2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyimis bi fikir de benden gelsin tül keseye koyucam buyu k boylarına fiyatı da uygun bir takım kıyafeti içine sığıyor üzerine ilk kıyafeti 2.yedek diye belirticem ki yanlış kıyafetleri vermesinler o an ki panikle

Eklentiler

• Screenshot_20200822-110925_Chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 79
Sende yap bence canim o süreçte bide ne derde derken karisiklik olmasin sonucta dogumdan cikacagiz ben zaten memlekete gitmeden hazirlayacam eşimede gosterecem ne derde diye gidince ablamada gosterecem henuz hastaneyle refaketci isini konusmadim nasil bir uygulama yapiyorlar onu ogrenirim yinede ne olur ne olmaz diye ikisinede gosterecem aramakla ugrasmasinlar benim evet utu işi bitti sadece benim pijama gecelik takimlari ic camasirlari yikanip utulenecek ama iyiki yapmisim Normaldede cok atik bir insanim ama agirlasincq zorlanirim dedim bide izledigim youtebadaki doktorlar 30 haftadan sonra ne olur ne olmaz diye cok dikkatli olmak kendimizi yormamak artik bol bol dinlenmek gerekiyormus canim

Biberon aldim canim avent cam olan aldim ama kullanmam diye dusunuyorum sezeryanda bazen sut gelmeyebiliyormus gelmezse bile biberon kullanmayacam Memeye alismadan biberon verilirse sanirim anne memesini reddediyormus sen daha iyi bilirsin biberonu ne olur ne olmaz diye alayim dedim sen alacakmisin

kimse olmayacağı için çok düşünmedim ama foto çekimin varsa başka giydir ilk etapta kan falan da sürülüyor.

kızlar bende kızımda büyük tül keseler aldım farklı renkte. beyazlarda benim eşyalarım pembelerde kızımınkiler vardı. yine öyle yapacağım. tuhafiyelerde oluyor ve çok da uygun. hem içi de görünüyor ne olduğunu biliyor insan etikete gerek olmuyor.
doğumhaneye verdiğim kese içerisine 1 bez, 1 tam takım kıyafet ve penye battaniyesini koymuştum. inerken benden 1 battaniye daha istediler ameliyathane soğuk oluyor diye. hemen diğer keseden çıkarıp verdi annem. demem o ki kumaş yerine tül tercih edin içinde ne olduğunu bilin. o heyecanla aramayın. her keseye ayrı bir tam takım kıyafet koymuştum ki kolaylıkla alıp giydirdik.

biberon koymuştum ve ihtiyaç da oldu süt olmayınca. mamayı hastaneden verdiler. aptamil veriyordu hastane. bu sefer mamayı da kendim götürücem. aptamil gaz yapıyor çünkü. biberon konusunda bende endişeliyim çünkü kızım 1 ay emmedi beni doğduktan sonra. biberondan mı bilmiyorum. hem de ilk gün yediği herşeyi çıkarınca yoğun bakıma almışlardı 4-5 saat. o durumda da şırınga şle falan kim uğraşacaktı tabi verdiler biberonu

Benim bebegim 26hafta oldu mide baskisi artti 1kilo olmus boyu haftasına gore uzun dedi.

Doğum yapacağım hastane emzirme dostu biberon ve emzik kabul etmiyor .Biberon aldim ama götürmeyeceğim şırınga kaynatıp götürmeyi düşünüyorum

Doğum yapacağım hastane emzirme dostu biberon ve emzik kabul etmiyor .Biberon aldim ama götürmeyeceğim şırınga kaynatıp götürmeyi düşünüyorum
Şırıngalar zaten steril poşette oluyor kaynatmaya ne gerek var. Ambalajıyla götürmek daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabi

Kızlar selam
okuyorum arada ama yazamadım hiç ev taşımak çok zormuş çok yoruldum.
sırt ağrılarım çatı ağrısı çok fazla arttı geceleri zor uyuyorum doktorum magnezyum verdi kullanıyorum ama hiç ağrılarımda azalma olmadı. 2 haftadır düzenli de beslenemedim. Hepinizin aldıkları çok güzel
artık bende yerleşip çantamızı hazırlamak istiyorum.
Trendyolda bende bavul İçi organizer gördüm onlardan almayı düşünüyorum

Kızlar merhaba

yanlış yere konu açtığım için uyarı almışım.. böyle saçma sapan bir forum olamaz gerçekten çok sinirlendim..bu kadar saçmalığa ne gerek var anlamıyorum.. forumlarını alıp başlarına çalsınlar..

Artık girmeyeceğim foruma kendinize çok iyi bakın sağlıkla alın bebekleri kucağınıza..

Guzelmis canım gule gule giy bende bu markadada baktım kuması nasil cok incemi
Tesekkur ederim canim bu gibi butun gecelikler kalin olmuyor biraz ince ama yeri cok guzel pijamanin ustu tam kapattigi icin o sekilde giyilebilir iç belli olmaz sen karar verebildinmi

Tesekkur ederim canim bu gibi butun gecelikler kalin olmuyor biraz ince ama yeri cok guzel pijamanin ustu tam kapattigi icin o sekilde giyilebilir iç belli olmaz sen karar verebildinmi
Yok bende 2 model arasindayim kararsizim haftaya halledeceğim bende inslh karar verirsem

Eklentiler

• 20200822_142131.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 20200822_142229.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 53
Bende şiringa olsun istiyorum ben ceyda duvencinin annelik gunlugumu izlerken duymustum biberin verilince memeyi reddiyormus ya siringa yada kaşik gibi biberon oluyormus onu tavsiye etmisti ben siringa olarak dusunuyorum aptamilin son cikan yanlis hatırlatmiyorsam probotik olaninda gaz yok ama mama alsammiki onu dogumdan sonrada gerekirse alsak diyecem ama sanirim gerekiyor degilmi dogum sonrasi
Şırıngalar zaten steril poşette oluyor kaynatmaya ne gerek var. Ambalajıyla götürmek daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabi
bende kaynatmayacam steril posetten cikardiginda sanki daha cok mikrop kapacakmış gibi dusunuyorum
canim sen tasindinmi naptin yerlestinmi kendini cokmu yordun dinlenmen gerek artik canim dikkat et kendine evet bunlarda iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…