2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay dur nereye gidiyorsun foruma kızıp bizi bırakma sen bizim aldığımız cezaları görsen çoğunda sebebini bile anlamıyorum bazen bakıyorum karşı üye saydırıyor bende ona bi msj cvp versem polemik yapmış oluyormuşum karşıdaki saydırdıkça ben sessiz kalmalıyım yoksa ceza alıyorum cvp vermeyip şikayet ediyorum karşıya ceza falan yok o yüzden neyse diyorum ceza günü dolunca dönüyorum burası güzel forum yöneticilerine kızıp arkadaşlardan geçemiyorum sende gitme surda kafamız dağılıyor

ev taşımak aynen çok zor ben haftaya tam yerleşmiş olca ancak.Allah yardımcın olsun.

yaa boşversene. hiç takmaya değmez. onlara kızıp gitme

Foto tlfnumda vardi hemen paylasiyorum canim cok şaşali istemedim ama foto icin uygun vede hosuma gitti aldim
Bende bu modeli beğendim alacaklarım arasında ama beyaz mi lacivert mi karar veremedim iç gösterir diye korkuyorum birde tenim çok hassas omuzlarındaki dantel kaşıntı yapar mi acaba bana

Hayır nereye gidiyorsun gitme lütfen arkadaşım

Bende bu modeli beğendim alacaklarım arasında ama beyaz mi lacivert mi karar veremedim iç gösterir diye korkuyorum birde tenim çok hassas omuzlarındaki dantel kaşıntı yapar mi acaba bana
Danteli yumasak guzel canim koyu olarak benim bi takim vardi rahat olsun diye dogum sonrasi hemen onu giyecem ertesi gun foto cekimi icinde bu aldigimi giyerim Gecelikte evet gosteriyor sabahlik giymek gerek ama pijama takiminin ustu biraz uzun oldugu icin kapatiyor iyi duruyor birde cok rahat

Danteli yumuşaksa açık renk olarak bu modeli alırım zaten eşim lacivert istemiyordu en sevdiğim renk de bide şu 2 modeli beğendim biri poplin kumaş nasıl sence bu firmanın tam karşısında eşimin iş yeri deneyerek alırım diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20200822-174639_Instagram.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200822-175739_Instagram.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 50
Yok bende 2 model arasindayim kararsizim haftaya halledeceğim bende inslh karar verirsem
Kesinlikle 2.si özellikle sahanlığı çok kibar 1.si gelin çeyizinde alınan modellere benziyor benim vardı öyle toz pembe zorla aldılar evlendigim gece dahi giymedim tabi zevk meselesi için neye siniyorsa onu al canim

Hangi mamadan alacaksın canım denemiş biri olarak senin önerine göre alacağım ben de

Hastane çantasında klasik koyulan şeyler dışında neler koyulabilir ben bit kaç şeyi listeledim akla gelmeyen ama lazım oluyor denilen şeyleri yazabilir misiniz?
Hastane Çantasu
Şırınga ( Mama verilecekse biberonla verilmesin)
Soğan göğüse koymak için
Hindistan cevizi yağı
Humana rezene çayı
Kapalı terlik
Kalın çorap 3tane
Emzirme atleti / sütyeni
Kirli poşeti

Evet canım taşındım yerleştim sayılır ama evde bi kaç tadilat işi olacak daha. Çok yoruldum pandemi olunca başkasının gelmesine de korktum açıkçası akrabalarımın çoğu korona oldu benim o yüzden kimseyi istemedim yardıma. Artık dinleniyorum ama biraz ağrı çekecem galiba

Merhaba bikaç (yüz) sayfa geriye dönüp mesajları okudum keyif alarak çok şey öğrendim sizlerden. Benim 2. Bebeğim olacak zaruri şeyler dışında bişey almadım henüz ama tam hazır da değil herşey.
hangi bebek maması alacağıma beze filan instagramda muhendisinoglu sayfasından bakıp inceleyerek alıcam. Bir de ilk bebeğim gündüz uylularını çok kısa uyurdu bunu kafaya çok takmıştım o yüzden fazla süslü püslü şeyler almak yerine güzel bebekle büyüyen woombie yada owli kundak almayı düşünüyorum. Bir de eğer önceden okumadıysanız “30 milyon kelime” kitabını okuyun derim ben de keşke kızım doğmadan okumuş olsaydım diyorum. ilk kez anne olacak olsaydım bana birinin bunları söylemesini isterdim o yüzden paylaşayım dedim. Sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…