2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen öylede olabilir canım bende çok abartmadan orta seviyede almayı planlıyorum çabuk büyüyüp giyememesinden korkuyorum yetmezsede canım sıkılır en azından şuan indirimden alıyorum diye düşünüyorum kafalar karışık yani

Hayırlı günler anneler nasılsınız havalar serinliyor az az rahat oluyor
Gunduz sicak olsada aksamlari azda olsa guzel oldu onumuzdeki gunlerde dahada serinleyecekmis allah yuzumuze bakti yoksa dayanilmiyordu bi rahatlama geldi

kizlar 5 li hastane cikislari civilde 25 tl ye dusmustu ben herseyini aldigim icin o yuzden almadim kaliteside guzel bilginiz olsun Normalde 50 tlydi

Canim normal dogum yapamiyomussun boyle durumlarda zaten sezeryan olacagim Allah korusun kanama cok olabilirmis o yuzden temkinli olup arastirma hastanesinde ameliyat ol dedi
Tabi canım Allah korusun ama genel olarak bir çoğu sezeryan yanlısi benim de tüp bebek kanama alanı var vajina girişinde bana da zorunlu sezeryan dedi doktorum. Sağlıkla kucagimiza alalım da doğum şekli fark etmez ikisinde de ana oluyorsun. Ama nedense icimde ukde kalacak gibi çok merak ediyorum normal doğum sancısını ağrısını nasıl bir his o ağrı kısmı diye keske doktor um biraz deneyelim dese

Canım hamurişi ve meyveyi azalt ,suyu benimde biraz fazla,Dr soyledi,,15 gün sonra dr randevum var azalırsa suyum yazarım..

Allah seni ne yapsin dogumda degilde dusuklerim oldu herkes disukde dogum sancisi gibi diyolardi parca dusene kadar cok sanci cekiyosun dustukten sonra bi rahatliyosun anlatamam normal dogumun en buyuk avantaji dogurduktan sonra ayaklanabiliyosun iste Rabbim hepimize guzel dogumlar nasip etsin insallah

Ugur bocegi bugun tartildim 69 olmusum ama tartidan bir inisim vardi sorma sanki ustunde kaldikca artacak gibi canim seninde diger hamileliklerinde suyun fazlaymis oyle degilmi

ben de sezeryan sonrası hemen ayaklandım. biraz bünye meselesi bu durum. annem zorla yatırıyordu beni.

Kumaşı filan nasıl canım kısa kollu mu uzun kollu mu aldın birde tek pijama mı yoksa gecelik sabahlık filanda mı ordan aldın?
Kumaşı güzel yumusak kısa kollu hem pijama hem gecelik aldım üstüne de sabahlık aldım yine lcw dan kolları çok uzun değil ama sabahliginda dirsek altinda. Memnunum yani kimse gelemeyecek bur gidişle kimseyi de kabul edemeyecegiz nasıl olsa diye rahat olsun istedim

Merhaba gebelikte 26+6'dayım. Acaba bu dönemde şeffaf renkte göğsünden sıvı gelen oldu mu ? İlk gebeliğim ve tedirginim açıkcası

Aynen bende öyle düşünüyorum zaten kimse gelemeyecek rahat olmak daha önemli

Gecmiş olsun canım.Bende de var i. Henuz antibiyotik tedavisi uygulanmıyor bana. İdrar sokturucu verdi. Kullandım 5 gun arayla 2 doz. 5 gun sonra gidip tahlil verecegım.Gecmezse baska bir yol bakacagız demişti Dr. Acaba lokosit seviyen kactı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…