2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar okuluna durum rapor gonderip yeni donem seminerlere gelmeye gerek yok dediler mi
Meb daha resmi yazi yollamamis diye duydum
Canim ben geçen hafta raporu gönderdim. Ama okuldan şimdiye kadar birşey diyen olmadı. Ama bi müdürümü arayıp sorayim diyorum.

27+3 um canım en hareketli zamanlariymis ama benimkinde tık yok.Artik kendi kendimi yedim bi gideyim de içim rahat etsin
Tabi cnm git için rahatladın birde pozisyonları değiştiği için hareketlerde değişiyor benim ki baş aşağı döndüğü için ben artık kaburgalarımda midenin üstünde falan hissediyoru. Aslında sabit bi yeri yok

Ben hediyelik olarak sans bilekligi yaptirdim birde cikolata alirim gelene yeter
Canım bende yaptırdım oğlum doğduğunda kızım 4 yaş 1aylık olacak... Bir tas da iki kus ddm onu da yazdırdım... Kızım için Ay
Oğlum için Deniz Yıldızı yaptrdım(Adı Deniz olacak inşallah )

Eklentiler

• IMG-20200819-WA0009.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar 16.haftada plesantam aşagı yerleşmişti. 20 de gittim hala orda 24 de gittim kontrole hala aşagıdaydı Yukarı cıkma ihtimali varmı sizce yoksa normal dogum yapamıcam ya

bende cuma alicam bir ihtimal uzkatan olur dedim ama olmazsa pazartesi esime diyorum götür okula.
Ben de pazartesi göndericem canım. Bu sene hiç okula gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne ayrılıcam nasip olursa. Ama istediğin kadar ay ayrılabilirsin yani mayısta felanda dönebilirsin ücretsiz izinden

Ben de pazartesi göndericem canım. Bu sene hiç okula gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne ayrılıcam nasip olursa. Ama istediğin kadar ay ayrılabilirsin yani mayısta felanda dönebilirsin ücretsiz izinden
programlar yapilmis oliyorya ona kafam takildi idare sorun cikarirmi ben ilk hamileligimde
Cunku bneim esim nisan ortasında isi biityor oyuzden ben baslayabiliirm gibi geldi
Ben gelene kadar o bakabilir diye dusundum bebekde ozaman nasibse 5aylik olur

Cok teşekkür ederim canim simdide sulcide geçtik..elimi yıkıyorum hijyenime dikkat ediyorum ama yine yok yine ürüyor malesef

ikinci donem hep ucretsiz izin mi alacaksınız
Yoksa yarıda baslamayi dusunuyor musunuz
Mesela ortada baslasak mayis yada nisan sorun oluyor mu
Allah izin verirse ben bu yıl hiç başlamayı düşünmüyorum, doğum sonrası iznim biter bitmez ücretsiz izne ayrılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…