2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Güzel günlerde kullanın canım ❤Benim de hayalim şu sallanan sandalyeler ondan da aldın mi

Güzel günlerde kullanın canım ❤Benim de hayalim şu sallanan sandalyeler ondan da aldın mi
Amin canım hepimiz güzel günlerde kullanalım sallanan sandalye almadım, bir iki arkadaşım aldı, hiç kullanmadık sakın alma evin içinde ge reksiz yer kaplıyor dediler ben de ondan almadım, ama oturma odası takımının berjeri var bir tanesini çocuk odasına alıp orada emzirmeyi düşünüyorum. Ama sallanan sandalye fikrini hep sevmişimdir

O sandalyelere bende bayiliyorum 2cesidi var karar veremedim düsünüyorum hala bide oda takimi gelsinde odada kalan alana gore karar vericem

Eklentiler

• Screenshot_20200818-223212_Chrome.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 28

güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim
Biz tam bi alisverise girmedik Eylül ortası başlarız herhalde..ama beşiğimi aldım şansıma mağazasini kapatan bi firmaya denk geldim, 3 ay önce 1800 e sorduğum beşiği 800 tl'ye aldim.
simdilik 0-3 ay giyebilecegi 12 parca giysi 350 tl yi buldu..
Banyo kuvet vs. aldim birde..
Yatağını annem yaptırıyor..
Kasım'a kadar bakalım ne kadara mâl olacak minik kızım

Ben de oyle yaptim canim misafir odamdaki berjeri cocuk odasina koydum cokta guzel oldu

Yok cnm alttan muayene değil ultrasonda gördü iğne ve Protestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi
Bol bol dinlen hic iş falan yapma zaten doktorun
ben de bu şekilde düşünüyorum zorunlu bir tarama değil doktor uygun görürse ister. Ben de yaptırmadım gebeliğimin başından beri diyetime daha çok dikkat ediyorum.
aynen dikkat etmek gerekiyor

Rabbim korusun biran once atlatsinlar insallah sanirim herkes yakalanacak

Bebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?
Canım ben yorgani da beşiğe göre yaptırdım bizim burda büyük çeyizci var yaptırdığım yorgana göre de nevresim diktirdim 1 e 120 benim beşiğine göre ancak ben diğer çocuklarımı da 1 yaşından sonra bazalarina geçirmiştim biraz biraz yatırıp alıştırarak bu da bir iki sene ancak kullanır sonra yatağına geçer diye büyük almadım önümüzdeki seneler tek kişilik yaptırırım yeniden

Durmaz durmaz bebeğimizin hediyesi ben çok beyazım ondan mi bilmem çok güneşte görüyorum çatlak oda yok gibi eski haline dönüyor zamanla az kalıyor şimdi çatlaklar daha yeni başlıyor şimdiye kadar deri son genişleyeceği yere kadar genişledi esas bundan sonra biraz çatlar sende aldırma barış onlarla nefret etmek olur mu o çatlakların yolunu gözleyen ne kadınlar var senin yerinde olmak isteyen bir bebeğim olsunda yeter ki vücudumda hep izlerini taşıyım diyen

Hic sorma benimde elimi
Koydugumda baloncuk gibi tuhaf sesler duyuyorum minigim suyu agzindami köpurtuyor anlamadimki ama hickirigi cozdum karnim ard arda inip inip çıktığında hickirdigini anlıyorum

Ay kuzum bunun bebisle alakası yok . Bende 3 senedir bekliyordum . Allah'a şükür bebeğim benle . Catlak bende kötü duruyor beyaz tenli olsam dert etmezdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…