2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Özeli bilmiyorum canım ablam her doğumda ince beyaz örtü götürür du . yenigimin birini direk bana vermişti hemşire kurulamistim . Isının altında bekletip öyle giydirmistim . Ama şimdi pandemi dönemi hemşireler giydiriyor dur .sormak lazım.

Ne zamandir ariyordum buldugum siteler cok pahaliydi cok iyi oldu canim paylastigin hemen inceleyecem ama ben bazi seylerini daha pratik oluyor diye tecrubeli annelerden duydum citcitli posetlerede koyacam
Canım ben de bu aralar eksikleri tamamlamaya hız verdim işe yarayacak şeyleri ara ara paylaşıyorum .. çıtçıtlı poşetlerden rossman da var haberin olsun

Sen bir harikasin arkadasim bu keselerden ariyordum sordugum sitelerde hep tanesi 35tl vs diyorlardi hemen bu siteye bakayim
Bana da çok uygun geldi canım , istersen üzerine isim kirli kesesi bakım seti falan da yağdırabiliyorsun ... 110 TL onlar ama bence gereksiz , etiket yapıştır olsun bitsin

Ya kızlar hani organizerler ile bebeğin çekmecelerini düzenliyorlar ya siz yaptınız mı ? Zıbınlarını çoraplarını falan koyuyorlar ... örnek foto var mı elinizde paylaşsanız da bir görsem .. benim yerim çok dar tasarruflu olabileceğim çözümler arıyorum da

Ayyy canim benim yaaaa yani o halde cekim olmasi gercekten komik olurmuş bayada kan kaybetmissin banada oyle dediler bende o zaman cikacagimiz gun yaptirayim cekim icin geceliklerimde hazir
Günaydın canım o yüzden ince beyaz örtü veriyorsun iki uctane battaniyenin içine iyice siliyorlar ve kuruyorlar .belli müddet ısının altında duruyor zaten . Devlette senin refakatçi yapıyor bu işi .
gunaydin canim bildigim kadariyla ozelde oluyor
Canım ben de bu aralar eksikleri tamamlamaya hız verdim işe yarayacak şeyleri ara ara paylaşıyorum .. çıtçıtlı poşetlerden rossman da var haberin olsun
Citcitli posetim var ama yetmez migrostada var ordan yine alirim burda malesef rossman yok

Benim doğumlarda onlar silip giydirip veriyorlar ama yinede kafasi saçları biraz yapış yapış kalıyor o da silmekle geçermi bilmem bende 3 takım koyayım diyorum 1 gece kalıcaz hastanede fazla mi olur bilmem

Benim doğumlarda onlar silip giydirip veriyorlar ama yinede kafasi saçları biraz yapış yapış kalıyor o da silmekle geçermi bilmem bende 3 takım koyayım diyorum 1 gece kalıcaz hastanede fazla mi olur bilmem
Bizde canim 1 gece kalacagiz bende ne olur ne olmaz diye 3 takim koymayi dusunuyorum

Bizde canim 1 gece kalacagiz bende ne olur ne olmaz diye 3 takim koymayi dusunuyorum
Kendine ne koyacaksın 2 takım pijama 1 takımda çıkarken giymek için aldığım eşofman takımımı koyacağım atletler külotlar yarim atletler aldım hep tam pamuklu birde bebek için aldığım bakim çantasına mi hazırlayım bebeginkini yoksa tek valiz mi yapsam

Gunaydin canim dun burda cok fena yagmur yagdi sanki kış geldi o derecede yagdi havalar gunduz sicak ama aksamlari guzel gidiyor
Evet iyi oldu ya en sevdiğim mevsim geliyor güz bebeğimiz de güz bebeği oluyor tam ateş basmalarımın batmaların arttığı dönemde havanın serinlemesi çok iyi olacak
Birde benim midemin olduğu üst taraf karin kaslarım geriliyor zorlanıyor oluyor mu sizde de perşembe kontrolüm var bakalım bu kadar zorlanmaya ne kadar büyüdü bebeğim merak ediyorum

Her hastanede farklı oluyor galiba . 3 takım iyi bence bende 3 yada 2 takım koyacagim . Bizde bir gece kalacağız . Belki kalmaya bile gerek kalmaz .

kızlar hastaneden hastaneye değişiyor
ben doğum fotoğrafçısıyım normalde
pandemiye kadar öyleydim yani
özel hastanelerin hemen hemen hepsi kendi ince örtüsü ile silip temizleyip sizin verdiğiniz kıyafetleri giydiriyor
büyük özel hastaneler ise sizden kıyafet istemiyor
kendi tulum takımlarını giydiriyorlar hele pandemi döneminde
dışarıdan kıyafet almıyorlar ilk gün için
tamamen doğum yapacağınız hastane ile ilgili

Ben kendime foto cekimi icin gecelik takimini koyacam bir takimda rahat olabilecegim takim almistim onu koyarim dedigin gibi cikarkende bende esortman takimi koyacam Bunlari kabin boy valize koyacam Ya ben bakim cantasina kolay ulasilsin diye kendi İc çamaşırlarımı Bebegin bezlerini logusa pedini bakim gereclerini falan koyacam
benimde en sevdigim mevsim yapraklarin solup dökulmesi falan o kadar hoşuma gidiyorki oyle bi foto cektirmek istiyorum dogum oncesi bende biraz yorulunca ust tarafta bi baski ve badkiyla beraber agri oluyor dinlenince geciyor doktorum normal dedi artik buyuyorlar minigim gece hic uyumuyor benidd uyandiriyor valla

Geceliklerin nasil model aldın kuzum resim paylasir misin uygun olursan

Bende mi öyle yapsam kolay ulasilacaklari ayirsam sen herşeyi yıkayıp ütülemiştin değil mi hazirlamak kaldı benim de sonradan bazı aldıklarım ütülenmedi biberon aldın mi
Fotoğraf konusunda da güzel olur bencede biraz daha doğuma yakın tam sonbahar mevsimi

Günaydin kızlar ben buaralar acayip uykucu oldum yaa aksam erkende uyuyorum gece boyu 10kere kalkiyorum yok wcye yok mide yanmasina derken sabahta uyanmak bilmiyorum resmen ve gece her uyandigimda benim minik prens uyanik oluyor dogdugunda geceleri cok oturcaz galiba onami alistiriyor diyorum

Benimde aklimda yoktu 2ay önce yeğenim doğum yaptı onun cantasıni hazirlarken böyle ayri ayri koymuslar gördüm mantikli geldi bulması falan kolay planlı olmasi guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…