2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaa canım bu bilgi kesinmi. Kk ekim annelerine bi sorsakmı çalışır raporu alabilen varmı kötü oldu bu iş

Bu
Merhabalar, ben 28+4 günlük hamileyim son iki gündür bulantılarım başladı özellikle öğle ve akşam saatlerinde. Sizde de oluyor e mu?
Bulanti ben de ilk üç ay da yoktu şimdi de yok. Ağız tatsizligi falan vardı ama geçti onlar. Şu an yaşadığım tek sıkıntı şişkinlik, karında sertleşme akşamları, nefes almada zorlanma gibi şeyler.

Hamilelik döneminde yediğim kadar tatlı yememisimdir ben hiç. Ailede şeker olmayinca bende de birşey çıkmadı. Sanırım vücut yapıyor şekeri daha çok. Ben bu gebelikte tatlı adına ne bulduysam yedim dayanamadım, ister çikolata olsun ister tatlı,bisküvi, bal, badem fıstık ezmesi, paketli tatlı ürünler vs ne ararsan var. ona rağmen glikozum falan düşük cikti

Bakalim canim gorcez ben home office calisiyorum suan da 24 te vermediler izin falan calistim simdi de calisirim yani kosullarim ayni

Canım bende ilk bebeğimde öyle olmuştum herkes bir akıl veriyordu ama ben ne o gücü ne o psikolojiyi kendimde bulamadım o masaya çıkıp asla ıkınıp o bebegi çıkaramazdım hala aklima geldikçe korkular basıyor kendimi sıkıyorum planlı bir şekilde sezaryen oldum öyle kolay ve güzel oldu ki sezaryenlerim bir gün bile yatmadım bana normal yap diye baskı yapanların çenesi durmayanlarin bile çenesi kapandı böyle kolaymıymış sezaryen demeye başladılar bi baktim ilerleyen zamanda sezaryen önermeye başladılar herkese ugurbocuuu sezaryen oldu cok kolay oluyor sezaryen olun diye

aynen ya banada sezeryan kolay geliyor
Benn rahim filmini anesteizli cekildim
Sonra 3gunagri hissettim sonra hop hayata devam.
Oan ikinmak o normal dogum senaryosu bile korkutuyor beni.
Annem cevrem takmis normal doguma
Normalse normal yap diyorlar
Gelin siz yapın dedim
Simdiden inşallah normal degildir diye dua ediyorum

Hiç kimseye yürek üzme doktora söyle yapamam diye fobim var de sonrada doktordan çık bisey uydur doktor normal olmaz diyor de ben mesela normal doğurmaya kalksam Allah korusun bebegi boğardım havasızlıktan çünkü beceremeyecegimi çok iyi biliyorum afedersin ilişkiye bile ara versem biraz sonra ağrı oluyor zorlanıyorum birde o dönem yakın cevremde cok zor ve çok kesikli normal doğum yapanlara yakinen şahit oldum oturamadılar tuvalet problemi enfeksiyon vs yaşadılar bende travma oluştu muayene dahi olmadan yattim ameliyat masasina

daisyyy dikkat et canım kiloya afiyet olsun ama sonrası depolanmasin kaç kg almıştın sen pek kiloda almamıştın heralde değil mi

yani aynen ben alttan muyane 2kere oldum bagirmaktan öldüm dayanamıyorum benim vajinam dar z Aten doktor demisti
Alttan muayeneye dayanamayan normale nasıl dayansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…