Canım.hep yazdim bugüne kadar gruba ara ara yine yazıyorum citcitli badileri yenidoğan almayın 0 3 ayı bile az sayıda alın benim.bebeklerim iri olmadığı halde hastane çıkışlarının içindeki yenidoğan citcitlilar dışında hiç 0 ay citcitli almadım çünkü hem çok çok hızlı büyüyorlar hemde bezden dolayı zaten 3 4 cm uzun olması gerekiyor birde o citcitlilar kasmasın hiç rahat olmuyor kasınca yani 3 6 ay 6 9 ay şeklinde büyüklere hemen geçiliyor 15 gün arayla
Ben sıfır kol ve yarim kol aldım uzun kol kıyafet altında pot ve rahatsız duruyor hem bebegin kolları üşümez o penye battaniyelerin içinde duracak hep öyle hemen kucağa alıp kıyafetle gezdirecek durum olmaz evin ısısına göre bir iki kat battaniyelerle alınıp konur sonra zaten bahar gelecek yavaş yavaş rutinimiz oluşur
O zaman yarım kollu almak daha mantıklı. 2-3 tane de hastane çıkışı olsa yeter sanırım. Zıbınları da ilk giyeceklerini 0-3 ay diğerlerini 3-6 ay alayım o zaman teşekkür ederim.
Evet ben de anlamadım. Ya bir de bebeğim pek hareket etmiyor gibi geliyor bana. Hareket etsin diye karnıma hafif baskı yapıyorum ama tepki alamıyorum bulantı da olunca korktum biraz. Doktor sabah 8 akşam 8 olmak üzere 12 saatte en az 10 kere hareketini hissetmen gerek demişti. Bazen unutuyorum saymayı. Sizin doktorlar da aynı şeyi söylüyor mu şart mı 10 defa hareket etmesi?
Canim nasıl.hissediyorsun hareketlerini ? Bana doktorum belli bir sayı söylemedi. Bu 2. gebeligim. Ilk kızım çok.cok sakindi karnimda. Aşırı sert hareketleri olmadı gibi birşey. Bu kizim, ona göre bi tık daha hareketli. Bence sayıdan çok düzenli hareketleri var mı, ona bakmak lazım. Bi de bebeğin pozisyonu hareketlerini çok etkiliyor .
Kizlar ben normalde gelse bebegim sezeryan istiyorum simdiden herks basima bikbik ötmeye basladi
Ama ben normal doğuracağima inanmıyorum
Hep kafamda sancilar bağırmalar geliyor
Annemde normalse normal yap vs diye herkeste baski yapiyor
Ama ben normal dogurmayi kafamda simdiden bitiridm
Ben hamilelikten öncede böyle besleniyordum. tüp bebek tedavisi başlamadan önce normal ilaçla gebelik denediğimiz dönemlerde 74 kilolara çıktım insülin direncim oluşmuştu ayrıca tiroid hastası olunca veremiyor aksine alıyodum. Sonra diyetisyenle devam ettim hep ağır ağır ama 63 kiloya kadar zayıfladım tüp bebek tedavimde bile kilo almadım. Gebelikte diyetisyene devam ettim. Benimde canım istediği şeyler oluyor muhakkak tadına bakıyorum. Örneğin kısırı az bi ölçüde yediysem sonraki öğünde ekmeği çorbayı yemiyorum hiç.
Canim yarın gardropla sifonyer gelcek inşallah ay sonuna doğruda Montessori üretim yapan yerlerden aldığımız için süreç uzuyor geldiğinde bilgilendirme yaparım size iyi veya kötü yorumları okuyarak aldım hep şikayetçi olan varmı yokmu diye %90 olumlu hep
hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra yazıyorum
biz iyiyiz elhamdülillah
sadece doktor sorunum var
gönlümce bulamadım birini
bu hafta yada haftaya gideceğim kontrole yine inşallah
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan : ))
Herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim
ah bir de hala isim bulamadııııkk : ))
bende mutasyondan dolayı günlük iğne kullanıyorum
yaklaşık iki üç haftadır beyim kolumdan vuruyor
gobek mümkün değil artık
yoksa ben hep göbekten yapıyordum
Allah yardımcımız olsun inşallah
Canim yarın gardropla sifonyer gelcek inşallah ay sonuna doğruda Montessori üretim yapan yerlerden aldığımız için süreç uzuyor geldiğinde bilgilendirme yaparım size iyi veya kötü yorumları okuyarak aldım hep şikayetçi olan varmı yokmu diye %90 olumlu hep
hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra yazıyorum
biz iyiyiz elhamdülillah
sadece doktor sorunum var
gönlümce bulamadım birini
bu hafta yada haftaya gideceğim kontrole yine inşallah
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan : ))
Herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim
ah bir de hala isim bulamadııııkk : ))
Canim nasıl.hissediyorsun hareketlerini ? Bana doktorum belli bir sayı söylemedi. Bu 2. gebeligim. Ilk kızım çok.cok sakindi karnimda. Aşırı sert hareketleri olmadı gibi birşey. Bu kizim, ona göre bi tık daha hareketli. Bence sayıdan çok düzenli hareketleri var mı, ona bakmak lazım. Bi de bebeğin pozisyonu hareketlerini çok etkiliyor .
Hastaneden uçuşa engel yoktur diye rapor almaya gittim ekteki gibi hediye poşeti verdi. 7 aylık gebelere veriyorlarmış. Bu ürünlerden kullanıp memnun kalan var mı? Özellikle deterjandan? Sabun tozu alırım diye düşünüyordum ben
Lohusa pijama ve gecelikleri neden hep dantelli ya siz nasıl aldınız? Dantelli olmayan modellerin olduğu bi yer varmı bildiğiniz yada alıp memnun olduğunuz?