Çok geçmiş olsun canım, maalesef ben de çevremden bu zoraki testi çok duydumIyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun
Çok geçmiş olsun canımIyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun
Kizlar 29 bitti 30 a girdik Gun gectikce bende korkuyorum simdi bi telas sardi ben memlekette dogum yapacam 15 gun kalacam ve sonra evime donecem annemi getirmeyecem cunku yaşlı bakamaz bakarim diyor ama onuda tehlikeye atmak istemiyorum hadi geldi diyelim nasil dönecek esimde birakamaz ben varim diye otobusle tek yolculuk zaten yapamaz birde malum virus var sizce ben tek bakabilirmiyim çocuk gelisimi bolumu okudum ama okumakla icraat ayni degilki Ki ben hayatim boyunca bir defa yeni dogan bebegi kucagima aldim oda arkadasimin zoruyla benimde fobim var bisey olur korkusu15 gun de herseyi ogrenebilirmiyim kafam cok karisik
Canım korkma Allah korusun kolay atlatır inşallah artık daha kolay atlatıyor herkes inşallah kimseye de geçmemiştir ama herkese geçecek diyorlarIyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun
Bende begeniyorum bunlari dedigin gibi cok yuksek o yuzden anneme yaptiriyorumEki Görüntüle 2677750
Bu tarz kundak battaniye alan var mı? Kullanışlı olur mu fiyatları da baya yüksek boşu boşuna almak istemiyorum
Bugün kurabildik anca yarın temizlicem inşallah fotoğraf atabilirsem atarım size malzemesi güzel gayet biz memnun kaldık suntalam değil Mdf o yüzden tercih etmiştik zaten ,Beni etiketle bugün nasıl iyimi malzemesi canım merakla bekliyorumbide hangi mağazadan aldın n11 de
Kesinlikle katiliyorum canim cok bet tadi var bende 2 gunde 1 iciyorum kutuyu yeni aldim degistiremem valla nerdeyse doguma kadar yeter bana dayanicam artikBenimki de ondan son 1 tane kaldı, ben 3 günde 1 içiyorum da değiştireceğim...bir de pahalıtadı barı güzel olsaydi
çok geçmiş olsun. biz de olacağız bir gün bu hastalığı ama ne kadar geç olursak o kadar iyi. toplum bağışıklığı kazanılsın diye uğraşılıyor şu an benim düşüncem. o yüzden test çok yapılmıyordur.Iyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun
bundan alsan en fazla 2-3ay kullanırsın. bence gereksiz. zaten pusette falan taşıyoruz bir yere giderken. puset içinde kullanamazsın.Eki Görüntüle 2677750
Bu tarz kundak battaniye alan var mı? Kullanışlı olur mu fiyatları da baya yüksek boşu boşuna almak istemiyorum
O zaman almak mantıklı değil. Kış bebeği olacakları için gece uyurken üstü açılır mı üşür mü diye tereddüt ediyorumdabundan alsan en fazla 2-3ay kullanırsın. bence gereksiz. zaten pusette falan taşıyoruz bir yere giderken. puset içinde kullanamazsın.
Ben regenesis kullanıyorum kokusu yokKızlar nasılsınız,bir şey sormak istiyorum hangi omega 3 kullanıyorsunuz.. Benim kullandığım çok kokuyor da değiştircem.drum en iyisi olduğunu söylemişti ama kokusu fena
Canım b12 ,d vitamin eksikliği de yapar...Kızlat herkese günaydın bu aralar kendimi inanılmaz yorgun, yalnız, hüzünlü, kızgın hissediyorum. Hamilelikle ilgili olabilir mi diye aklıma geldi hormonal mi acaba bu duygular? Benim gibi olan var mı?
Canım magnezyum kullanıyorsan o da yapıyor geçmiş olsun inan kabız olmak daha zor tabi sende bol bol su iç ki vücudun şu kaybetmesinMerhabalar, ya afedersiniz dün çok kötü ishal oldum gece boyunca karnıma kramplar girdi. Şimdi daha iyiyim bebek hareket ediyordu hep. Muz yedim soda içiyorum, bol bol su içiyorum. Sırf bu yüzden doktora gitmek istemedim. Pazartesi zaten randevum var. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Naptınız nasıl atlattınız?
Teşekkür ederim magnezyum kullanmıyorum sadece omega içerikli vitamin kullanıyorum. Bugün almadım ne olur ne olmaz diye. İnşallah hemen geçer çok sıkıntılı yaCanım magnezyum kullanıyorsan o da yapıyor geçmiş olsun inan kabız olmak daha zor tabi sende bol bol su iç ki vücudun şu kaybetmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?