2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doğuma az zaman kala karnımız iyice büyüyor ve hareketimiz azalıyor kemiklerde batmalar artıyor doğum yapinca insan öyle seviniyor ki hop hop gezmek istiyor bana annem yat nazar değer derdi ama ben hep gezerdim karnim gitmis bebeğim gelmiş sevinçten öyle hiç durma yatmak nerde arada uzanırdım bebeğim uyuyunca

Hastane de 1 refakatçi kalabiliyormuş ben kardeşimi seçtim o tecrübeli ben onun doğumunda hiç kalmadım çünkü bebek altı vs değişmeyi bilmiyordum annem de kalmadı günlük gidip geldi evi yakın diye benim evim çok uzak onlara.Hastane de kayinvalideme yakın babamız mecbur yanımızda kalamayacak gece annesine gider gündüz yanımıza uğrar izin verirlerse bunu eşime söyledim de offf zaten babalık iznim 5 gün 2 günü bebeği göremeden geçicek diyir eşimi refakatçi görürsem yanıma bence bakamaz kucağında bile korkudan zor tutar gibime geliyor

O korkuyu yaşaması gerek benimkinin yoksa bebiş 3 4 yaşına gelmeden kucağına hiç alamaz . Bakamaz bile bebeğe korkudan . Annesi de diyor eline bile alamaz napcan diye mecbur alacak tabularini yıkması gerek

O korkuyu yaşaması gerek benimkinin yoksa bebiş 3 4 yaşına gelmeden kucağına hiç alamaz . Bakamaz bile bebeğe korkudan . Annesi de diyor eline bile alamaz napcan diye mecbur alacak tabularini yıkması gerek
Canım Allah korusun eşim zarar verebilir yeğenini bi tutuşu vardı o da 1 kere aldı takı taktıktan sonra resim için bebek 2 kat olmuştu kendisi zaten ter içinde kalmıştı o hastane odasında eminim beni çok gerer yaa üzülüyorumda omun da hakkin çok bekledi bebeğimizi hemşireler yardımcı olur diyor gel bebeğin bezini de değiş diyemem ki

Benimde yeğenimi zorla sevdirirdim eşime . O uyurken bebişi gogusune yatırdım gözünü açıp tuhaf tuhaf baktı sonra bebeği tutup hiç kıpırdamadan rahat bir saat uyudular yani zorlamazsam bu bebisi ben tek buyuturum sen sezeryan olacaksın kuzum normal olsa işte o kadar dert etmezsin . Ben normalde israrciyim Dr sıkıntı olmazsa diyip duruyor ins hepimizin kolay geçer doğumu

Emin eşi benimki gibi olan yoktur . Bebekten korkuyor resmen adam bakamiyor nazar değer diye bebeklere kucağına alamaz kırılır biryeri der . Kalbi dayanır inşallah bizim prenses doğduğunda

Kızlar gebelikte idrar yollari enfeksiyonu için antibiyotik kullanan var mi. 10 gun once 1000 gr augmentin ictim..4 gun sonra tekrar kültür bakıldı başka bir enfeksiyon üretmiş. Doktor tekrar antibiyotik yazdı cok endişeleniyorum neden uruyo bu kayinvalidem ve esim evde acaba onlardan mi bulasiyor cok üzülüyorum bebegi etkiler mi diye. Bakteri 100.000 olmus bu arada ne yapmam lazım benim

Korkma augmentin penisilin türevi ve gebelikte en güvenilir antibiyotik türü ben ilk oğlumda çok sık enfeksiyon geçirmiştim nerdeyse 3 4 kutu antibiyotik ve birde saşe toz antibiyotiklerden kullandım hicbir zararı yok aksine idrar yolu enfeksiyonu çok daha tehlikeli

Kızlar bebeğim cumartesinden beri neredeyse atmiyor sadece akşamlari vajinama yakın en fazla 3 kez kıpırtı şeklinde atıyor gündüz hiç hareket yok.Esim şimdi gelip beni doktora götürecek iyice stres yaptım doktor gel için rahat etsin nts sokalım dedi daha 1 hafta oldu gideli ama cuamtesinden beri yapmadigim kalmadı süt soda içince kesin atardı yok tatlı şeyler yedim yine tepki yok.Umarim iyidir ve ben evham yapıyorumdur

Bebek için beşik dolap ya da bebek odası nasıl bir şeyler düşünüyorsunuz hanımlar benim kafam çok karışık çocuk odası var boşta şuan ve oldukça büyük yani yer açısından hiç sıkıntım olmayacak şuan boşta dolabımda yok o yüzden büyüyen beşikli bebek odası takımı düşünüyorum kıyafetlerini eşyalarını toparlar hemde uzun seneler kullanır diye büyüyen beşiğide ilk etapta yatak odasına koyarım yanıma çekmecelerine malzemelerini koyarım sürekli kullanacağım ve büyük olduğu için uzun süre yatar hem yatak odasıda büyük beşiği koymada sıkıntı yaşamam sizin fikirleriniz neler

Sıkıntı yapma canım benim de geçen haftalara göre çok hareketli değil artık tekme olarak değil de içimde kayıyor balık gibi ama eskisi kadar hissetmiyorum bende artık yerleri daralmaya başladığı için hareketleri daha az olucak internette okumuştum en çok hareketler 27 haftaya kadar hissediliyormus

Kızlar okuluna durum rapor gonderip yeni donem seminerlere gelmeye gerek yok dediler mi
Meb daha resmi yazi yollamamis diye duydum

27+3 um canım en hareketli zamanlariymis ama benimkinde tık yok.Artik kendi kendimi yedim bi gideyim de içim rahat etsin

Bize de haber ver. Bence iyidir. Aynı senin gibiydim ben son bir kaç gündür hareketlendi durduk yere. Sessiz sakin bebek diyordum, 1 kiloyu geçince hissetmeye başladım daha cok

Hic telas yapma banada doktorum ilerleyen haftalarda yeri daralacak cok hareket etmeyecek demisti ama tabi doktora gorunmende fayda var en azindan icin rahat etsin canim yedikten sonra sola yatsaydin hafif karnina dokunsaydin denedinmi oyle

Insallah arkasi donuktur ondan hissetmiyorsundur canim .saglikli haberlerle gel canim

Kizlar 29 bitti 30 a girdik Gun gectikce bende korkuyorum simdi bi telas sardi ben memlekette dogum yapacam 15 gun kalacam ve sonra evime donecem annemi getirmeyecem cunku yaşlı bakamaz bakarim diyor ama onuda tehlikeye atmak istemiyorum hadi geldi diyelim nasil dönecek esimde birakamaz ben varim diye otobusle tek yolculuk zaten yapamaz birde malum virus var sizce ben tek bakabilirmiyim çocuk gelisimi bolumu okudum ama okumakla icraat ayni degilki Ki ben hayatim boyunca bir defa yeni dogan bebegi kucagima aldim oda arkadasimin zoruyla benimde fobim var bisey olur korkusu 15 gun de herseyi ogrenebilirmiyim kafam cok karisik

Inş bi sikinti yoktur canim, sıkıntı etme kendine. Bize de haber ver hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…