2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım.hep yazdim bugüne kadar gruba ara ara yine yazıyorum citcitli badileri yenidoğan almayın 0 3 ayı bile az sayıda alın benim.bebeklerim iri olmadığı halde hastane çıkışlarının içindeki yenidoğan citcitlilar dışında hiç 0 ay citcitli almadım çünkü hem çok çok hızlı büyüyorlar hemde bezden dolayı zaten 3 4 cm uzun olması gerekiyor birde o citcitlilar kasmasın hiç rahat olmuyor kasınca yani 3 6 ay 6 9 ay şeklinde büyüklere hemen geçiliyor 15 gün arayla
Ben sıfır kol ve yarim kol aldım uzun kol kıyafet altında pot ve rahatsız duruyor hem bebegin kolları üşümez o penye battaniyelerin içinde duracak hep öyle hemen kucağa alıp kıyafetle gezdirecek durum olmaz evin ısısına göre bir iki kat battaniyelerle alınıp konur sonra zaten bahar gelecek yavaş yavaş rutinimiz oluşur

[

Kan ilacını içerken bende cok zorlanıyorm içtigim günler hep midem bulanıyor iştahsızım agzımdq kötü tad cogu günler içmiyorm bu yuzden.
Evet ya hem ağrı hem bulantı yapıyor midede artık bu bulantılarımızda geldik gidiyoruz hamilelik bitiyor daha kesilmedi tam olarak herşeyden etkileniyor

Bazen geç düşebiliyor yarın muhtemelen tamamlanır çıkmamış olanlar canım ama açlık şekerin yüksek sanki sınır yanlış hatırlamıyorsam 100dü
Tesekkur ederim arkadasim. Yarın sağlık ocağından alıp doktora göstereyim dediğin gibi, referans aralığı üst sınır 109 yazıyor. Bakalım ne diyecek.

Açlık şekeri sınırı 90 canım 111 biraz yüksek doktor daha iyi bilir tabiki de
O zaman benimki bir hayli yüksek. Gebelikte genetik faktor önemli mi bilmiyorum ama ailede anneannemde şeker rahatsızlığı vardı. Başka kimsede yok şu an bildiğim.
Hayatım boyunca tatlıyı sevmedim, yediğim tatlı sadece meyvesuyu ve meyvedir, hamilelik döneminde çok az daha fazla tatlı yiyorum, şeker çıkarsa üzülecegim

Hayırlısı olsun ama hormonlarla da ilgili belki diyet verirler. Benim düşmedi diyetle insülin kullaniyorum 105 gibiyken başladım insuline.yukleme bile yaptirmadik yüksek gidince. İnşallah diyetle halledebilirsin

Ben internetten almadım ama n11 de gördüm hamile Kulotlu varis corabı orta basınçlı. Ayak bileğinizi dizden altı birde tam kasık altını ölçüp ona göre bedeninizi ögrenebilirsiniz satıcıya sorup beden cok onemli biraz sıkıp basınç yapmalı ama cokda sıkmamalıda

Kizlar ben normalde gelse bebegim sezeryan istiyorum simdiden herks basima bikbik ötmeye basladi
Ama ben normal doğuracağima inanmıyorum
Hep kafamda sancilar bağırmalar geliyor
Annemde normalse normal yap vs diye herkeste baski yapiyor
Ama ben normal dogurmayi kafamda simdiden bitiridm

Derinndn1234 canım ben 24te izne ayrılırken doktorum büyük ihtimalle 32de de çalışabilir raporu veremeyeceğiz haberin olsun dedi bana, sanırım Pandemi nedeniyle çalışabilir raporunu iptal edip direkt doğum izni başlatıyorlarmış, inşallah onu idari izne çevirirler diyeceğim ama bu izin zaten bize fazlasıyla verilmişmiş vs vs.

Selam canim benimde ayak bilegimde var varis ayakta olunca cok.rahatsiz etmeye baslamisti dr uma soyledim ben diz alti aldim kulotlu giymek zor olurdu bana tabi varis nerende var onemli benim bilekteydi ayakta is yapacaksam ve biyere gideceksem kkesin giyorum cok rahatlik evdeysemde ayagimin altinda 2 yastik surekli uzatiyorum bacaklarimi

Sana kalmis canim sonucta istemeyle olmuyor normal herzaman zaten dr uygun gorurse normal yaptirir bence bisi deme kimseye dr nasil uygun gorurse de bebek kilosu cati muayenesi olmadan karar verilmez sende kismet de gec dr a da istemiyom dersin oyle gerekti der yakinlarina cekilirsin kenara

Ya işte o kötü evde durmak bende isterim ama sonrasında bebekle vakit gecirememek sıkıntı

aynen biktimyaa nezaman belli oluyor son haftalardami ne olacağı
Ama doktorun yanına esimle girdim hep
Onun yanında doktor normal derse napacam

Ben haftaya alicam insallah calisabilir raporu 24te izne cikmamistim zaten ozaman calistiysam simdide calisirim yani bi zahmet versin drum

aynen biktimyaa nezaman belli oluyor son haftalardami ne olacağı
Ama doktorun yanına esimle girdim hep
Onun yanında doktor normal derse napacam
Valla pandemi artarsa esleri bile almiyorlar muayeneye gelmezse rahatla halledersin yoksa kocanla anlas canim idare ediversin senin vucudun senin kararin kime ne sorana da doktor uygun gormedi normal dersiniz kimse ses edemez belki de zaten uygun gormiycek kim bilir kimseyle o yuzden munakasaya girme derim

Heeks tutturmuş normal saglikli
Sezeryani hrks öcü görüyor
İlla esim anlayis gösterir tabi ama yinede herks dirdir ediyor
Normalse normal yapacakmışız
Mecburum sanki

Ben haftaya alicam insallah calisabilir raporu 24te izne cikmamistim zaten ozaman calistiysam simdide calisirim yani bi zahmet versin drum
İnşallah izne ayrılmadığın için verirler canım ama benim anladığım 32ye gelen tüm gebelere direkt doğum izni başlatıldığı, yani Pandemi izni alınsın alınmasın çalışabilir raporu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…