Bende kendim diktimÇok güzeller değil mi ? Hastane çantası için
aynen bende öyle düşündüm sonuçta pratiklik önemli .
çok uç bir örnek ama ben esprisine bulaşık mak. tableti poşetine koydum oda çıt çıtlı biriki zıbın sığıyorkirli poşeti olarak götürebilirim yani
Foto tlfnumda vardi hemen paylasiyorum canim cok şaşali istemedim ama foto icin uygun vede hosuma gitti aldimGeceliklerin nasil model aldın kuzum resim paylasir misin uygun olursan
Sende yap bence canim o süreçte bide ne derde derken karisiklik olmasin sonucta dogumdan cikacagiz ben zaten memlekete gitmeden hazirlayacam eşimede gosterecem ne derde diye gidince ablamada gosterecem henuz hastaneyle refaketci isini konusmadim nasil bir uygulama yapiyorlar onu ogrenirim yinede ne olur ne olmaz diye ikisinede gosterecem aramakla ugrasmasinlar benim evet utu işi bitti sadece benim pijama gecelik takimlari ic camasirlari yikanip utulenecek ama iyiki yapmisim Normaldede cok atik bir insanim ama agirlasincq zorlanirim dedim bide izledigim youtebadaki doktorlar 30 haftadan sonra ne olur ne olmaz diye cok dikkatli olmak kendimizi yormamak artik bol bol dinlenmek gerekiyormus canimBende mi öyle yapsam kolay ulasilacaklari ayirsam sen herşeyi yıkayıp ütülemiştin değil mi hazirlamak kaldı benim de sonradan bazı aldıklarım ütülenmedi biberon aldın mi
Fotoğraf konusunda da güzel olur bencede biraz daha doğuma yakın tam sonbahar mevsimi
Biberon aldim canim avent cam olan aldim ama kullanmam diye dusunuyorum sezeryanda bazen sut gelmeyebiliyormus gelmezse bile biberon kullanmayacam Memeye alismadan biberon verilirse sanirim anne memesini reddediyormus sen daha iyi bilirsin biberonu ne olur ne olmaz diye alayim dedim sen alacakmisinBende mi öyle yapsam kolay ulasilacaklari ayirsam sen herşeyi yıkayıp ütülemiştin değil mi hazirlamak kaldı benim de sonradan bazı aldıklarım ütülenmedi biberon aldın mi
Fotoğraf konusunda da güzel olur bencede biraz daha doğuma yakın tam sonbahar mevsimi
kimse olmayacağı için çok düşünmedim ama foto çekimin varsa başka giydir ilk etapta kan falan da sürülüyor.Kizlar iyi geceler karsiniza yeni bir soruyla geldim simdi biz dogum yapinca bebege ilk giydirecegimiz kiyafet bebek nemli olabiliyormus kiyafet kirlenebiliyormus ben normalde isimli fotograf Cekimi icin olan takimi giydirecektim ama simdi kafam karisti Vede foto cekimide sanirim hastaneden cikilacagi gun yapiliyormus sizler ne dusunuyorsunuz dogum sonrasi icin
Benim bebegim 26hafta oldu mide baskisi artti 1kilo olmus boyu haftasına gore uzun dedi.Evet iyi oldu ya en sevdiğim mevsim geliyor güz bebeğimiz de güz bebeği oluyor tam ateş basmalarımın batmaların arttığı dönemde havanın serinlemesi çok iyi olacak
Birde benim midemin olduğu üst taraf karin kaslarım geriliyor zorlanıyor oluyor mu sizde de perşembe kontrolüm var bakalım bu kadar zorlanmaya ne kadar büyüdü bebeğim merak ediyorum
Şırıngalar zaten steril poşette oluyor kaynatmaya ne gerek var. Ambalajıyla götürmek daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabiDoğum yapacağım hastane emzirme dostu biberon ve emzik kabul etmiyor .Biberon aldim ama götürmeyeceğim şırınga kaynatıp götürmeyi düşünüyorum
Guzelmis canım gule gule giyFoto tlfnumda vardi hemen paylasiyorum canim cok şaşali istemedim ama foto icin uygun vede hosuma gitti aldim
Tesekkur ederim canim bu gibi butun gecelikler kalin olmuyor biraz ince ama yeri cok guzel pijamanin ustu tam kapattigi icin o sekilde giyilebilir iç belli olmaz sen karar verebildinmiGuzelmis canım gule gule giybende bu markadada baktım kuması nasil cok incemi
Yok bende 2 model arasindayim kararsizim haftaya halledeceğim bende inslh karar verirsemTesekkur ederim canim bu gibi butun gecelikler kalin olmuyor biraz ince ama yeri cok guzel pijamanin ustu tam kapattigi icin o sekilde giyilebilir iç belli olmaz sen karar verebildinmi
Bende şiringa olsun istiyorum ben ceyda duvencinin annelik gunlugumu izlerken duymustum biberin verilince memeyi reddiyormus ya siringa yada kaşik gibi biberon oluyormus onu tavsiye etmisti ben siringa olarak dusunuyorum aptamilin son cikan yanlis hatırlatmiyorsam probotik olaninda gaz yok ama mama alsammiki onu dogumdan sonrada gerekirse alsak diyecem ama sanirim gerekiyor degilmi dogum sonrasibiberon koymuştum ve ihtiyaç da oldu süt olmayınca. mamayı hastaneden verdiler. aptamil veriyordu hastane. bu sefer mamayı da kendim götürücem. aptamil gaz yapıyor çünkü. biberon konusunda bende endişeliyim çünkü kızım 1 ay emmedi beni doğduktan sonra. biberondan mı bilmiyorum. hem de ilk gün yediği herşeyi çıkarınca yoğun bakıma almışlardı 4-5 saat. o durumda da şırınga şle falan kim uğraşacaktı tabi verdiler biberonu
bende kaynatmayacam steril posetten cikardiginda sanki daha cok mikrop kapacakmış gibi dusunuyorumŞırıngalar zaten steril poşette oluyor kaynatmaya ne gerek var. Ambalajıyla götürmek daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabi
canim sen tasindinmi naptin yerlestinmi kendini cokmu yordun dinlenmen gerek artik canim dikkat et kendine evet bunlarda iyi oluyorKızlar selam
okuyorum arada ama yazamadım hiç ev taşımak çok zormuş çok yoruldum.
sırt ağrılarım çatı ağrısı çok fazla arttı geceleri zor uyuyorum doktorum magnezyum verdi kullanıyorum ama hiç ağrılarımda azalma olmadı. 2 haftadır düzenli de beslenemedim. Hepinizin aldıkları çok güzel
artık bende yerleşip çantamızı hazırlamak istiyorum.
Trendyolda bende bavul İçi organizer gördüm onlardan almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2678819
Aaa bak benim ikinci modelle kendi aldigim model arasinda kalmistim sonra kisa kollu olsun dedim bak alacaksan ikinci model cok guzelYok bende 2 model arasindayim kararsizim haftaya halledeceğim bende inslh karar verirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?