2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok nadir canım çatlamayan ne kadar krem kullansanda benim ilk hamilelikte çatlayan çatladı şimdi yenileri yok çatlakların ama doğumdan 40 gün sonraya epey toplanıyor hiç belli olmuyor o çatlaklar büzülüyor heralde hafif bi deformasyon kalıyor haliyle ama rahatsız edici kötü görüntü hiç yoktu bende iki doğumdan sonrada o kadar da olur diyorsun zaten anne olduktan sonra ve 3 hamileliğimde de hiç krem vs kullanmadım kremlerin etkisine inanmadım bu genetik birşey derimizin elastikiyetiyle ilgili genetik olarak müsaitse çatlamaya zaten çatlıyor

kızlar selamlar
dün kontrolüm vardı 1300gr olmuş kuzucum
bir de hastaneyi falan görüştük dr la
eşimle beraber gidicez kısmetse ziyaretçi ya da ek refakatçi mümkün değilmiş maalesef
sezeryan olacağım için de covid testini zorunlu yapıyormuş hastane

ben ekime kadar sakinler derken pandemi
daha çok artacak gibi görünüyor dedi dr um da
allah bizi bu dertten bir kurtarsa artık

Amin canim Amin covid testini de o vesile ile yaptırmış olursun evet hepimiz grup olarak umutlu idik hamileligimizin başında daha doğuma kadar durumlar değişir ilaç bulunur hastalık biter umudu vardı malesef artarak devam ediyor sanki açıklanandan da daha fazla hasta var gibi bence refakatçi neyse ama ziyaretçi alınmaması sanki daha iyi ne gereği var daha yeni doğmuş süt kuzusunun yanında yabancı insanlara

aslında doğru söylüyorsun
kalabalık iyi gelmiyor bebeklere de
insan bi annesini bi kardeşini falan da yanında görmek istiyor
ne bileyim kuzulara birşey olmasın da katlanıcaz yalnızlığa
napalım

Evet hemde luzumsuz öpenler dokunanlar olmaması çok iyi olacak

Bebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?
Canim 100x150 nevresim standart ölçü bebek yorganı için senin için muhim olan carsaf olcüsü ona bakman lazim 70x140 lastikli carsafli takimlar var yada 120x180 lastiksiz düz carsaf ikiside senin besigine uyar

Bebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?
Ben de aldım daha doğrusu beşikle birlikte geldi. Kendim seçtim renk ve türünü. İstersen şu siteden incele belki tek nevresim de yapıyorlardır canım

Yok kuzum ailede çatlayan büyük ablam iki diğeri 4 bebiş doğurdu . inanır mısın sadece bacağında ikisininde hafif bir kaç çatlak oluştu . Benim ergenlikten kalma bacağımda vardı . Hatta eşime ins karnimda olmaz kendimden nefret ederim diyip duruyordum . Aniden nasıl oldu anlamadım ben ya . Esmer olduğun için kötü duruyor

Amin canım bebek ürünleri çok pahalı mesela chicco tulumlari 215 tl .Bende daha başlamadım kendime en basitinden çatlak kremi 150 tl gümüş göğüs kapak indirimde 150 tl artık paranın değeri yok ya da biz abartıyoruz bilmiyorum Ben oda yapmiycam güzel mobilya bir beşik ve sallanan sevimli bir beşik alacağım canım kendime bi de güzel doğum için süslü bi nevresim takımı alacağım liste cooookkk. Bizde zor bulduk evladımizi 2.si olur mu Allah bilir gücümüz yettigince biseyler yapmaya çalışıyoruz. Eşimin mesleğinden dolayı bir çok hastanede muayene ve doğum indirimi var medilife kolon liv medicana ve bir çok hastane medilife gitsem muayene ücreti 70 tl doğumu da en fazla 1500 tl yapacağım ama gitmiyorum çok zor elde edilince bir noktadan sonra paranın hicbir önemi kalmıyor.Allah hepimizin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin

Gercekten mdf mi yoksa suntalam mi o fiyata mdf imkansz gibi geldi de inanamadm :)

Bende o parayı vermek istemiyorum ozele ama sezeryan doğurmak istiyorum ilk doğumum normaldi mafoldum devlette eziyet cektim resmen
Ben devlette bir ilacı dahi yazdiramadim şu 2.5 yıllık surecimde. Eşime vasiyetimdir bir gün senden önce ölürsem ölümü bile devlet hast gönderme o derece düşün yani

Içine sindirsin ins rabbim canim, güle güle kullanın

Aynen canım paranın hiç değeri yok, ürünler pahalı. Ben mobilya yaptırıyorum 10.000 ama içime sindi, kullanışlı olması fln da önemli ama, kendimi hep bebek odasında kuzumla vakit geçirirken hayal ettim. Benim hayalimdi yani Ufak tefek şeyler bile çok para tutuyor alınacak çok şey varmış sanırım daha. Ben daha kendime başlamadım bile içine neresi siniyorsa orada doğur canım, önemli olan annenin kendini rahat ve huzurlu hissetmesi. Para bulunur nasıl olsa mutlu olmak önemli bu dönem ne kadar mutlu olursa anne, yavrucuk da o kadar mutlu ve huzurlu olacak amin canım sağlıkla gelsin miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…