Tabi cnm git için rahatladın birde pozisyonları değiştiği için hareketlerde değişiyor benim ki baş aşağı döndüğü için ben artık kaburgalarımda midenin üstünde falan hissediyoru. Aslında sabit bi yeri yok
Canım bende yaptırdım oğlum doğduğunda kızım 4 yaş 1aylık olacak... Bir tas da iki kus ddm onu da yazdırdım... Kızım için Ay
Oğlum için Deniz Yıldızı yaptrdım(Adı Deniz olacak inşallah )
Kızlar 16.haftada plesantam aşagı yerleşmişti. 20 de gittim hala orda 24 de gittim kontrole hala aşagıdaydı Yukarı cıkma ihtimali varmı sizce yoksa normal dogum yapamıcam ya
Ben de pazartesi göndericem canım. Bu sene hiç okula gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne ayrılıcam nasip olursa. Ama istediğin kadar ay ayrılabilirsin yani mayısta felanda dönebilirsin ücretsiz izinden
Ben de pazartesi göndericem canım. Bu sene hiç okula gitmeyi düşünmüyorum ücretsiz izne ayrılıcam nasip olursa. Ama istediğin kadar ay ayrılabilirsin yani mayısta felanda dönebilirsin ücretsiz izinden
programlar yapilmis oliyorya ona kafam takildi idare sorun cikarirmi ben ilk hamileligimde
Cunku bneim esim nisan ortasında isi biityor oyuzden ben baslayabiliirm gibi geldi
Ben gelene kadar o bakabilir diye dusundum bebekde ozaman nasibse 5aylik olur
Korkma augmentin penisilin türevi ve gebelikte en güvenilir antibiyotik türü ben ilk oğlumda çok sık enfeksiyon geçirmiştim nerdeyse 3 4 kutu antibiyotik ve birde saşe toz antibiyotiklerden kullandım hicbir zararı yok aksine idrar yolu enfeksiyonu çok daha tehlikeli
Canım bende yaptırdım oğlum doğduğunda kızım 4 yaş 1aylık olacak... Bir tas da iki kus ddm onu da yazdırdım... Kızım için Ay