2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar bebek için yapılan alışverişe Max ne kadar verdiniz . Arabası beşik oda felan hepsi işte akla gelebilen
Merhaba dolap ve şifonyeri 1000 tl ye yaptırdım.besigi 475 tl ye aldım.bebek arabasınıda 700 tl.kıyafetleri parca parca aldigim icin bilmiyorum simdilik 0-3 ile 3-6 ay aldım.doğumda hastane +doktor 15 bin

Günaydın kizlar . İki gündür sanki göbeğim küçülüyor . Sizde de oluyor mu . Bebeğim hareketli Allah'a şükür düz uzaninca sert tepikliyor hatta .
Günaydin küculuyormu yoksa gerginlik olmadıginda öylemi hissediyorsun acaba.bende bi ara acayip gergin oluyordu kendimi 9 aylik gibi hissediyorum.gobek ben burdayım diyor resmen.dr a söyledigimde igne verdi ondan sonra gerginlik olmadı.karnim evet buyuyor ama yok gibi bir his.bebek hareket edince okşuyorum.Sana öyle geliyordur içini ferah tut.

Kendim icin 1 tane kısa kollu pijama takımı.1 tane sabahlıkli gecelik almıştım.1 tanede uzun kollu pijama sipariş verdim dün.

Eklentiler

• 20200821_093814.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın kizlar . İki gündür sanki göbeğim küçülüyor . Sizde de oluyor mu . Bebeğim hareketli Allah'a şükür düz uzaninca sert tepikliyor hatta .
Kuzum bende izne çıktım 1hafta dedimki ne oluyor sanki gobek kuculdu yumusadi gibi geldi tedirgin oldum ise basladigim gün yine taş gibiydi anladimki cok hareket etmeden dinlerek zaman gecirince öyle olmus

Inşallah canım gönlünce olsun herşey yaptır içinde kalmasın senin ilk bebek heveslerin var ben artık daha pratik olanından gidiyorum herşeyin sadece kullanım rahatlığı arıyorum o yüzden

Merhaba dolap ve şifonyeri 1000 tl ye yaptırdım.besigi 475 tl ye aldım.bebek arabasınıda 700 tl.kıyafetleri parca parca aldigim icin bilmiyorum simdilik 0-3 ile 3-6 ay aldım.doğumda hastane +doktor 15 bin
Güle güle kullan canım hepsini . Devlette dogurucam ben bu gidişle malum ekonomi çöküyor . Özele 4 bin vermek bana artık mantıklı gelmiyor ya .
Küçüldü sanki miniğim hareket ediyor şükür 4 aylık göbek gibi oldu . Suyu aksa fark edilir heralde . Gerginlik bir hafta önce oluyordu bide çok su içince oluyordu
Kuzum bende izne çıktım 1hafta dedimki ne oluyor sanki gobek kuculdu yumusadi gibi geldi tedirgin oldum ise basladigim gün yine taş gibiydi anladimki cok hareket etmeden dinlerek zaman gecirince öyle olmus
Ay inşallah ondandır . Ben zaten 7 24 yatıyorum . Birşey olur korkusuyla

Bende o parayı vermek istemiyorum ozele ama sezeryan doğurmak istiyorum ilk doğumum normaldi mafoldum devlette eziyet cektim resmen

Çok güzel oluyor çekimlerde bu doğru güle güle giy canım

Bende o parayı vermek istemiyorum ozele ama sezeryan doğurmak istiyorum ilk doğumum normaldi mafoldum devlette eziyet cektim resmen
Bende normal istiyorum çok . Ablamdan öğrendiğim birşey varsa doğum başlamadan hastaneye gitmiceksin . Sürekli devlette yatittiriyorlar . Gezinmeden doğum başlamıyor yada hizlanmiyor . İlk yegenimde ablamda devlette doğum yaptı 2 gün sürdü doğumu bide . Zorla kalkıp yürümüş hemşireler felan tutmuş yat diye . Doğum başlamış bebek gelmiş hemşire hadi doğum haneye diyip tekerlekli sandalye vermemiş kafasını tuta tuta gittim gelmişti kafası elime değiyordu demişti

Kızlar ben birkez tetanoz vurundum
2.yi kacirdim 6agustosda olcktim
Oan başka sorunlar meydana geldi
Bir sorun cikar mi acaba
Suan gecti sanırım

Kizlar gobegimin alt tarafı çatlamış ikigun önce birşey yoktu . İki gündür beli biraz sert sıkan bir esortman giyiyordum onun geldiği yer çatlamış özellikle elimde kremle dolaşıyorum şuan . Ya kırmızı kırmızı deli olcam her sabah düzenli kullandım kremlerini ya ona rağmen çatladı

Hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor . Bazen bakıyorum günler çok hızlı geçiyor . 2. Trimester bitti bile gözümü korkutmuyor değil hem heyecan gem tedirginlik.
son zamanlarda benim bebiş olduğundan daha da hareketli uyanmamla birlikte başlıyor tekmeye. Bide nokta veya kalp atışı gibi şeyler hissediyorum mesanem de onu çözemedim . Bebeğin hıçkırığı mi oluyor o nasıl bir his bilen var mi

Canim sen miktarı baya çok tutmuşsun gibi geldi bana ya da aldigin ürünler hep yüksek ücretli idi.
Kıyafeti şuan tamam yaklaşık 1.500 civarı tuttu o da sadece 5 .aya kadar aldık Basit ıvır zıvırı aldim ateş ölçer burun aspiratoru termometre tarzı şeyler için bir kaç kez gidip aldım her gittiğimde 250 den aşağı vermedim 3 4 parca basit seyler ama tütuyor daha beşiğini almadık ama alacağım beşik ortalama 2.500 çıvari yatağı uyku seti yedek 2.Nevresim takımı bi 2 bin çıvari de onlar tutar .Bide sallamali beşik alacağım. Baktığım pijama takımları 350 tl den aşağı değil 2 takım alacağım birde gecelik alsam 1.000 tl daha vücut bakım ürünleri bebeğin annenin gogus kremidir vs tutuyor yani bi göğüs kremi 85 tl bebek organik şampuanlar deterjanlar losyonlar bence çok pahalı ve dediğim rakama geliyor. Ana kucağı puseti araba koltuğu kangurusu oda telsizi çantası ve daha nicesi.Ben liste yaptım bebek anne giyim bakım ürünleri bebek sağlık bakım ürünleri araç gerek vs tek tek yazdım ve ort dediğim rakam tutuyor belki benim ilk bebeğim old içindir birde ben aldığım şeyin en iyisini kendimce almaya çalışırım varsa alırım yoksa hic almam canim

Doktorun bisey demediyse demekki gerek gormedi canim senin minigin uysal sakin bi bebek olacak galiba belki gece uyurken tekme atiyordur sen duymuyorsundur yada plesentadan dolayida olabilir İlk bebekmiydi

ben de bu şekilde düşünüyorum zorunlu bir tarama değil doktor uygun görürse ister. Ben de yaptırmadım gebeliğimin başından beri diyetime daha çok dikkat ediyorum.

Doktor ne iğnesi verdi canım adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…