- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
offf durum çok ciddiGunes kizkardesim aile sosyal calisma il mudurlugunde zaten kurumda vaka sayisi ariyor demisti maskesiz kolanyasiz cikmiyodu tuhaf olan sey o gun k.v gil yemege gelelim demisler buda biraz rahatsizim ama siz bilirsiniz demis esi negatif kayni poxitif cikmis k.v haber bekliyoruz benim isyerimdende 6 kisiden cikmis Rabbim esirgesin
Çok güzelmiş canım güzel günlerde kullansın bebeğinKıyafetler için 500 gitmiştir toplamda. Beşiği anne yanı 2.el aldık 340tl ona daha iç yatak alacağız arabayı da 1500e aldık
Benim de 16 da gittiğimde aşağıdaydı 24 te yukarı çıkmıştı.Kızlar 16.haftada plesantam aşagı yerleşmişti. 20 de gittim hala orda 24 de gittim kontrole hala aşagıdaydı Yukarı cıkma ihtimali varmı sizce yoksa normal dogum yapamıcam ya
Yok cnm alttan muayene değil ultrasonda gördü iğne ve Protestan verdi fitil olarak kullanmamı söylediCok gecmis olsun canim artik yakin cevrelerimizdende duyar Olduk demekki gidisat iyi degil insallah bizlere bulasmadan bu sureci tamamlarız ne is yapiyordu canim
ben alacaktim cevremdeki tecrubeli anneler hic gerek yok deyince vazgectim hemde bunu begenmistim fakat bu site pahali canim diger sitelerde daha uygun
hormonal hormonal bendede zaman zaman oluyor olmuyor özellikle bu aralar ama bisey soracam kanin dusuk olabilirmi yada b12 oda etkiliyormus
gecmis olsun canim alttanmi muayene yapti nasil anlasildi
Canım suyu biraz arttirsana,bir de yemeklerde ki yağ oranını azalt ,kuruluk olduğun da soğuk skm zeytinyağı kullanıyorum hep..bol su iciyorumIyı geceler kızlarGunlerım o kadar yogun ve yorucu geciyor ki iş yerinde basımı kaldıramıyorum evde ise işi gücü bitirip bir an önce gözün m koltukta sabırsızlıkla hareket ediyorum. Uzandıgım an dunya lar hem benim hem de minik bebegımin oluyor. Gun ıcınde yapamadığı kadar cok tepınıyor Bazen canımı yakmıyor degıl anı vuruslar Konusuyorum onunla❤Israr enf. Iie ilgili 5 gun arayla ilac kullandım. Ctesı gunu sabah tahlil verecegım. Hem aclık sekerı, hem de idrar tahlili.
Kızlar Yuzum bayagı kurudu ve bacaklarım özellikle. Boyle bıseyi olan atkadaslar varsa ne kremi kullandığını yazabilir mi? Ayrıca sivilcelerim oluyor farklı farklı bolgelerımde. Ergenliğin bitti sanmıştımSuanda yuzumde buyuyen bir sevılce var yıne Sivilce olarak hamilelikte krem vs kullanan ıyı gelen var mı?Buyuyup nereye kadar gııdecegını gormek istemiyorum
Herkese mis gibi uykular uyudugu bir gece diliyorum
Ay yok bunlar hiç benim tarzım değil 10 sene önce evlenirken alınmıştı çok benzerleri hemde değmez paralara gerçek ipek valla 1 kere bilemedin 2 kere giydim hele şimdi bebekle rahat ve konfor arıyorum ben lohusalikta dantel benden uzak olsunKızlar bu tarz gecelik isterseniz bir çok sitede fiyatlar cok ucuktu bu sitede daha uygun düsünen varsa diye paylasmak istedimölcülerinize göre ozel dikim yapiyorlar sabahlik 250tl gecelik 175tl fiyat verdi ayni takim baska sitede 850tl demislerdi
Canim sen miktarı baya çok tutmuşsun gibi geldi banaBen kabataslak giyim beşik araba puset kremler şampuan banyo bakım ürünleri vs,cihazlar sağlık ürünleri tekstil ürünleri anne pijamasi terliği tacı kremleri ic giyimi o su bu su vs yaklaşık hesapladim 15 bini buluyor asagisi olamaz bence .parca parca aldigimiz için göze gelmiyor ama her aldiginizi yazın kesin bu rakama ulaşırsınız kızlar
Biz de şimdiye kadar 16 harcadık. Bunun içinde oda takımı, arabası, park yatağı, ve üç beş kıyafeti var sadeceBen kabataslak giyim beşik araba puset kremler şampuan banyo bakım ürünleri vs,cihazlar sağlık ürünleri tekstil ürünleri anne pijamasi terliği tacı kremleri ic giyimi o su bu su vs yaklaşık hesapladim 15 bini buluyor asagisi olamaz bence .parca parca aldigimiz için göze gelmiyor ama her aldiginizi yazın kesin bu rakama ulaşırsınız kızlar
Ben de hiç giymedim böyle şeyler. Bir de kayınvalidemler gelecek doğuma bir süre bizde kalırlar, alsam da giyemem onların yanında komik olurKızlar bu tarz gecelik isterseniz bir çok sitede fiyatlar cok ucuktu bu sitede daha uygun düsünen varsa diye paylasmak istedimölcülerinize göre ozel dikim yapiyorlar sabahlik 250tl gecelik 175tl fiyat verdi ayni takim baska sitede 850tl demislerdi
Canım odası ni nerden aldiniz . Kurulum yaptırdınız mi . Memnun musunmerhaba kızlar. topiği görünce yazmak istedim kasım sevdalısı ve kasımda doğmuş biri olarak
bebek harcamalarında sanırım en çok doğmadan kıyafete doğduktan sonra bez ve ıslak mendile yatırım yapacağız
biz odası, bebek arabası, banyo seti, kıyafetleri, nevresim takımları, bakım ürünleri, anne için alışveriş derken yaklaşık bi 6-7 bin tl civarında harcama yapmışızdır. aldığımız en pahalı ürün odası o da 1.800 dü. kıyafetlerini alırken elimden geldiği kadar büyük almaya çalıştım. bebeğimin zaten ufak olmasını beklemiyordum ki haklı da çıktım zaten tüm kıyafetleri 3-9 aylık. yenidoğan zıbını vardı 3 tane hayal oldular
hepinize hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum
civilden aldık. büyüyebilen beşik yatağı, şifonyeri ve 3 kapaklı dolabı var. kurulumu kendimiz yaptık. bir de biz aldığımızda oda 1.800 dü ama artmış sanırım. link bırakıyorumCanım odası ni nerden aldiniz . Kurulum yaptırdınız mi . Memnun musunçok soruyorum ama odaya takmış durumdayım sadece bir dolap 1800 n11 de beğendiğim . Bende yeni doğan almak için bekliyorum kilosu ve boyuna göre alcam .❤
Yemedim aslında. Eşimle aynı şeyleri yedik hep onda bir şey yok. Bugün daha iyiym çok şükür. İyi olmasam gidecektim. TeşekkürlerAhh ben yaşadım onu dışardan bişey yedin mi ?
doktora başvur ben geç gittim bana neden geç geldin dedi idrar kan istedi idrarda enfeksiyon çıkmıştı tek seferlik bir ilaç verdi direk etki etmişti çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?