2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Annemde aynisini soyluyor sen bi dogur kucagina al bak nasil sanki yillardir bebek bakiyor gibi olacaksin diyor aslinda dedigin gibi 15 gun yeter gibi fakat benim bide korkum burda kimsemiz yok belki o yuzden tereddut ediyorum allah yardimcimiz olsun cvbin icinde ayrica tesekkur ederimne zaman onemli bisey sorsam cvp gelmiyor bende baska topige bakıyorum

Cok gecmis olsun canim artik yakin cevrelerimizdende duyar Olduk demekki gidisat iyi degil insallah bizlere bulasmadan bu sureci tamamlarız ne is yapiyordu canim
Eki Görüntüle 2677750
Bu tarz kundak battaniye alan var mı? Kullanışlı olur mu fiyatları da baya yüksek boşu boşuna almak istemiyorum
ben alacaktim cevremdeki tecrubeli anneler hic gerek yok deyince vazgectim hemde bunu begenmistim fakat bu site pahali canim diger sitelerde daha uygun
Kızlat herkese günaydın bu aralar kendimi inanılmaz yorgun, yalnız, hüzünlü, kızgın hissediyorum. Hamilelikle ilgili olabilir mi diye aklıma geldi hormonal mi acaba bu duygular? Benim gibi olan var mı?
hormonal hormonal bendede zaman zaman oluyor olmuyor özellikle bu aralar ama bisey soracam kanin dusuk olabilirmi yada b12 oda etkiliyormus
Bugün kontrolümüz vardı 1kilo 1160 kilo 30cm olmuş haftasına göre.normal dedi rahim ağzında kısalma.varmis iğne verdi fitil verdi erken doğum.riski var dedi
gecmis olsun canim alttanmi muayene yapti nasil anlasildi

Canım b12 ,d vitamin eksikliği de yapar...
Durduk yere mi canım yoksa canını sıkan biseyler mi oldu son dönemde
Diğer forumlarda kan düşüklüğünün psikolojiyi etkilediğini yazmışlardı. Bir kan ölçümü yaptır istersen canım.

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha geçen hafta kan tahlilim yapıldı her şey yolunda dedi doktorum bütün değerlerim normal. Canımı sıkan şeyler de oldu tabi ama normalde üzüleceğimden belki on kat daha fazla üzülüyorum bu şeylere o yüzden hormonal gibi geldi

Evet ya bir kac gün yürüdüm bu 2 gündür yine yürüyemedim halsizim bende artık 10 kilodan geçtim 12 15 kiloyla bitirsem iyi diyorum

Sabahtan beri karnimda bi gerilme bi agri var ama sanci gibi bise deil. Yurudukce ayakta kaldikca geriliyo gibi. Yan duruyodu en son acaba donuyor da ondan mi anlamadim

Büyük eşyalar hariç hariç giyim ve battaniyelere 500 civarı harcadık , kaldı ki öyle çok bişey de almadım , çoğu ilk kızımdan kalma ..
Ya biz ilk alisverise 250 den fazla verdik hani aldığımız o kadar çok şey yok 10 tane zıbın 5 si kisakol3 ay 5 uzunkol6 ay bide bunlar indirimle 60 TL felan tuttu 6 parça eldiven 9 tane çorap ve içinde yenidoğan yok koskoca bir gün gezdik ama yenidoğan yokkk

Eklentiler

• IMG_20200820_220219.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20200820_220214.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200820_220223.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20200820_220230.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar bebek için yapılan alışverişe Max ne kadar verdiniz . Arabası beşik oda felan hepsi işte akla gelebilen
Canım park besik 800,bebek arabasi 800 yeni siparis ettim ekledim oda yapmicam henüz ,yatak (yatasın aldim 350 tl )

Eklentiler

• Screenshot_20200820-221814_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 73
Gunes kizkardesim aile sosyal calisma il mudurlugunde zaten kurumda vaka sayisi ariyor demisti maskesiz kolanyasiz cikmiyodu tuhaf olan sey o gun k.v gil yemege gelelim demisler buda biraz rahatsizim ama siz bilirsiniz demis esi negatif kayni poxitif cikmis k.v haber bekliyoruz benim isyerimdende 6 kisiden cikmis Rabbim esirgesin

Kizlar bebek için yapılan alışverişe Max ne kadar verdiniz . Arabası beşik oda felan hepsi işte akla gelebilen
Kıyafetler için 500 gitmiştir toplamda. Beşiği anne yanı 2.el aldık 340tl ona daha iç yatak alacağız arabayı da 1500e aldık

Eklentiler

• 20200819_192114.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 58
Canım park besik 800,bebek arabasi 800 yeni siparis ettim ekledim oda yapmicam henüz ,yatak (yatasın aldim 350 tl )
Arabayı çok iyi fiyata almışsın canım .

Kıyafetler için 500 gitmiştir toplamda. Beşiği anne yanı 2.el aldık 340tl ona daha iç yatak alacağız arabayı da 1500e aldık
Demi tanıdığımız biri resmen 2 bine herşeyi aldık dedi eşim ben şok olduk dünden beri bakıyorum acaba biz mi acemilik yapıyoruz uyguna almıyoruz diye
Canım ikinci bebeğin olduğu için çok şanslısın .bende bebek baktım ama hiç bu konuları bilmezdim .çok acemi kaldım resmen .ama gidiyor demi büyük miktarlar . Eşim bir hesap yaptı oda kıyafet doğum en az 7 bin diyor ben şok

Ahh ben yaşadım onu dışardan bişey yedin mi ?
doktora başvur ben geç gittim bana neden geç geldin dedi idrar kan istedi idrarda enfeksiyon çıkmıştı tek seferlik bir ilaç verdi direk etki etmişti çok geçmiş olsun

Ben kabataslak giyim beşik araba puset kremler şampuan banyo bakım ürünleri vs,cihazlar sağlık ürünleri tekstil ürünleri anne pijamasi terliği tacı kremleri ic giyimi o su bu su vs yaklaşık hesapladim 15 bini buluyor asagisi olamaz bence .parca parca aldigimiz için göze gelmiyor ama her aldiginizi yazın kesin bu rakama ulaşırsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…