2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun

Çok geçmiş olsun canım, maalesef ben de çevremden bu zoraki testi çok duydum sanırım sayının çok çıkmasından korkuluyor. Aynen hamile olduğumuz icin ekstra korunmamiz lazım, rabbim tez zamanda şu illetten hepimizi korusun ins

Bu tarz kundak battaniye alan var mı? Kullanışlı olur mu fiyatları da baya yüksek boşu boşuna almak istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım

Canım ben de aynı senin gibiyim yeni doğan bebek fobim var hep canını acıtcam bişey olcak gibi gelir hiç ellemeden uzaktan severim benim de kayınvalidem uzakta yaşıyor gelemez bile büyük ihtimal. Annemle aynı şehirdeyiz neyse ki ama ben de ilk 2 hafta ondan destek alıp sonra kendim devam etmek istiyorum. Zaten doğumun etkileri de iyice geçmiş olur 2 haftada, emzirmeydi alt açmaydı biraz pratik de yapmış oluruz bence 15 gün güzel gibi bebiş bizim bebişimiz öyle düşün zaten içgüdüsel gelen şeyler de olacak bence ne kadar rahat olup Allah’a sığınırsak o kdar kolay olacak her şey

Canım korkma Allah korusun kolay atlatır inşallah artık daha kolay atlatıyor herkes inşallah kimseye de geçmemiştir ama herkese geçecek diyorlar

Beni etiketle bugün nasıl iyimi malzemesi canım merakla bekliyorum bide hangi mağazadan aldın n11 de
Bugün kurabildik anca yarın temizlicem inşallah fotoğraf atabilirsem atarım size malzemesi güzel gayet biz memnun kaldık suntalam değil Mdf o yüzden tercih etmiştik zaten , afillibebek mağazanın adı baby darling Lisa modelini tercih ettik biz

Benimki de ondan son 1 tane kaldı, ben 3 günde 1 içiyorum da değiştireceğim...bir de pahalı tadı barı güzel olsaydi
Kesinlikle katiliyorum canim cok bet tadi var bende 2 gunde 1 iciyorum kutuyu yeni aldim degistiremem valla nerdeyse doguma kadar yeter bana dayanicam artik

çok geçmiş olsun. biz de olacağız bir gün bu hastalığı ama ne kadar geç olursak o kadar iyi. toplum bağışıklığı kazanılsın diye uğraşılıyor şu an benim düşüncem. o yüzden test çok yapılmıyordur.

bundan alsan en fazla 2-3ay kullanırsın. bence gereksiz. zaten pusette falan taşıyoruz bir yere giderken. puset içinde kullanamazsın.
O zaman almak mantıklı değil. Kış bebeği olacakları için gece uyurken üstü açılır mı üşür mü diye tereddüt ediyorumda

Merhabalar, ya afedersiniz dün çok kötü ishal oldum gece boyunca karnıma kramplar girdi. Şimdi daha iyiyim bebek hareket ediyordu hep. Muz yedim soda içiyorum, bol bol su içiyorum. Sırf bu yüzden doktora gitmek istemedim. Pazartesi zaten randevum var. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Naptınız nasıl atlattınız?

Canım magnezyum kullanıyorsan o da yapıyor geçmiş olsun inan kabız olmak daha zor tabi sende bol bol su iç ki vücudun şu kaybetmesin

Canım magnezyum kullanıyorsan o da yapıyor geçmiş olsun inan kabız olmak daha zor tabi sende bol bol su iç ki vücudun şu kaybetmesin
Teşekkür ederim magnezyum kullanmıyorum sadece omega içerikli vitamin kullanıyorum. Bugün almadım ne olur ne olmaz diye. İnşallah hemen geçer çok sıkıntılı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…