2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben cok rahatim canim cogu zaman bilgisayari bile acmadigim oluyor 1 saat mail falan okuyorum isleri bitirip rahatca takiliyorum
benim o kadar rahat değil. bankacıyım. hergün belirli saatlerde pc başında olmam lazım. müşteri aramaları falan yapıyorum.

O zaman yarım kollu almak daha mantıklı. 2-3 tane de hastane çıkışı olsa yeter sanırım. Zıbınları da ilk giyeceklerini 0-3 ay diğerlerini 3-6 ay alayım o zaman teşekkür ederim.

Canim nasıl.hissediyorsun hareketlerini ? Bana doktorum belli bir sayı söylemedi. Bu 2. gebeligim. Ilk kızım çok.cok sakindi karnimda. Aşırı sert hareketleri olmadı gibi birşey. Bu kizim, ona göre bi tık daha hareketli. Bence sayıdan çok düzenli hareketleri var mı, ona bakmak lazım. Bi de bebeğin pozisyonu hareketlerini çok etkiliyor .

Canım bende senin gibi düşünüyordum hypnobirting isimli kitabı okuyunca fikrim tamamen değişti. Hersey gönlünce olsun

Canim diyetisten ile çalışıyorsan diyetisyenin instagramj ya da numarasını özelden benle paylaşır mısın?

Geldi mi ürünlerin canım memnun musun
Canim yarın gardropla sifonyer gelcek inşallah ay sonuna doğruda Montessori üretim yapan yerlerden aldığımız için süreç uzuyor geldiğinde bilgilendirme yaparım size iyi veya kötü yorumları okuyarak aldım hep şikayetçi olan varmı yokmu diye %90 olumlu hep

hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra yazıyorum
biz iyiyiz elhamdülillah
sadece doktor sorunum var
gönlümce bulamadım birini
bu hafta yada haftaya gideceğim kontrole yine inşallah
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan : ))
Herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim
ah bir de hala isim bulamadııııkk : ))

5 mm kullanıyorum bacak ve kollardan. Geçende 6 aydan sonra karından vurulmuyor dedi hemşire zaten hiç vurmamistim cesaret edip
bende mutasyondan dolayı günlük iğne kullanıyorum
yaklaşık iki üç haftadır beyim kolumdan vuruyor
gobek mümkün değil artık
yoksa ben hep göbekten yapıyordum
Allah yardımcımız olsun inşallah

Beni etiketle bugün nasıl iyimi malzemesi canım merakla bekliyorum bide hangi mağazadan aldın n11 de

Hoşgeldin canım nerelerdesin yoktun
Iyiyiz bizlerde kilo aldik göbüsleri büyüttük
Bebek kız mıydı senin isim arayalım düşünelim sana

Bazen karnım oynuyor gibi oluyor. Bazen de hafif hareketleri oluyor. Sayıyı tutmak zor ya ben de saymıyorum artık, hareket edince içim rahatlıyor

Hastaneden uçuşa engel yoktur diye rapor almaya gittim ekteki gibi hediye poşeti verdi. 7 aylık gebelere veriyorlarmış. Bu ürünlerden kullanıp memnun kalan var mı? Özellikle deterjandan? Sabun tozu alırım diye düşünüyordum ben

Eklentiler

• IMG_20200818_095512.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…