2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Harika olmuş canım oğlusunla adaş olucaz desene sağlıkla gelsinler inslhh

Geldim kızlar çok şükür oğlum iyi nts soktu doktorum gayet düzenli tam olması gerektiği gibiymiş sonra ultrason da baktı kipirdiyordu kafası migdeme doğru ağzını açıp kapatıyordu. Doktor benim elime bile tekme attı diyor bundan sonra stres yapma sakince günlük hayatıni devam ettir dedi.Meyve konusunda da yine uyardı .Bu arada ilk kez nts girdim ne sıkıcı biseymis 30 dk uzandım kıpırdamadan karnı burnunda sırt üstü uzanmak ilerleyen zamanlarda zor olur

Kızlar nasılsınız,bir şey sormak istiyorum hangi omega 3 kullanıyorsunuz.. Benim kullandığım çok kokuyor da değiştircem.drum en iyisi olduğunu söylemişti ama kokusu fena

Kızlar nasılsınız,bir şey sormak istiyorum hangi omega 3 kullanıyorsunuz.. Benim kullandığım çok kokuyor da değiştircem.drum en iyisi olduğunu söylemişti ama kokusu fena
Solgar kullanıyorm ben canım

Canim benimki de kotuydu omepa verdi daha iyi.doktoruna soyle sana uygun olani verir.ben soyledm degisti

Senin ne zaman dönecegini zaten bilecek idare ona göre tekrar program yapar

Kizlar bugun dahiliyeye gittim sekerimde 1. Saat yuksek ciktigi icin. Doktor bu kdrdan bisey olmaz 2 3 dk sonra kan versn bu bile cikmazdi dedi. Dususu guzel 2. Saatin cok iyi. Bebek haftanla uyumlu suyun cok deil dedi. Bi kac gun de kendin ölç istersn oyle tekrr gel dedi ama ailende fln yok sanmiorm bise ciksin dedi. Hemen orda diyetisyn vardi. Ona gittim. Ekmegi meyveyi azalt oyle cok biseyon yok boyun kilon uyumlu 6 7 kilo almissin dedi. Ornek bi liste verdi ama ztn ordaki kdr yemiorm ben eşimde kendini hasta durumuna sokma d9ktr da bise yok dio iste dedi ama ne bilim gitmiycm daha yaa kafam karisti valla

Ee ne güzel işte sadece ufak tefek dikkat ederek tamamen için rahat geçirirsin bnmde güzel çıktı olması gereken araliklardaymis ama ben o sıralar korktuğum için beyaz ekmek tatlı vs den uzak durmuştum şimdi de alıştım kilo almamayada faydası var

Gecen ay almamisim kilo ztn bende kestim beyaz ekmegi bazen tost fln yiycksem yiyorm sadece onun disinda tam tahilliya devam ztn oldum olasi tatli sevmem bazen cnm istio o kdr.

Gecen ay ki gibi devam edicez demek ki ii yoldayz:))

Ay benimki de cok pis kokuyor zor iciyorum bende omega royal kullaniyorum

Kızlar dr gittim sabah ,Dahiliyeye seker ölçüm sonuçlarını.. rahatlattı beni...böyle devam dedi.hamur isi hiç yemedim,meyve de sadece 1 öğün,yeşil elma eksi.....Sabah akşam yiyordum.sabah öğle akşam 1 de ara öğün koydum.artik 3 kere ölçme dedi kendini kötü hissedersen ölç 145 üstü çıkarsa hemen gelirsin dedi..101,115,127 arası cıktı hep...günde de 3,3-5 litre su içiyorum...saate dikkat ederek yedim..

Evet çokta seviyorum insallah bebisinede şans getirir
İnşallah uniseks isim olunca biraz cekinmiştim basta.. Zorlukları oldu mu senin için? Bulmusken hemen sorayım tek isim Yalnzıca deniz mi ismin
İnşallah yavrusumda sanslı kısmetli olur. Aklı fikri sağlıklı bedeni sağlıklı karsılastğı insanlarda her anlamda ii insanlar olur hepimizin yavrusunu için de amin

Tek isim benimki,cok sık arayıp deniz beyle görusebilir miyim sözüyle karsilasiyorumyogunlukla erkek olarak kullaniliyor bence cok severek kullanacak ve zorluk cekmeyecektir icin rahat bir sekilde koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…