Bir de doğumdan sonra birden kilo veririm belkibir mucize olur ve iniverir bütün tombiklikler
Ben de en son alayım en iyisi kıyafetidoğumdan sonra 6-7 kg zaten gider.. 2 3 güne ya da 10 neyse ödem de giderse kalanını aylara yayariz artik :)) kışa denk geliyor gerçi nasıl olacak bakalim.
Annemde aynisini soyluyor sen bi dogur kucagina al bak nasil sanki yillardir bebek bakiyor gibi olacaksin diyor aslinda dedigin gibi 15 gun yeter gibi fakat benim bide korkum burda kimsemiz yok belki o yuzden tereddut ediyorum allah yardimcimiz olsun cvbin icinde ayrica tesekkur ederimCanım ben de aynı senin gibiyim yeni doğan bebek fobim var hep canını acıtcam bişey olcak gibi gelir hiç ellemeden uzaktan severimbenim de kayınvalidem uzakta yaşıyor gelemez bile büyük ihtimal. Annemle aynı şehirdeyiz neyse ki ama ben de ilk 2 hafta ondan destek alıp sonra kendim devam etmek istiyorum. Zaten doğumun etkileri de iyice geçmiş olur 2 haftada, emzirmeydi alt açmaydı biraz pratik de yapmış oluruz bence 15 gün güzel gibi bebiş bizim bebişimiz öyle düşün zaten içgüdüsel gelen şeyler de olacak bence ne kadar rahat olup Allah’a sığınırsak o kdar kolay olacak her şey
Abimin adi denizTek isim benimki,cok sık arayıp deniz beyle görusebilir miyim sözüyle karsilasiyorumyogunlukla erkek olarak kullaniliyor bence cok severek kullanacak ve zorluk cekmeyecektir icin rahat bir sekilde koyabilirsin
Cok gecmis olsun canim artik yakin cevrelerimizdende duyar Olduk demekki gidisat iyi degil insallah bizlere bulasmadan bu sureci tamamlarız ne is yapiyordu canimIyi gclr kizlar kizkardesim iki gun once bogaz agrisi halsizlik ve oksuruk sikayetleriyle dr gitti film cekmisler bisey yok deyip eve gondermislerdi dun tad kaybi dolasiyla zoraki test yaptirmis ve malesef testi pozitif cikti bize ve anneemlere gitmiyodu zaten bisey olur size bulastirim diye ise arabasiyla gidip geliyodu ve maskesine falan cok dikkat eden birisiydi icine dogmus sanki insallah hafif atlatir zoraki test yaptirmasa bulastirnaya devam edecekti aman dikkat edelim Rabbim su salgini bir an once ustumuzden kaldirsin artik korkmaya basladim bide hamileyiz Allah korusun
ben alacaktim cevremdeki tecrubeli anneler hic gerek yok deyince vazgectim hemde bunu begenmistim fakat bu site pahali canim diger sitelerde daha uygunEki Görüntüle 2677750
Bu tarz kundak battaniye alan var mı? Kullanışlı olur mu fiyatları da baya yüksek boşu boşuna almak istemiyorum
hormonal hormonal bendede zaman zaman oluyor olmuyor özellikle bu aralar ama bisey soracam kanin dusuk olabilirmi yada b12 oda etkiliyormusKızlat herkese günaydın bu aralar kendimi inanılmaz yorgun, yalnız, hüzünlü, kızgın hissediyorum. Hamilelikle ilgili olabilir mi diye aklıma geldi hormonal mi acaba bu duygular? Benim gibi olan var mı?
gecmis olsun canim alttanmi muayene yapti nasil anlasildiBugün kontrolümüz vardı 1kilo 1160 kilo 30cm olmuş haftasına göre.normal dedi rahim ağzında kısalma.varmis iğne verdi fitil verdi erken doğum.riski var dedi
Canım b12 ,d vitamin eksikliği de yapar...
Durduk yere mi canım yoksa canını sıkan biseyler mi oldu son dönemde
Diğer forumlarda kan düşüklüğünün psikolojiyi etkilediğini yazmışlardı. Bir kan ölçümü yaptır istersen canım.
Cok gecmis olsun canim artik yakin cevrelerimizdende duyar Olduk demekki gidisat iyi degil insallah bizlere bulasmadan bu sureci tamamlarız ne is yapiyordu canim
ben alacaktim cevremdeki tecrubeli anneler hic gerek yok deyince vazgectim hemde bunu begenmistim fakat bu site pahali canim diger sitelerde daha uygun
hormonal hormonal bendede zaman zaman oluyor olmuyor özellikle bu aralar ama bisey soracam kanin dusuk olabilirmi yada b12 oda etkiliyormus
gecmis olsun canim alttanmi muayene yapti nasil anlasildi
Evet ya bir kac gün yürüdüm bu 2 gündür yine yürüyemedim halsizim bende artık 10 kilodan geçtim 12 15 kiloyla bitirsem iyi diyorumödem bende 4.ayda başladı pir başladı.
salgindan sebep 3 ay evde idim..ama mide bulantisi eksimesi ile geçti..neredeyse surekli yatiyordum..istigfar etmedim hiç agzima kadar yanmayi bulantiyi cektim cok yoruyordu beni..
zaten o dönem hareketsizlikten aldim kg.
ödem ile bacaklarim soba borusu gibi olduaksamlari yürüyüş yapiyorum 1 saat tam bugday ekmek aliyorum ki oda dedigin gibi 1 2 dilim..
20 kg ile tamamlasam onada şükür diyeceğim..
Bence iyi almışsın kilon da iyi. Ben de bugün gidiyorum doktora63 kg ile başladım 76 kg yum.
26+2 yim.
Büyük eşyalar hariç hariç giyim ve battaniyelere 500 civarı harcadık , kaldı ki öyle çok bişey de almadım , çoğu ilk kızımdan kalma ..Kizlar bebek için yapılan alışverişe Max ne kadar verdiniz . Arabası beşik oda felan hepsi işte akla gelebilen
Ya biz ilk alisverise 250 den fazla verdik hani aldığımız o kadar çok şey yok 10 tane zıbın 5 si kisakol3 ay 5 uzunkol6 ay bide bunlar indirimle 60 TL felan tuttuBüyük eşyalar hariç hariç giyim ve battaniyelere 500 civarı harcadık , kaldı ki öyle çok bişey de almadım , çoğu ilk kızımdan kalma ..
Canım park besik 800,bebek arabasi 800 yeni siparis ettim ekledim oda yapmicam henüz ,yatak (yatasın aldim 350 tl )Kizlar bebek için yapılan alışverişe Max ne kadar verdiniz . Arabası beşik oda felan hepsi işte akla gelebilen
Kıyafetler için 500 gitmiştir toplamda. Beşiği anne yanı 2.el aldık 340tl ona daha iç yatak alacağız arabayı da 1500e aldıkKizlar bebek için yapılan alışverişe Max ne kadar verdiniz . Arabası beşik oda felan hepsi işte akla gelebilen
Arabayı çok iyi fiyata almışsın canım .Canım park besik 800,bebek arabasi 800 yeni siparis ettim ekledim oda yapmicam henüz ,yatak (yatasın aldim 350 tl )
Demi tanıdığımız biri resmen 2 bine herşeyi aldık dedi eşim ben şok olduk dünden beri bakıyorum acaba biz mi acemilik yapıyoruz uyguna almıyoruz diyeKıyafetler için 500 gitmiştir toplamda. Beşiği anne yanı 2.el aldık 340tl ona daha iç yatak alacağız arabayı da 1500e aldık
Canım ikinci bebeğin olduğu için çok şanslısın .bende bebek baktım ama hiç bu konuları bilmezdim .çok acemi kaldım resmen .ama gidiyor demi büyük miktarlar . Eşim bir hesap yaptı oda kıyafet doğum en az 7 bin diyor ben şokLimon11 büyük araçlarımız kızımdan vardı zaten. bebek arabasına puset 450tl,anakucağı 650tl kıyafetler, batyaniye, çarşaf 1.000tl falandır toplam.
şimdi küvet, bez.,emzik, biberon gibi araç gereç kaldı
Ahh ben yaşadım onu dışardan bişey yedin mi ?Merhabalar, ya afedersiniz dün çok kötü ishal oldum gece boyunca karnıma kramplar girdi. Şimdi daha iyiyim bebek hareket ediyordu hep. Muz yedim soda içiyorum, bol bol su içiyorum. Sırf bu yüzden doktora gitmek istemedim. Pazartesi zaten randevum var. Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Naptınız nasıl atlattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?