksi bi durum olursa çaresine bakılır o yüzden 2 takim kendime 2 3 takım bebeğe düşünüyorum ic çamaşırlar vs zaten liste yapicam atarim buraya da eksiğini konuşuruzBen çok fazla şey koymamaya calısıcam. Zaten pandemiden en fazla esim yada annem yanimda olabilecek. Oda süsleme vs gerek yok gibi. Kapı süsünde kararsizim. Açıkçası ilk bebeğim olduğu ici çok bilmiyorum da. Siz daha tecrübelesiniz
Hastane çantası olarak genelde kabin boy valiz ile anne çantası görüyorum yeterli oluyor herhalde.
Başla inşallah kansızlık depresif ruh hali çok yapar annemden ablamdan biliyorum hep kendiminde lisede kan iğneleri kullanmıştım ergenlikteki o hırçınlığım bile azalmıştıBunu söylediğin çok iyi oldu Allah razı olsun ben daha hamileliğin basından beri kan ilaci kullanmadım kullanamiyorum mideme ağrı ve bulantı yapıyor diye kanımda düşük dr kullanacaksın diyor ben kullanamıyorum ama artık dediğin gibi ise bugün başlayım hemen
Benim kanim da düşük çıkıyor hep canım siz böyle diyince anladım ondan öle olduğumu bu sabah aç karna başladım demir ilacına burda konuştuğumuz iyi oluyor doktorumla paylaşmamıştım bunalım yaşıyorum diye belki o da söylerdi kansızlıktan diye 11 civarı çıkıyor kanım ama hamilelikten dolayı 13 üstü olmalı dedi dr aşırı düşük değil ama takviye istiyorEvet hamdolsun ayrıntılı ultrasyon güzel çıktı. Bir yerde ruh halinin iyi olmadığından bahsetmişsin canım o kansızlık tan olabilir. Ben geçen hafta doktoruma göründüğümde kanımın çok düşük olduğunu söyledi hatta damardan demir verildi serumla. Öncesinde aşırı bunalımdaydım.Nasil kötüydüm anlatamam. Bebege dair hiç istek, hevesim yoktu. Yaşama isteğim, heyecanım tamamen bitmişti şimdi daha iyiyim hamdolsun. yavaş yavaş toparlaniyorum.Sen de baktı değerlerine bence
Biraz hareketlendi gibi ben herhalde o çok hareketli zamanlarına alıştım hep öyle olacak sanmıştım dediğin gibidir muhtemelenAynısı bana da oldu 2 gün önce, normalde kıpır kıpır olan bebek bi anda çook yavaş ve derinden bir iki hareket yapmaya başladı. Ben de endişelendim. Ertesi gün maşallah düzeldi. Bazen tamamen içe dönüp çok yavaş hareket edebiliyorlar bazen de rutinleri olmadığından uyuyabiliyorlar. Bazen gündüz bazen gece uyuyorlar. Yenidoğanlar da öyle değşl mi zaten bir günleri öbürünü tutmuyor. İnşallah sağlıkla büyüyordur bebişin unutma stres daha fazla etkiler . Çok kafana takılırsa acile git bi baktır.
Maşallah canim, daha doğuma kadar çok sekil değiştirir.Doktordan geldim 28+4 olduk. Kilosu 1238 Gr. Boyu da 37cm olmuş. Duruşu kafası yukarda midemin orda poposu ayakları aşağıda. 36. Haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş normal doğum için.
Kan ilacını içerken bende cok zorlanıyorm içtigim günler hep midem bulanıyor iştahsızım agzımdq kötü tad cogu günler içmiyorm bu yuzdenBenim kanim da düşük çıkıyor hep canım siz böyle diyince anladım ondan öle olduğumu bu sabah aç karna başladım demir ilacına burda konuştuğumuz iyi oluyor doktorumla paylaşmamıştım bunalım yaşıyorum diye belki o da söylerdi kansızlıktan diye 11 civarı çıkıyor kanım ama hamilelikten dolayı 13 üstü olmalı dedi dr aşırı düşük değil ama takviye istiyor
Benim 8di canım. Çok ama çok düşük yani. İnan yaşamak çok anlamsız geliyordu. Ben ruh halimin kötü olmasını Allah affetsin beklediğim cinsiyet değil ondan diye düşünmeye başlamıştım hatta seninle özelden yazismistik hatırlarsan.Kimse kınaması ruhen kötü olunca her şey anlamsız oluyor. Kendime kızıyorumdum niye bu kadar taktım diye. Başka sebep bulamıyordum. Simdi bebeğimle bağım oluşuyor hamdolsun. Allah kucağıma almayı nasip etsin. Hepimize deBenim kanim da düşük çıkıyor hep canım siz böyle diyince anladım ondan öle olduğumu bu sabah aç karna başladım demir ilacına burda konuştuğumuz iyi oluyor doktorumla paylaşmamıştım bunalım yaşıyorum diye belki o da söylerdi kansızlıktan diye 11 civarı çıkıyor kanım ama hamilelikten dolayı 13 üstü olmalı dedi dr aşırı düşük değil ama takviye istiyor
Merhaba ben aynı sağ alt bacagım dışa bakan kısmı yumru şeklinde varis oluştu 1-1.5 ay önce basladı ama suan baya rahatım yaptıklarımı anlatayım sana bende agrı hiç kalmadı gibi ama şişlik duruyor. doktora gittim varis corabı verdi. Sadece yuruyuse giderken kulotlu varis corabımı giyiyorum. Evde sürekli ayaklarımı uzatarak yükselterek oturuyorum. Uzun süre ayakta kalmıyorm ve sabit oturmuyorum. Sabit oturmam gerekirse ayaklarımı hareket ettiriyorım bilekten çeviriyorm ufak egzersiz gibiMerhaba kızlar Haftasonundan beri sağ bacağımın dışa bakan yan kısmında kalçamla dizim arasında sanırım varis oluştuBirden ağrıyla başladı sonra ceviz büyüklüğünde morardı ve hala ayağımın üstüne basınca bile ağrı yapıyor. Sizde böyle bir varis yaşayan var mı, neler yaptınız?
Benim hemen hemen her sabah devam ediyor alıştım hayatımın rutin akisiymis gibi dün sabah bu sabah hiç şaşmazMerhabalar, ben 28+4 günlük hamileyim son iki gündür bulantılarım başladı özellikle öğle ve akşam saatlerinde. Sizde de oluyor e mu?
Merhaba ben aynı sağ alt bacagım dışa bakan kısmı yumru şeklinde varis oluştu 1-1.5 ay önce basladı ama suan baya rahatım yaptıklarımı anlatayım sana bende agrı hiç kalmadı gibi ama şişlik duruyor. doktora gittim varis corabı verdi. Sadece yuruyuse giderken kulotlu varis corabımı giyiyorum. Evde sürekli ayaklarımı uzatarak yükselterek oturuyorum. Uzun süre ayakta kalmıyorm ve sabit oturmuyorum. Sabit oturmam gerekirse ayaklarımı hareket ettiriyorım bilekten çeviriyorm ufak egzersiz gibi
Kızlar kan eksikliği olmasa bile böyle sendromlar yaşamak çok ama çok normal. Eğer kendinizde böyle belirtiler görüyorsanız ve geçmiyorsa mutlaka durumu dr unuza anlatıp profesyonel destek alın. Nasıl gripte dr a gidiyorsak bunda da psikoloğa mutlaka gidilmeli ilerlemedenBenim 8di canım. Çok ama çok düşük yani. İnan yaşamak çok anlamsız geliyordu. Ben ruh halimin kötü olmasını Allah affetsin beklediğim cinsiyet değil ondan diye düşünmeye başlamıştım hatta seninle özelden yazismistik hatırlarsan.Kimse kınaması ruhen kötü olunca her şey anlamsız oluyor. Kendime kızıyorumdum niye bu kadar taktım diye. Başka sebep bulamıyordum. Simdi bebeğimle bağım oluşuyor hamdolsun. Allah kucağıma almayı nasip etsin. Hepimize de
Ah canım benim ya evet hatırlıyorum zaten hormonlardan dolayı bile adet olamamaktan hemen duygusallık alinganlik oluyor birde kan düşük olunca sen çok etkilendin bebeğini sev canım konuş o senin 3. Oğlun olsada sen onun tek annesisin en az ilk bebegin kadar heyecanlanmayı ve yolunu beklemeni hakediyor kan ilacına da devam edelim bende edeyimBenim 8di canım. Çok ama çok düşük yani. İnan yaşamak çok anlamsız geliyordu. Ben ruh halimin kötü olmasını Allah affetsin beklediğim cinsiyet değil ondan diye düşünmeye başlamıştım hatta seninle özelden yazismistik hatırlarsan.Kimse kınaması ruhen kötü olunca her şey anlamsız oluyor. Kendime kızıyorumdum niye bu kadar taktım diye. Başka sebep bulamıyordum. Simdi bebeğimle bağım oluşuyor hamdolsun. Allah kucağıma almayı nasip etsin. Hepimize de
Maşallah canım gözün aydin şeker zor oluyor benim ilk testte biraz sınırda çıkmıştı da korkmuştum hemen dikkat etmeye başladım yediklerime ikincide normal çıktı bende rahatladım ama hala diyetime dikkat ediyorum ne olur ne olmaz diyeMerhaba kızlar bu gün açlık tokluk şekerine baktırdım açlık 74 tokluk yedikten 1 saat sonra bakıldı 102 çıktı doktor ayrıca kan ve idrar tahlili istemişti sonuçlara baktı bir sıkıntı yok dedi şeker konusunuda atlattık
Ya canım benimde yeniden başladı artık yazmaya utandım buraya bıktı benden arkadaşlar diye malum.ilk 18 20 hafta boyunca hayatım kabus gibiydi hep buraya yazardım diyip dururdum 2 3 gündür öğürtecek kadar oluyor bazen biraz rahatladım derken son trimestir a girdik doğuracaz daha bulantı nedir yaMerhabalar, ben 28+4 günlük hamileyim son iki gündür bulantılarım başladı özellikle öğle ve akşam saatlerinde. Sizde de oluyor e mu?
Maşallah canım güzel haberle gelmişssin şeker konusu gerçekten problem atlatmış olman çok iyi ben mecburen diyet ve ölçüm yapıyorum hergün dikkat etmek gerekiyorMerhaba kızlar bu gün açlık tokluk şekerine baktırdım açlık 74 tokluk yedikten 1 saat sonra bakıldı 102 çıktı doktor ayrıca kan ve idrar tahlili istemişti sonuçlara baktı bir sıkıntı yok dedi şeker konusunuda atlattık
Bazen geç düşebiliyor yarın muhtemelen tamamlanır çıkmamış olanlar canım ama açlık şekerin yüksek sanki sınır yanlış hatırlamıyorsam 100düArkadaşlar sağlık ocağındaki tahlil sonuçlarının tamamı e nabiza düşmemiş. Sadece açlık kan şekerini girebiliyorum o da 111 gösteriyor, sanırım biraz yüksek değil mi? :/ Sizlerde durum nasıl şeker yüklemesi sonrası?
Kilo alimim vs de aslında anormal değil, düşük kiloda hamile kalmıştım. 53 le baslayip 62 kilodayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?