2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
offf durum çok ciddi

Yok cnm alttan muayene değil ultrasonda gördü iğne ve Protestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi

Kızlar bu tarz gecelik isterseniz bir çok sitede fiyatlar cok ucuktu bu sitede daha uygun düsünen varsa diye paylasmak istedim ölcülerinize göre ozel dikim yapiyorlar sabahlik 250tl gecelik 175tl fiyat verdi ayni takim baska sitede 850tl demislerdi

Eklentiler

• Screenshot_20200820-230327_Instagram.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200820-230604_Instagram.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 32
Ben alışverişimi nerdeyse tamamladım tek oda yapmayacağım ,her şeyin indirimini takip ettim arkadaşlar 4 aydır Aldiklarimi yazıp paylaşırım bir ara

Iyı geceler kızlarGunlerım o kadar yogun ve yorucu geciyor ki iş yerinde basımı kaldıramıyorum evde ise işi gücü bitirip bir an önce gözün m koltukta sabırsızlıkla hareket ediyorum. Uzandıgım an dunya lar hem benim hem de minik bebegımin oluyor. Gun ıcınde yapamadığı kadar cok tepınıyorBazen canımı yakmıyor degıl anı vuruslarKonusuyorum onunlaIsrar enf. Iie ilgili 5 gun arayla ilac kullandım. Ctesı gunu sabah tahlil verecegım. Hem aclık sekerı, hem de idrar tahlili.
Kızlar Yuzum bayagı kurudu ve bacaklarım özellikle. Boyle bıseyi olan atkadaslar varsa ne kremi kullandığını yazabilir mi? Ayrıca sivilcelerim oluyor farklı farklı bolgelerımde. Ergenliğin bitti sanmıştımSuanda yuzumde buyuyen bir sevılce var yıneSivilce olarak hamilelikte krem vs kullanan ıyı gelen var mı?Buyuyup nereye kadar gııdecegını gormek istemiyorum
Herkese mis gibi uykular uyudugu bir gece diliyorum

Canım suyu biraz arttirsana,bir de yemeklerde ki yağ oranını azalt ,kuruluk olduğun da soğuk skm zeytinyağı kullanıyorum hep..bol su iciyorum

Ay yok bunlar hiç benim tarzım değil 10 sene önce evlenirken alınmıştı çok benzerleri hemde değmez paralara gerçek ipek valla 1 kere bilemedin 2 kere giydim hele şimdi bebekle rahat ve konfor arıyorum ben lohusalikta dantel benden uzak olsun

Canim sen miktarı baya çok tutmuşsun gibi geldi bana ya da aldigin ürünler hep yüksek ücretli idi.

Biz de şimdiye kadar 16 harcadık. Bunun içinde oda takımı, arabası, park yatağı, ve üç beş kıyafeti var sadece bizim ilk bebek olacak o sebeple her şey yeni alınıyor. İlerde kardeşi olursa çok rahat olur sanırım daha kendime bir şey almadım doğum masrafı da var sanırım 25 e biter her şey masraflı oldu biraz ama içimize sine sine yapıyoruz her şeyini. Biraz uğraştık da biz bebek için, gözümde hiç masrafı yok o sebeple. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize

Ben de hiç giymedim böyle şeyler. Bir de kayınvalidemler gelecek doğuma bir süre bizde kalırlar, alsam da giyemem onların yanında komik olur ben yine basit şeyler alacağım sanırım gömlek gibi önü düğmeli fln

Ne kadar harcadik bilmiyorum. Hamilelik kıyafetleri, gecelikler, emzirme sutyeni, korse, bakım yağları, vitaminler, bebek arabasi, ufak tefek şeyler şampuan vs gibi, bebek icin ic giyim aldik, kayınvalidem hastane cikisi, bebek altust takımları aldı, annem örgü yelek Hırka falan verdi, battaniye almış. Emzikti yok burun acısı aletti falan derken bir sürü bişey var. Ama henüz yıkama küveti, küçük yatak ve kanguru alicaz.
Ayrıca bir masraf olmadı bebek için. Kendimizi PGT yöntemi tüp bebeğe hazırlarken sans eseri normal yolla gebelik oldu ve sağlıklı ilerledi bebegim. Hastane süreci de fetal genetik test harici özel doktora gitmedik. O sureclerde yurt dışındaydik detaylı ultrason dahil ücret odemedik. Bu yönüyle şimdiye kadar masrafsız bir süreç oldu diyebilirim. Oda kurmadik henüz, biraz büyüsün zamanla yapacağız. Onumuzdeki sene hangi ülkeye yerleseyecegimiz tam kesin değil şu an.

Son düzenleme:
merhaba kızlar. topiği görünce yazmak istedim kasım sevdalısı ve kasımda doğmuş biri olarak

bebek harcamalarında sanırım en çok doğmadan kıyafete doğduktan sonra bez ve ıslak mendile yatırım yapacağız

biz odası, bebek arabası, banyo seti, kıyafetleri, nevresim takımları, bakım ürünleri, anne için alışveriş derken yaklaşık bi 6-7 bin tl civarında harcama yapmışızdır. aldığımız en pahalı ürün odası o da 1.800 dü. kıyafetlerini alırken elimden geldiği kadar büyük almaya çalıştım. bebeğimin zaten ufak olmasını beklemiyordum ki haklı da çıktım zaten tüm kıyafetleri 3-9 aylık. yenidoğan zıbını vardı 3 tane hayal oldular

hepinize hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum

Canım odası ni nerden aldiniz . Kurulum yaptırdınız mi . Memnun musun çok soruyorum ama odaya takmış durumdayım sadece bir dolap 1800 n11 de beğendiğim . Bende yeni doğan almak için bekliyorum kilosu ve boyuna göre alcam .

civilden aldık. büyüyebilen beşik yatağı, şifonyeri ve 3 kapaklı dolabı var. kurulumu kendimiz yaptık. bir de biz aldığımızda oda 1.800 dü ama artmış sanırım. link bırakıyorum

Yemedim aslında. Eşimle aynı şeyleri yedik hep onda bir şey yok. Bugün daha iyiym çok şükür. İyi olmasam gidecektim. Teşekkürler

günaydın herkese

harcamalar herkesin bütçe durumuna göre olmuştur. bir de alınan ürünlere göre. işin içinde oda takımı varsa zaten en az 2-3binle başlar.
yalnız ufak tefek ıvır zıvır fiyatlı oluyor. o yüzden herşeyi alayım hazır olsundan ziyade ihtiyaç oldukça almak daha iyiymiş. bende ilk gebeliğimde hevesle neler neler aldım. çoğunu kullanamadık bile. şimdi tecrübeyle neyi almam gerektiğini öğrenmişim,

Günaydın kizlar . İki gündür sanki göbeğim küçülüyor . Sizde de oluyor mu . Bebeğim hareketli Allah'a şükür düz uzaninca sert tepikliyor hatta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…