- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Çok geçmiş olsun canım bu virüsün nerden bulaştığı halen belli değil bi tanıdığımız sokağa çıkma yasağı olmadığı halde bile çıkmadım bi yere diyor markete gitmiş bi tek ordan bulaşmış .Rabbim korusun bulaşacaksa bi yerden geliyor gerçektenIyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun
Durduk yere mi canım yoksa canını sıkan biseyler mi oldu son dönemdeKızlat herkese günaydın bu aralar kendimi inanılmaz yorgun, yalnız, hüzünlü, kızgın hissediyorum. Hamilelikle ilgili olabilir mi diye aklıma geldi hormonal mi acaba bu duygular? Benim gibi olan var mı?
Diğer forumlarda kan düşüklüğünün psikolojiyi etkilediğini yazmışlardı. Bir kan ölçümü yaptır istersen canım.Kızlat herkese günaydın bu aralar kendimi inanılmaz yorgun, yalnız, hüzünlü, kızgın hissediyorum. Hamilelikle ilgili olabilir mi diye aklıma geldi hormonal mi acaba bu duygular? Benim gibi olan var mı?
Canım benim demir ilacından olmustu ilacı bir kac gundur almiyorum düzeldim gidince doktora söyleyeceğimMerhabalar, ya afedersiniz dün çok kötü ishal oldum gece boyunca karnıma kramplar girdi. Şimdi daha iyiyim bebek hareket ediyordu hep. Muz yedim soda içiyorum, bol bol su içiyorum. Sırf bu yüzden doktora gitmek istemedim. Pazartesi zaten randevum var. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Naptınız nasıl atlattınız?
Kaç kilo aldın canım?
Bugün kontrolümüz vardı 1kilo 1160 kilo 30cm olmuş haftasına göre.normal dedi rahim ağzında kısalma.varmis iğne verdi fitil verdi erken doğum.riski var dedi
13 kg mu oldu canım dikkat ediyor musun dr un ne dedi63 kg ile başladım 76 kg yum.
26+2 yim.
Dikkat et canım çok ayakta durma işlerini kısa yoldan halledip dinlen uzan vaktini saatini doldursun bebeklerBugün kontrolümüz vardı 1kilo 1160 kilo 30cm olmuş haftasına göre.normal dedi rahim ağzında kısalma.varmis iğne verdi fitil verdi erken doğum.riski var dedi
13 kg mu oldu canım dikkat ediyor musun dr un ne dedi
Gerçi benimde az değil 8 kg da ben aldım
Merhaba kızlar, bu aralar okuyorum ama çok yazamıyorum malesefgece yatarken okuyorum, sonra da uyuyakalıyorum bugün pilatese başladım online zoom uygulaması üzerinden dersler. Bana çok iyi geldi, sizinle de paylaşmak istedim, Dila Bayrak adında bir hoca veriyor dersleri. Normal doğum yapmak istiyorum, ona hazırlık olsun dedim tabii doktor ne der doğum konusunda o daha önemli
Bir yandan da evde hazırlıklar sürüyorsanırım ilk hazırlıklar tamam, mobilyalar bir aya kadar gelir benim, o zaman yıkar ütüler yerleştiririm minnoşun dolabına şimdi alışverişte kendime döndüm
Gerçekten çok keyifli böyle bir nedenle alışveriş yapmakAllah içimize sindirsin
Bende tahilli kepekli çavdarlı vs ekmek yiyorum onu da 1 2 dilim yemeklerin öyle ağır değil yavaş alıyorum bu aralar ama yinede alıyorum aslında almamam lazım yani kilo olacak depo edecek bir beslenmem yok hatta diyette gibiyim ama bu ara ödemim arttı elim yüzüm hep şişiyorbi kalori listesi vermişti tabi ama yediğim ekmeği kesmek ve yürüyüşleri aksatmamak dışında cok uygulayamadim acikcasi.
ben hic diyet yapmadim ki
son 2 ayda 3 kg aldım ama yani alım hızım düştü..
bebiste iyi şükür..
Ben vlog izliyorum YouTube dan, orada yeni bebek alışverişinde neler aldıklarını paylaşmış anneler, bazıları da neler çok gerekliymiş çok kullandım, neler çok gereksizmiş boşuna aldım bölümleri varahh o alışveriş yok muinsanin kendinden başka birine birseyler alırken bu denli mutlu olmasi..biraksalar mağazaları talan ederim
Az once liste yaptim bende. .Listeye göre gideceğim artik elimde kalmasin herbisey :))
Bende tahilli kepekli çavdarlı vs ekmek yiyorum onu da 1 2 dilim yemeklerin öyle ağır değil yavaş alıyorum bu aralar ama yinede alıyorum aslında almamam lazım yani kilo olacak depo edecek bir beslenmem yok hatta diyette gibiyim ama bu ara ödemim arttı elim yüzüm hep şişiyor
Ben vlog izliyorum YouTube dan, orada yeni bebek alışverişinde neler aldıklarını paylaşmış anneler, bazıları da neler çok gerekliymiş çok kullandım, neler çok gereksizmiş boşuna aldım bölümleri varonlara bakıyorum acaba doğuma hangi beden olurum, lohusa geceliği pijaması alamadım bu sebeple
Liste lazım gerçekten, yoksa bir sürü eşya oluyor
Bugün kontrolümüz vardı 1kilo 1160 kilo 30cm olmuş haftasına göre.normal dedi rahim ağzında kısalma.varmis iğne verdi fitil verdi erken doğum.riski var dedi
[/QUOT fitil çok iyi gelir...kilosu da güzel
Canim bunlar çok kullanışlı olmaz bence, o kadar vermeye gerek yok benim fikrimceEki Görüntüle 2677750
Bu tarz kundak battaniye alan var mı? Kullanışlı olur mu fiyatları da baya yüksek boşu boşuna almak istemiyorum
Bir de doğumdan sonra birden kilo veririm belkilogusa geceligini en sona birakacagim ben su an
42-44 bedenim bende ne olurum ortada aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?