Canım insülin igne ucunu kaç numara kullanıyorsun bir de nereden yapıyorsun.Hayırlısı olsun ama hormonlarla da ilgili belki diyet verirler. Benim düşmedi diyetle insülin kullaniyorum 105 gibiyken başladım insuline.yukleme bile yaptirmadik yüksek gidince. İnşallah diyetle halledebilirsin
5 mm kullanıyorum bacak ve kollardan. Geçende 6 aydan sonra karından vurulmuyor dedi hemşire zaten hiç vurmamistim cesaret edipCanım insülin igne ucunu kaç numara kullanıyorsun bir de nereden yapıyorsun.
Bu geçmiş kötü hikayelerden hepimizde oluyor. Bir kaç kitap var hypnobirthing diye oku illa normal doğum yapma ama kitabı okuduğumda benim uçak korkum bile azalmıştı en azından korkun geçer zaten istesen bile bebek istemezse normal gelmiyor kiKizlar ben normalde gelse bebegim sezeryan istiyorum simdiden herks basima bikbik ötmeye basladi
Ama ben normal doğuracağima inanmıyorum
Hep kafamda sancilar bağırmalar geliyor
Annemde normalse normal yap vs diye herkeste baski yapiyor
Ama ben normal dogurmayi kafamda simdiden bitiridm
Benim igne ucu 4mm karından yap dediler bana. Kaç ünite vuruyorsun canım5 mm kullanıyorum bacak ve kollardan. Geçende 6 aydan sonra karından vurulmuyor dedi hemşire zaten hiç vurmamistim cesaret edip
A evet hatırladım simdi Canım evet sen almış sayılmıyorsun normal kilona cikmissin11 kilo aldım biraz fazla aldım ama 45 kiloyla başlamıştım ben cok zayıftım, biraz almam iyi oldu.
Bende böyle hissediyordum hayvanlardan da korkarım biraz online bi terapi aldım bir kaç kitap okudum uçak korkumu tamamen yendim normal doğumu da en azından deneyeceğim. Korkmamız çok normal çünkü bizim ülkemizde insanlar hep birbirini korkutmaktan zevk alıyor çocukluktan beri bilinç altımızı doğum hakkında mahvettiler. Korkuyı yenmek önemli ama bence normal yada sezeryan neyle doğduğu önemli değilHiç kimseye yürek üzme doktora söyle yapamam diye fobim var de sonrada doktordan çık bisey uydur doktor normal olmaz diyor de ben mesela normal doğurmaya kalksam Allah korusun bebegi boğardım havasızlıktan çünkü beceremeyecegimi çok iyi biliyorum afedersin ilişkiye bile ara versem biraz sonra ağrı oluyor zorlanıyorum birde o dönem yakın cevremde cok zor ve çok kesikli normal doğum yapanlara yakinen şahit oldum oturamadılar tuvalet problemi enfeksiyon vs yaşadılar bende travma oluştu muayene dahi olmadan yattim ameliyat masasina
Evet ben de anlamadım. Ya bir de bebeğim pek hareket etmiyor gibi geliyor bana. Hareket etsin diye karnıma hafif baskı yapıyorum ama tepki alamıyorumYa canım benimde yeniden başladı artık yazmaya utandım buraya bıktı benden arkadaşlar diye malum.ilk 18 20 hafta boyunca hayatım kabus gibiydi hep buraya yazardım diyip dururdum 2 3 gündür öğürtecek kadar oluyor bazen biraz rahatladım derken son trimestir a girdik doğuracaz daha bulantı nedir ya
hmm bakayimBu geçmiş kötü hikayelerden hepimizde oluyor. Bir kaç kitap var hypnobirthing diye oku illa normal doğum yapma ama kitabı okuduğumda benim uçak korkum bile azalmıştı en azından korkun geçer zaten istesen bile bebek istemezse normal gelmiyor ki
Aa tmm o zmn canım teşekkür ederim
Aynen yazıp öğrenmek en güzeli
Bakalim canim gorcez ben home office calisiyorum suan da 24 te vermediler izin falan calistim simdi de calisirim yani kosullarim ayni
İyi madem o zaman genel bir kural yok2 kişi yazdı ekim annelerinden alabilmişler raporu
Evet 10 defa demedi ama hareketleri nasıl, takip ediyorsun değil mi falan diyor benimde düzenli hareketleri ben gezerken hareket halindeyken fazla hareket etmiyor uyuyor heralde ama uzanır uzanmaz yada benim dinlendigim uyuduğum zamanlar başlıyor hareket etmeye hiç durmuyorEvet ben de anlamadım. Ya bir de bebeğim pek hareket etmiyor gibi geliyor bana. Hareket etsin diye karnıma hafif baskı yapıyorum ama tepki alamıyorumbulantı da olunca korktum biraz. Doktor sabah 8 akşam 8 olmak üzere 12 saatte en az 10 kere hareketini hissetmen gerek demişti. Bazen unutuyorum saymayı. Sizin doktorlar da aynı şeyi söylüyor mu şart mı 10 defa hareket etmesi?
Evet ya ne hikayeler dinledik değilmi hep felaket şekillerde anlattılar ama benim için normal doğum aşılamayacak en büyük duvar hayatta ki ölümden sonra en büyük korkularımdan biri yapanlara inanamıyorumBende böyle hissediyordum hayvanlardan da korkarım biraz online bi terapi aldım bir kaç kitap okudum uçak korkumu tamamen yendim normal doğumu da en azından deneyeceğim. Korkmamız çok normal çünkü bizim ülkemizde insanlar hep birbirini korkutmaktan zevk alıyor çocukluktan beri bilinç altımızı doğum hakkında mahvettiler. Korkuyı yenmek önemli ama bence normal yada sezeryan neyle doğduğu önemli değil
Benim de çok hareketli degil. Hareket var da çok derinden ve hafif. Şu son hafta biraz daha hissediyorum. Daha bugün kontrole gittim herşey yolunda. Hatta sıra beklerken kadınlar konuşuyordu dışardan tekmeleri gorunuyor yok efendim beni uyutmuyor bu bebek falan diye :) ben de Allah Allah benim ki niye böyle acaba diye düşünürken baktım ki ultrasonda herşey normalEvet ben de anlamadım. Ya bir de bebeğim pek hareket etmiyor gibi geliyor bana. Hareket etsin diye karnıma hafif baskı yapıyorum ama tepki alamıyorumbulantı da olunca korktum biraz. Doktor sabah 8 akşam 8 olmak üzere 12 saatte en az 10 kere hareketini hissetmen gerek demişti. Bazen unutuyorum saymayı. Sizin doktorlar da aynı şeyi söylüyor mu şart mı 10 defa hareket etmesi?
Insallah aliriz canim 1 haftam.kaldi iste bu haftaki kontrolumde soracagim doktora yinebende mart 16dan beri evden çalışıyorum kesintisiz. o yüzden doktorum verecektir çalışabiliri
Ben irlandada dogurucam, haftaya dönüyorum oraya tatil bitiyor. orda normal doğuma zorlanıyor başka şansım yok. Ama annemden hep güzel şeyler dinledim. Öyle kolay doğurmuş ki tek sancıyla suyla birlikte kayıp çıkmışım ben mesela :) ertesi günde ayaktaymis. Kardeşimi de öyle doğurmuş. Nerdeyse ayakta dogurcaktim diyor. Öyle olunca benim kafamdaki korku azaldı. Kötü hikaye dinlemedim hiç henüzEvet ya ne hikayeler dinledik değilmi hep felaket şekillerde anlattılar ama benim için normal doğum aşılamayacak en büyük duvar hayatta ki ölümden sonra en büyük korkularımdan biri yapanlara inanamıyorum
Ben cok rahatim canim cogu zaman bilgisayari bile acmadigim oluyor 1 saat mail falan okuyorum isleri bitirip rahatca takiliyorumst1248 @_seastar_ kolay gelsin size kızlar, evden de olsa çalışmak artık eziyet haline dönüşmeye başlıyor maalesef ki.
Insallah bizde alabiliriz2 kişi yazdı ekim annelerinden alabilmişler raporu
Çok teşekkür ederim canım bakıp alayım çünkü ağrısı baya oluyormuşBen internetten almadım ama n11 de gördüm hamile Kulotlu varis corabı orta basınçlı. Ayak bileğinizi dizden altı birde tam kasık altını ölçüp ona göre bedeninizi ögrenebilirsiniz satıcıya sorup beden cok onemli biraz sıkıp basınç yapmalı ama cokda sıkmamalıda☺
Çok teşekkür ederim canım. Benim bacağımda yukarı doğru olduğu için bir de nokta değilde daha geniş o yüzden külotlu alırım gerçi sıcakta zor giymek ama ağrısı baya oluyormuşSelam canim benimde ayak bilegimde var varis ayakta olunca cok.rahatsiz etmeye baslamisti dr uma soyledim ben diz alti aldim kulotlu giymek zor olurdu bana tabi varis nerende var onemli benim bilekteydi ayakta is yapacaksam ve biyere gideceksem kkesin giyorum cok rahatlik evdeysemde ayagimin altinda 2 yastik surekli uzatiyorum bacaklarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?