- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Güzel günlerde kullanın canım ❤Aynen canım paranın hiç değeri yok, ürünler pahalı. Ben mobilya yaptırıyorum 10.000ama içime sindi, kullanışlı olması fln da önemli ama, kendimi hep bebek odasında kuzumla vakit geçirirken hayal ettim. Benim hayalimdi yani Ufak tefek şeyler bile çok para tutuyor alınacak çok şey varmış sanırım daha. Ben daha kendime başlamadım bile içine neresi siniyorsa orada doğur canım, önemli olan annenin kendini rahat ve huzurlu hissetmesi. Para bulunur nasıl olsa mutlu olmak önemli bu dönem ne kadar mutlu olursa anne, yavrucuk da o kadar mutlu ve huzurlu olacak amin canım sağlıkla gelsin miniklerimiz
Amin canım hepimiz güzel günlerde kullanalımGüzel günlerde kullanın canım ❤Benim de hayalim şu sallanan sandalyeler ondan da aldın mi
Proluton depot 500 ml. erken dogum riskine karsıDoktor ne iğnesi verdi canım adı ne
Bunlar çok güzel birde otantik olanları var sadece mobilya beyaz gri mavi onlarda çok hoşuma gidiyorO sandalyelere bende bayiliyorum 2cesidi var karar veremedim düsünüyorum hala bide oda takimi gelsinde odada kalan alana gore karar vericemEki Görüntüle 2678465
Benim oturma odamda 1 tane berjer ihtiyaci var zaten ordaki koltugumada uysun sonrasinda orda kullanirim diye bunlara baktimBunlar çok güzel birde otantik olanları var sadece mobilya beyaz gri mavi onlarda çok hoşuma gidiyor
evet mdf. kurduk odası hazır bebeğimizin kendisini bekliyoruz. beşik falan bayağı sağlam. sallanan beşik ama sallaması kapatıla da biliyorGercekten mdf mi yoksa suntalam mi o fiyata mdf imkansz gibi geldi de inanamadm :)
Kıyafeti şuan tamam yaklaşık 1.500 civarı tuttu o da sadece 5 .aya kadar aldık Basit ıvır zıvırı aldim ateş ölçer burun aspiratoru termometre tarzı şeyler için bir kaç kez gidip aldım her gittiğimde 250 den aşağı vermedim 3 4 parca basit seyler ama tütuyor daha beşiğini almadık ama alacağım beşik ortalama 2.500 çıvari yatağı uyku seti yedek 2.Nevresim takımı bi 2 bin çıvari de onlar tutar .Bide sallamali beşik alacağım. Baktığım pijama takımları 350 tl den aşağı değil 2 takım alacağım birde gecelik alsam 1.000 tl daha vücut bakım ürünleri bebeğin annenin gogus kremidir vs tutuyor yani bi göğüs kremi 85 tl bebek organik şampuanlar deterjanlar losyonlar bence çok pahalı ve dediğim rakama geliyor. Ana kucağı puseti araba koltuğu kangurusu oda telsizi çantası ve daha nicesi.Ben liste yaptım bebek anne giyim bakım ürünleri bebek sağlık bakım ürünleri araç gerek vs tek tek yazdım ve ort dediğim rakam tutuyor belki benim ilk bebeğim old içindir birde ben aldığım şeyin en iyisini kendimce almaya çalışırım varsa alırım yoksa hic almam canim
Ben de oyle yaptim canim misafir odamdaki berjeri cocuk odasina koydum cokta guzel olduAmin canım hepimiz güzel günlerde kullanalımsallanan sandalye almadım, bir iki arkadaşım aldı, hiç kullanmadık sakın alma evin içinde ge reksiz yer kaplıyor dediler ben de ondan almadım, ama oturma odası takımının berjeri var bir tanesini çocuk odasına alıp orada emzirmeyi düşünüyorum. Ama sallanan sandalye fikrini hep sevmişimdir
Ben gittim canim bugunKontrole giden varmı nasilsiniz
Bol bol dinlen hic iş falan yapma zaten doktorunYok cnm alttan muayene değil ultrasonda gördü iğne ve Protestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi
aynen dikkat etmek gerekiyorben de bu şekilde düşünüyorum zorunlu bir tarama değil doktor uygun görürse ister. Ben de yaptırmadım gebeliğimin başından beri diyetime daha çok dikkat ediyorum.
Rabbim korusun biran once atlatsinlar insallah sanirim herkes yakalanacakGunes kizkardesim aile sosyal calisma il mudurlugunde zaten kurumda vaka sayisi ariyor demisti maskesiz kolanyasiz cikmiyodu tuhaf olan sey o gun k.v gil yemege gelelim demisler buda biraz rahatsizim ama siz bilirsiniz demis esi negatif kayni poxitif cikmis k.v haber bekliyoruz benim isyerimdende 6 kisiden cikmis Rabbim esirgesin
Canım ben yorgani da beşiğe göre yaptırdım bizim burda büyük çeyizci var yaptırdığım yorgana göre de nevresim diktirdim 1 e 120 benim beşiğine göre ancak ben diğer çocuklarımı da 1 yaşından sonra bazalarina geçirmiştim biraz biraz yatırıp alıştırarak bu da bir iki sene ancak kullanır sonra yatağına geçer diye büyük almadım önümüzdeki seneler tek kişilik yaptırırım yenidenBebek için nerden aldın ? Foto var mı ? Şimdi benim 70x30 yatağım... nevresim takımları da 1x150 oluyor , uyar mı acaba mı ?
Durmaz durmaz bebeğimizin hediyesi ben çok beyazım ondan mi bilmem çok güneşte görüyorum çatlak oda yok gibi eski haline dönüyor zamanla az kalıyor şimdi çatlaklar daha yeni başlıyor şimdiye kadar deri son genişleyeceği yere kadar genişledi esas bundan sonra biraz çatlar sende aldırma barış onlarla nefret etmek olur mu o çatlakların yolunu gözleyen ne kadınlar var senin yerinde olmak isteyen bir bebeğim olsunda yeter ki vücudumda hep izlerini taşıyım diyenYok kuzum ailede çatlayan büyük ablam iki diğeri 4 bebiş doğurdu . inanır mısın sadece bacağında ikisininde hafif bir kaç çatlak oluştu . Benim ergenlikten kalma bacağımda vardı . Hatta eşime ins karnimda olmaz kendimden nefret ederim diyip duruyordum . Aniden nasıl oldu anlamadım ben ya . Esmer olduğun için kötü duruyor
Hic sorma benimde elimiHayırlı cumalar hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor . Bazen bakıyorum günler çok hızlı geçiyor . 2. Trimester bitti bile gözümü korkutmuyor değil hem heyecan gem tedirginlik.☺
son zamanlarda benim bebiş olduğundan daha da hareketli uyanmamla birlikte başlıyor tekmeye. Bide nokta veya kalp atışı gibi şeyler hissediyorum mesanem de onu çözemedim . Bebeğin hıçkırığı mi oluyor o nasıl bir his bilen var mi
Ooo maşallah sen ekim annesimisin canım bebeğinde çok güzel büyümüşBen gittim canim buguniyiyiz cok sukur bebegim dogum pozisyonunu almis suyum normal rahim agzi kapali 1898gr 43cm olmus 1 hafta onde gidiyormus 30+6 yim kendimde 200gr kilo vermisim
Ay kuzum bunun bebisle alakası yok . Bende 3 senedir bekliyordum . Allah'a şükür bebeğim benle . Catlak bende kötü duruyor beyaz tenli olsam dert etmezdim bendeDurmaz durmaz bebeğimizin hediyesi ben çok beyazım ondan mi bilmem çok güneşte görüyorum çatlak oda yok gibi eski haline dönüyor zamanla az kalıyor şimdi çatlaklar daha yeni başlıyor şimdiye kadar deri son genişleyeceği yere kadar genişledi esas bundan sonra biraz çatlar sende aldırma barış onlarla nefret etmek olur mu o çatlakların yolunu gözleyen ne kadınlar var senin yerinde olmak isteyen bir bebeğim olsunda yeter ki vücudumda hep izlerini taşıyım diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?