2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ugur bocegi bugun tartildim 69 olmusum ama tartidan bir inisim vardi sorma sanki ustunde kaldikca artacak gibi canim seninde diger hamileliklerinde suyun fazlaymis oyle degilmi
Evet suyum hep fazla olur benim şekere bakarlar tahlillere bakarlar hiç sebebsiz yapısal olarak diğer iki bebekte hep fazlalaşır benim bunda henüz fazla falan demediler zaten 30 haftadan sonra artıyordu galiba
Kilo bende bazen 67 bazen 68 inip çıkıyor günlük sabah acken iyi oluyor almayim diye elimden geleni yapıyorum ama bakicaz 70 72 geçmese diye ama daha 2 buçuk ay var

Kıızmla lcw den zıbın lar almıstm hala duruyor bu bebiş e de kullanacağım.. Bu bebiş e de yne lcw den aldım ekstra bir de hm den aldım...
E bebekten patikli alt aldım.. Ben karısık yaptım bu kez bu gebelik alısverisini
Kotondan da bakınıyorum
Sağlıkla gelsinler de inşaallah güzel güzel giydirmek nasip olsun

Arkadaşlar dogumda ve sonrasında yanınızda kim olacak ya da daha öncesinde kim oldu? Ben şu an turkiyedeyim ama haftaya eve dönüyorum. Ab kısa dönem turist vizelerini kapadı, eşimin ailesi doğuma gelecekti şimdi vize alıp gelemiyor. Eşim ve benden başka kimse de yok. Eşim çok becerikli tabi ki ama hasta olsa bir aksilik olsa ben tekim.
Türkiye'de dogursam da bu sefer çocuğa pasaport çıkacak ardindan vize başvurusu lazım bebeğe.. Corona yuzunden konsolosluklar izin vermiyor onu alıp nasıl gidecegim evime.
Şu ab nin dışarıya kapıları kapaması çok kotu oldu. Eşimle ben altından kalkabilir miyiz doğum ve ilk etapta bakım işinin. Babalık izni 2 hafta, ardından yıllık izin kullanır. Zaten coronadan dolayı evden çalışıyor.

322 akıntı şikayetim de vardı benim
Bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu ama lökosit düşük olunca bir de kültür de üreme olmayınca birşey vermedi. Sadece su iç dedi bana. Siz alın ilaçlarınızı düzenli fazla çıkmış lokosit

Ay canım benim düşündüğün şeye bak elbette bakarsınız artık eskisi gibi mi her bilgi elinin altında e eşin de becerikliymiş. Benim tavuk pişiremeyen arkadaşım bile kendi baktı tosuncuk oldu bebişi. Bebiş insana analık babalık gücüyle geliyor. E drlar elinin altında, telefon öylse yine. Emzirip altını alıcan üstünü değiştiricen bu. Bikaç pratik yapın eşinle ilk günler ağrın olursa onun bi tık önde olması gerekebilir. Çok da keyifli olur bu bir macera ve çekirdek ailenizle hep birlikte çıkacağınız ilk macera tadını çıkarın.herşey gönlünüzce olsun inşallah

Çok da güzel olur hiç dert etme bizim başımıza doluştular da ne oldu sanki zaten lohusanin başına toplananların yardimci olmak gibi bir dertleri olmuyor ya ortalıkta boşa kalabalık boşa gerginlik ilgilenilmesi gereken lohusa tutup bebegi felan almak gereksiz yere altını açmak üstünü değişmek vs uğraşıyorlar temizlik iş güç yemek yapıp sana yardim edecek insan nerde bi de seni gerdikleriyle kalıyorlar herkes kendi aklını vermeye çalışıyor sütün var mı yokmu bebek ağlasa doymuyor klasik sinir bozucu şeyler tutup biri yıkamak istiyor inan dinlenmeye fırsat kalmıyor başka çocuksa yok sanırım senin öyle olunca kimseye gerek yok doğumunu yaparsin esin ilgilenir 1 2 güne toparlarsın sonra beraber her şeyi yaparsınız 15 20 güne de sanki 15 20 senelik anne gibi olursun herşeye elin alışır kimse lazım değil

Günaydın hayırlı günler bu arada anneler nasılsınız bu gün çok uykuluyum zor uyandım hala yatmak istiyorum bir yanım yürüyüş yapmak istiyor hava ısınmadan bir taraftan acıktım yeme isteğiyle uyandım az bi kahvaltı yaptım ama olmadı çok yeme isteğim var

Tabiki bakarsınız içgüdüsel biseymis zaten.Ben hep nerde çokluk orda b... derim .Inanın daha rahat olur sizin için sakin sessiz bir ortam olur.Bevegini oturduğun yerden emzirebilirsin uyuyabilirsin.Bebek uyuyorken de eşin yemekleri falan yapar temizlik işini de sadece 2 kişi old için aşırı kirlenmez pratik üstten yapar ohh mis gibi .Seni bilmem ama benim tek korkum göbek bağı onu görünce ayılıp bayılmamak icn zor tutuyorum kendimi belki kendi bebeğim olacağı için geçer ama öyle olursa kesinlikle düşene kadar altını ben alamam

Nasıl doğru yazdıkların benim ilk doğumum hep dediklerin gördüğüm kadarıyla doğru o kalabalık anca kendine yemek pişirip kendi döküp sactiklari pisliği temizliyorlar ses gürültü anneye dinlenme fırsatı bile kalmıyor dediğin gibi. Bide bisey deyince biz kaç çocuk buyuttuk diyorlar .Ben sıraya koydum evim 2+1 gelenin uyuyabilecegi bir oturma odası var salonum uygun değil uyumak için. Annem ve kız kardeşime sırayla gelin dedim kardeşimin çocuğu var bebekle 7 kişi yapıyoruz evde ses gürültü istemiyorum o kadar kişiye yorgan yastık nevresim çıkarmak bile dert bence ev hallac pamuğuna göner. Önce annem tek gelsin 1 hafta sonraki haftada kardeşim gelsin istiyorum o da heves ettikleri için

Aynen dediğin gibi kendilerinin kahvaltısı yemesi içmesi döküntüsü yatak ser kaldır bebegi alıp alıp koymayın desen küsmeleri bnm ilk lohusalık tam bir faciaydı kavga küsme moral bozma herkes kafasına göre biseyler karışma derdinde ağlamakla geçti
İkinci de daha tecrübeli idim sadece 4 gün annem geldi ve gitti yeter dedim arada kayinvalde geldi yüz vermedim iyiyim dedim öncesinde dolaba dipfriz e yeme içme yapıp doldurmuştum zaten felç geçirmiyoruz ya kahvalti kolay zaten diğer öğünlerde de bi çorba bi tavuk yada et yapmak hiç zor olacak birşey değil dolaba bolca köfte yapıp dondurup konulabilir ben öyle yapıyorum hemen bi çorba yada pilav yanına veya bi sebze yemeği öyle zor olacak bisey değil beni yoran tepeme doluşan insanlar şimdi de dolaba herşey koyucam bu sefer hastaneden sonra sadece 2 gün annem gelecek sonra anneme de diycem git diye inşallah aksilikler yaşamam ve diğer doğumlarım gibi güzel geçer ameliyatim ve kimseye ihtiyacım olmaz

Çoğu keyif için geliyor zaten benimde buzlukda kisliklarim var eşim bir çorba bi anayemek yapsa bize 2 gün yeter evde batmaz. Annem de çok konusuyor artık eskiden böyle değildi yapar işi gücü ama eşim de yorulur sürekli hadi oğlum hadi oğlum. Valla ben kapımı kapatıp bebeğime konsantre olmak istiyorum bide el kadar bebeği kucağına kimse alsın ıstemiyorum zaten minicik bisey Allahtan virüse denk geldi mi desem sevinsem mi bilemedim .Doğuma yakın her gün kendimi yormadan börek yapip buzluğa aticam patatesli kıymalı yeşil mercimekli ,kurabiye mozaik pasta falan onlar buzlukda kalabiliyor. Eşimin ailesinden kısa süreliğine de olsa gelirler ikramliklari da yapip buzluğa aticam kimseye zahmetim yok Zaten öyle prenses gibi yatmak bana göre değil bunalırım ki ben

Doğumda eşim olacak ablamlar çok istiyor kalmayı yanımda ama o acıyı yaşarken eşim evde rahat rahat uyuyamaz evdede bir hafta ablam yardımcı olacak . Yıkama felan gösterecek . Benim en nefret ettiğim şey bebek altı değişmek . Bunu bildikleri için belki daha uzunda kalabilir ve dert etme eşin yemek temizliği yaparsa bebek kolay kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…