2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Lohusa pijama ve gecelikleri neden hep dantelli ya siz nasıl aldınız? Dantelli olmayan modellerin olduğu bi yer varmı bildiğiniz yada alıp memnun olduğunuz?
Bulunduğum yerden iç giyim mağazasından aldım canım çamaşır pijama mağazalarına bak benimki dantelli değil kalınlığı da çok güzel ekru olandan aldım canım ben dantellileri çok sevemedim bundan başka bir takım da eşofman tarzı aldım hastaneden çıkarken giyerim diye birde koyu renk lcw de gördüm lohusa takım değil o normal takım lacivert onu alicam

Eklentiler

• twiddy7.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 51
  • twiddy4.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 66
Merabalar arkadslar dr kontrolden geldim suyum yine fazla dedi sekerim yok bazen sebebi bilinmiyo dedi kilosu boyu masallah iyiydi bebek su anda ters suyun fazla rahime ve kasiklara fazla baski yapar dedi iliski yasak dedi zaten korkuyoduk kardes gibiydik
Yapisikligim varmis buda dogumda belki mudahale edemeyiz arastirmada dogum yap dedi seni riske atmak istemiyorum dedi canim sıkıldi dr arkadsimdi tesadufen ogrendim hastane yeni yapilmisti tamam dedim burda yaparim dedi arastirma kim kime dum duma cok kalabalik refakatcida izin vermiyolar

Maşallah canim geven gün de bahsetmiştin bu yapisiklikla ilgili altına yazmistim ama sanırım görmedin hamileyken yapışıkligi nasıl gördüler ki rahim filmine göre mi söylediler bende de var ama doktor bebek büyüdükçe bi şişirilen balon gibi düşün rahim de esneyecek demişti bana

Kusura bakma canim gormemisim bu plasente rahime yapisik canim rahim yapisikligi farkli diye biliyorum ayrinti ultrasyonu ceken boyle bisey gordum sonra iki kere bakti yok degil dedi dr soylerse onemseme dedi ama rapora yazdigi icin onlarda goruyo ozeldeku dr bakti niye yazmis o zaman dedi bakti yok dedi bu dr. Var dedi nerden bileyim canim sıkıldi riske atmayalim dedi

O zaman yarım kollu almak daha mantıklı. 2-3 tane de hastane çıkışı olsa yeter sanırım. Zıbınları da ilk giyeceklerini 0-3 ay diğerlerini 3-6 ay alayım o zaman teşekkür ederim.
Benimde kaç tane alacağım konusunda kafam karışık 1 tane 10 lu set ,2 tane 5 li set, 4 tane ikili takım aldım yeter mi daha fazla alayım mı bilemiyorum şuan kısa kollu 4 tane zıbın var yeni doğan için henüz tulumumuz yok 3-4 tane de tulum almayı düşünüyorum ilk çocuk biraz acemilik olucak galiba

Lohusa pijama ve gecelikleri neden hep dantelli ya siz nasıl aldınız? Dantelli olmayan modellerin olduğu bi yer varmı bildiğiniz yada alıp memnun olduğunuz?

ben bunları aldım canım gayet istediğim gibi oldu.

Eklentiler

• Screenshot_20200811_105442_com.android.chrome.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200811_154140_trendyol.com.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 47
Evet anlattığın şey benimkinden farklı sanırım. Öyle birşey yoksa yazmasaymış keske inşallah yoktur. Normal doğum olmaması için elinden geleni yapıyorlar. Peki sezeryanda bi zararı olur mu sana bebeğe bisey dediler mi

Çok güzeller canım sağlıkla giy inşallah mağazaları gezme ihtimalim pek yok şuan o yüzden netten alacağım. Lcw aklımda akşam onu bir inceleyeceğim.

Bende aynı acemiliği yaşıyorum canım. 0-3 ay için 5 tane yarım kol zıbın yeter diye düşünüyorum. Yine ilk 3 ay için 3 tane alt üst takım 2 tane tulum düşünüyorum. Hastane çıkışı 2 tane 5 li set alacağım ama 10 luyu almaya gerek varmı karar veremedim. Eğer eve geçince yetmezse evime yakın bebek mağazası var en kötü ihtimal eşim gidip alır diye düşünüyorum.

Canim normal dogum yapamiyomussun boyle durumlarda zaten sezeryan olacagim Allah korusun kanama cok olabilirmis o yuzden temkinli olup arastirma hastanesinde ameliyat ol dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…