Ne zamandir ariyordum buldugum siteler cok pahaliydi cok iyi oldu canim paylastigin hemen inceleyecem ama ben bazi seylerini daha pratik oluyor diye tecrubeli annelerden duydum citcitli posetlerede koyacam
Ne zamandir ariyordum buldugum siteler cok pahaliydi cok iyi oldu canim paylastigin hemen inceleyecem ama ben bazi seylerini daha pratik oluyor diye tecrubeli annelerden duydum citcitli posetlerede koyacam
aynen bende öyle düşündüm sonuçta pratiklik önemli .
çok uç bir örnek ama ben esprisine bulaşık mak. tableti poşetine koydum oda çıt çıtlı biriki zıbın sığıyor kirli poşeti olarak götürebilirim yani
Kizlar iyi geceler karsiniza yeni bir soruyla geldim simdi biz dogum yapinca bebege ilk giydirecegimiz kiyafet bebek nemli olabiliyormus kiyafet kirlenebiliyormus ben normalde isimli fotograf Cekimi icin olan takimi giydirecektim ama simdi kafam karisti Vede foto cekimide sanirim hastaneden cikilacagi gun yapiliyormus sizler ne dusunuyorsunuz dogum sonrasi icin
çok uç bir örnek ama ben esprisine bulaşık mak. tableti poşetine koydum oda çıt çıtlı biriki zıbın sığıyor kirli poşeti olarak götürebilirim yani
evet biliyorum bunları gayet kullanışlı üstüne bide yapışkanlı kağıt alıyorlar yazı yazmak için hemşireye verilecek veya bebek ikinci takım gibi . hem şeffaf içini de gösteriyor.
Kizlar iyi geceler karsiniza yeni bir soruyla geldim simdi biz dogum yapinca bebege ilk giydirecegimiz kiyafet bebek nemli olabiliyormus kiyafet kirlenebiliyormus ben normalde isimli fotograf Cekimi icin olan takimi giydirecektim ama simdi kafam karisti Vede foto cekimide sanirim hastaneden cikilacagi gun yapiliyormus sizler ne dusunuyorsunuz dogum sonrasi icin
Evet verniksli ve kanlı oluyor bebek siliyorlar ama tabi yine de kalıntıları oluyor. Kuruyor ama onlar yani kıyafet kirletmez. Ama ilk gün anne de bebek de çok yorgun olduğu için çekim yapılmaz ikinci gün yapılır genelde. Onun için fotoğraf çekimi için düşündüğün takımı ilk gün giydirme derim.
Ben genel anestezi alıp sezaryen olmuştum kendime gelip aynaya baktığımda şok olmuştum yüzüm sapsarıydı artık nasıl kan kaybı olduysa hgb 11den 9a düşmüştü 1 günde. Öncesinde açılma olsun diye suni sancı vermişlerdi saatlerce bağırıp kıvranınca saç baş da dağınık iğrençti yani o halde foto çekimi asla istemezdim ikinci yada sezaryense üçüncü gün çıkarken bebişi de giydirirsin kendin de güzel giyinirsin mis gibi makyajını da yaparsın çekim öncesi
Günaydın canım o yüzden ince beyaz örtü veriyorsun iki uctane battaniyenin içine iyice siliyorlar ve kuruyorlar .belli müddet ısının altında duruyor zaten . Devlette senin refakatçi yapıyor bu işi .
Günaydın canım o yüzden ince beyaz örtü veriyorsun iki uctane battaniyenin içine iyice siliyorlar ve kuruyorlar .belli müddet ısının altında duruyor zaten . Devlette senin refakatçi yapıyor bu işi .
İnce beyaz örtü mü, hastanenin örtüleriyle kurulamıyorlar mı. Ben doğum hemşiresiyle konuştum da örtü mörtü demedi bana. Özelde de istiyolar mı örtü acaba? Veya bebek pamuğu koysak olmaz mı?