- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledim
Çok nadir canım çatlamayan ne kadar krem kullansanda benim ilk hamilelikte çatlayan çatladı şimdi yenileri yok çatlakların ama doğumdan 40 gün sonraya epey toplanıyor hiç belli olmuyor o çatlaklar büzülüyor heralde hafif bi deformasyon kalıyor haliyle ama rahatsız edici kötü görüntü hiç yoktu bende iki doğumdan sonrada o kadar da olur diyorsun zaten anne olduktan sonra ve 3 hamileliğimde de hiç krem vs kullanmadım kremlerin etkisine inanmadım bu genetik birşey derimizin elastikiyetiyle ilgili genetik olarak müsaitse çatlamaya zaten çatlıyorKizlar gobegimin alt tarafı çatlamışikigun önce birşey yoktu . İki gündür beli biraz sert sıkan bir esortman giyiyordum onun geldiği yer çatlamış özellikle elimde kremle dolaşıyorum şuan . Ya kırmızı kırmızı deli olcam her sabah düzenli kullandım kremlerini ya ona rağmen çatladı
Amin canim Amin covid testini de o vesile ile yaptırmış olursun evet hepimiz grup olarak umutlu idik hamileligimizin başında daha doğuma kadar durumlar değişir ilaç bulunur hastalık biter umudu vardı malesef artarak devam ediyor sanki açıklanandan da daha fazla hasta var gibi bence refakatçi neyse ama ziyaretçi alınmaması sanki daha iyi ne gereği var daha yeni doğmuş süt kuzusunun yanında yabancı insanlarakızlar selamlar
dün kontrolüm vardı 1300gr olmuş kuzucum
bir de hastaneyi falan görüştük dr la
eşimle beraber gidicez kısmetse ziyaretçi ya da ek refakatçi mümkün değilmiş maalesef
sezeryan olacağım için de covid testini zorunlu yapıyormuş hastane
ben ekime kadar sakinler derken pandemi
daha çok artacak gibi görünüyor dedi dr um da
allah bizi bu dertten bir kurtarsa artık
Ben şimdilik sepet beşiklerden aldımKızlar nevresim takımı aldınız mı ?
Bebek için mi canım kendimiz içinmi bebek içinde kendim içinde aldımKızlar nevresim takımı aldınız mı ?
aslında doğru söylüyorsunAmin canim Amin covid testini de o vesile ile yaptırmış olursun evet hepimiz grup olarak umutlu idik hamileligimizin başında daha doğuma kadar durumlar değişir ilaç bulunur hastalık biter umudu vardı malesef artarak devam ediyor sanki açıklanandan da daha fazla hasta var gibi bence refakatçi neyse ama ziyaretçi alınmaması sanki daha iyi ne gereği var daha yeni doğmuş süt kuzusunun yanında yabancı insanlara
Evet hemde luzumsuz öpenler dokunanlar olmaması çok iyi olacakAmin canim Amin covid testini de o vesile ile yaptırmış olursun evet hepimiz grup olarak umutlu idik hamileligimizin başında daha doğuma kadar durumlar değişir ilaç bulunur hastalık biter umudu vardı malesef artarak devam ediyor sanki açıklanandan da daha fazla hasta var gibi bence refakatçi neyse ama ziyaretçi alınmaması sanki daha iyi ne gereği var daha yeni doğmuş süt kuzusunun yanında yabancı insanlara
Aldim canım bebek icin 1 takim isim nakisli yaptirdim 2 takim gunluk nevresim takimi aldim 1tk kapitone örtulü uyku seti diktiriyorumKızlar nevresim takımı aldınız mı ?
Bebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?Bebek için mi canım kendimiz içinmi bebek içinde kendim içinde aldım
Canim 100x150 nevresim standart ölçü bebek yorganı için senin için muhim olan carsaf olcüsü ona bakman lazim 70x140 lastikli carsafli takimlar var yada 120x180 lastiksiz düz carsaf ikiside senin besigine uyarBebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?
Ben de aldım daha doğrusu beşikle birlikte geldi. Kendim seçtim renk ve türünü. İstersen şu siteden incele belki tek nevresim de yapıyorlardır canımBebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?
Yok kuzum ailede çatlayan büyük ablam iki diğeri 4 bebiş doğurdu . inanır mısın sadece bacağında ikisininde hafif bir kaç çatlak oluştu . Benim ergenlikten kalma bacağımda vardı . Hatta eşime ins karnimda olmaz kendimden nefret ederim diyip duruyordum . Aniden nasıl oldu anlamadım ben ya . Esmer olduğun için kötü duruyorÇok nadir canım çatlamayan ne kadar krem kullansanda benim ilk hamilelikte çatlayan çatladı şimdi yenileri yok çatlakların ama doğumdan 40 gün sonraya epey toplanıyor hiç belli olmuyor o çatlaklar büzülüyor heralde hafif bi deformasyon kalıyor haliyle ama rahatsız edici kötü görüntü hiç yoktu bende iki doğumdan sonrada o kadar da olur diyorsun zaten anne olduktan sonra ve 3 hamileliğimde de hiç krem vs kullanmadım kremlerin etkisine inanmadım bu genetik birşey derimizin elastikiyetiyle ilgili genetik olarak müsaitse çatlamaya zaten çatlıyor
Amin canım bebek ürünleri çok pahalı mesela chicco tulumlari 215 tl .Bende daha başlamadım kendime en basitinden çatlak kremi 150 tl gümüş göğüs kapak indirimde 150 tl artık paranın değeri yok ya da biz abartıyoruz bilmiyorumBiz de şimdiye kadar 16 harcadık. Bunun içinde oda takımı, arabası, park yatağı, ve üç beş kıyafeti var sadecebizim ilk bebek olacak o sebeple her şey yeni alınıyor. İlerde kardeşi olursa çok rahat olur sanırım daha kendime bir şey almadım doğum masrafı da var sanırım 25 e biter her şey masraflı oldu biraz ama içimize sine sine yapıyoruz her şeyini. Biraz uğraştık da biz bebek için, gözümde hiç masrafı yok o sebeple. ☺ Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize
Gercekten mdf mi yoksa suntalam mi o fiyata mdf imkansz gibi geldi de inanamadm :)civilden aldık. büyüyebilen beşik yatağı, şifonyeri ve 3 kapaklı dolabı var. kurulumu kendimiz yaptık. bir de biz aldığımızda oda 1.800 dü ama artmış sanırım. link bırakıyorum
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
Ben devlette bir ilacı dahi yazdiramadim şu 2.5 yıllık surecimde. Eşime vasiyetimdir bir gün senden önce ölürsem ölümü bile devlet hast gönderme o derece düşün yaniBende o parayı vermek istemiyorum ozele ama sezeryan doğurmak istiyorum ilk doğumum normaldi mafoldum devlette eziyet cektim resmen
Içine sindirsin ins rabbim canim, güle güle kullanınKıyafeti şuan tamam yaklaşık 1.500 civarı tuttu o da sadece 5 .aya kadar aldık Basit ıvır zıvırı aldim ateş ölçer burun aspiratoru termometre tarzı şeyler için bir kaç kez gidip aldım her gittiğimde 250 den aşağı vermedim 3 4 parca basit seyler ama tütuyor daha beşiğini almadık ama alacağım beşik ortalama 2.500 çıvari yatağı uyku seti yedek 2.Nevresim takımı bi 2 bin çıvari de onlar tutar .Bide sallamali beşik alacağım. Baktığım pijama takımları 350 tl den aşağı değil 2 takım alacağım birde gecelik alsam 1.000 tl daha vücut bakım ürünleri bebeğin annenin gogus kremidir vs tutuyor yani bi göğüs kremi 85 tl bebek organik şampuanlar deterjanlar losyonlar bence çok pahalı ve dediğim rakama geliyor. Ana kucağı puseti araba koltuğu kangurusu oda telsizi çantası ve daha nicesi.Ben liste yaptım bebek anne giyim bakım ürünleri bebek sağlık bakım ürünleri araç gerek vs tek tek yazdım ve ort dediğim rakam tutuyor belki benim ilk bebeğim old içindir birde ben aldığım şeyin en iyisini kendimce almaya çalışırım varsa alırım yoksa hic almam canim
Aynen canım paranın hiç değeri yok, ürünler pahalı. Ben mobilya yaptırıyorum 10.000Amin canım bebek ürünleri çok pahalı mesela chicco tulumlari 215 tl .Bende daha başlamadım kendime en basitinden çatlak kremi 150 tl gümüş göğüs kapak indirimde 150 tl artık paranın değeri yok ya da biz abartıyoruz bilmiyorumBen oda yapmiycam güzel mobilya bir beşik ve sallanan sevimli bir beşik alacağım canım kendime bi de güzel doğum için süslü bi nevresim takımı alacağım liste cooookkk. Bizde zor bulduk evladımizi 2.si olur mu Allah bilir gücümüz yettigince biseyler yapmaya çalışıyoruz. Eşimin mesleğinden dolayı bir çok hastanede muayene ve doğum indirimi var medilife kolon liv medicana ve bir çok hastane medilife gitsem muayene ücreti 70 tl doğumu da en fazla 1500 tl yapacağım ama gitmiyorum çok zor elde edilince bir noktadan sonra paranın hicbir önemi kalmıyor.Allah hepimizin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Haftaya gelecek canım ben videosunu izledim de aldimBu bebek arabasının fiyatı çok iyiymiş geldimi ürün nasıl acaba güzelse bende sipariş vermek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?