Ay dur nereye gidiyorsun foruma kızıp bizi bırakma sen bizim aldığımız cezaları görsen çoğunda sebebini bile anlamıyorum bazen bakıyorum karşı üye saydırıyor bende ona bi msj cvp versem polemik yapmış oluyormuşum karşıdaki saydırdıkça ben sessiz kalmalıyım yoksa ceza alıyorum cvp vermeyip şikayet ediyorum karşıya ceza falan yok o yüzden neyse diyorum ceza günü dolunca dönüyorum burası güzel forum yöneticilerine kızıp arkadaşlardan geçemiyorum sende gitme surda kafamız dağılıyorKızlar merhaba
yanlış yere konu açtığım için uyarı almışım.. böyle saçma sapan bir forum olamaz gerçekten çok sinirlendim..bu kadar saçmalığa ne gerek var anlamıyorum.. forumlarını alıp başlarına çalsınlar..
Artık girmeyeceğim foruma kendinize çok iyi bakın sağlıkla alın bebekleri kucağınıza..
Diğeride çok şık ama kullanıs ve parca sayisi icin bendede 2ci daha ağır basıyorAaa bak benim ikinci modelle kendi aldigim model arasinda kalmistim sonra kisa kollu olsun dedim bak alacaksan ikinci model cok guzel
Bende çok merak ediyorum haftalar küçükken bu kadar degildim haftası ilerledikçe büyüdü mu kilosu iyi mi dr günü gelsin diye iple çekiyorumBenim bebegim 26hafta oldu mide baskisi artti 1kilo olmus boyu haftasına gore uzun dedi.
Digerini ben evlenirken ceyize alacaklardi amann Sakınnn dedimmDiğeride çok şık ama kullanıs ve parca sayisi icin bendede 2ci daha ağır basıyor
Yine benYok bende 2 model arasindayim kararsizim haftaya halledeceğim bende inslh karar verirsem
İnsallah iyidirBende çok merak ediyorum haftalar küçükken bu kadar degildim haftası ilerledikçe büyüdü mu kilosu iyi mi dr günü gelsin diye iple çekiyorum
Komple set olarak mı aldın ? İç gösteriyor mu ?Foto tlfnumda vardi hemen paylasiyorum canim cok şaşali istemedim ama foto icin uygun vede hosuma gitti aldim
Evet set olarak aldim evet biraz gosteriyor sabahlik kullaninca iyi duruyor pijamaninda ustu biraz uzun oldugu icin iyi duruyorKomple set olarak mı aldın ? İç gösteriyor mu ?
ev taşımak aynen çok zor ben haftaya tam yerleşmiş olca ancak.Allah yardımcın olsun.Kızlar selam
okuyorum arada ama yazamadım hiç ev taşımak çok zormuş çok yoruldum.
sırt ağrılarım çatı ağrısı çok fazla arttı geceleri zor uyuyorum doktorum magnezyum verdi kullanıyorum ama hiç ağrılarımda azalma olmadı. 2 haftadır düzenli de beslenemedim. Hepinizin aldıkları çok güzel
artık bende yerleşip çantamızı hazırlamak istiyorum.
Trendyolda bende bavul İçi organizer gördüm onlardan almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 2678819
yaa boşversene. hiç takmaya değmez. onlara kızıp gitmeKızlar merhaba
yanlış yere konu açtığım için uyarı almışım.. böyle saçma sapan bir forum olamaz gerçekten çok sinirlendim..bu kadar saçmalığa ne gerek var anlamıyorum.. forumlarını alıp başlarına çalsınlar..
Artık girmeyeceğim foruma kendinize çok iyi bakın sağlıkla alın bebekleri kucağınıza..
Bende bu modeli beğendim alacaklarım arasında ama beyaz mi lacivert mi karar veremedim iç gösterir diye korkuyorum birde tenim çok hassas omuzlarındaki dantel kaşıntı yapar mi acaba banaFoto tlfnumda vardi hemen paylasiyorum canim cok şaşali istemedim ama foto icin uygun vede hosuma gitti aldim
Hayır nereye gidiyorsun gitme lütfen arkadaşımKızlar merhaba
Danteli yumasak guzel canim koyu olarak benim bi takim vardi rahat olsun diye dogum sonrasi hemen onu giyecem ertesi gun foto cekimi icinde bu aldigimi giyerim Gecelikte evet gosteriyor sabahlik giymek gerek ama pijama takiminin ustu biraz uzun oldugu icin kapatiyor iyi duruyor birde cok rahatBende bu modeli beğendim alacaklarım arasında ama beyaz mi lacivert mi karar veremedim iç gösterir diye korkuyorum birde tenim çok hassas omuzlarındaki dantel kaşıntı yapar mi acaba bana
Danteli yumuşaksa açık renk olarak bu modeli alırım zaten eşim lacivert istemiyordu en sevdiğim renk deDanteli yumasak guzel canim koyu olarak benim bi takim vardi rahat olsun diye dogum sonrasi hemen onu giyecem ertesi gun foto cekimi icinde bu aldigimi giyerim Gecelikte evet gosteriyor sabahlik giymek gerek ama pijama takiminin ustu biraz uzun oldugu icin kapatiyor iyi duruyor birde cok rahat
Kesinlikle 2.si özellikle sahanlığı çok kibar 1.si gelin çeyizinde alınan modellere benziyor benim vardı öyle toz pembe zorla aldılar evlendigim gece dahi giymedim tabi zevk meselesi için neye siniyorsa onu al canimYok bende 2 model arasindayim kararsizim haftaya halledeceğim bende inslh karar verirsem
Hangi mamadan alacaksın canım denemiş biri olarak senin önerine göre alacağım ben debiberon koymuştum ve ihtiyaç da oldu süt olmayınca. mamayı hastaneden verdiler. aptamil veriyordu hastane. bu sefer mamayı da kendim götürücem. aptamil gaz yapıyor çünkü. biberon konusunda bende endişeliyim çünkü kızım 1 ay emmedi beni doğduktan sonra. biberondan mı bilmiyorum. hem de ilk gün yediği herşeyi çıkarınca yoğun bakıma almışlardı 4-5 saat. o durumda da şırınga şle falan kim uğraşacaktı tabi verdiler biberonu
Evet canım taşındım yerleştim sayılır ama evde bi kaç tadilat işi olacak daha. Çok yoruldum pandemi olunca başkasının gelmesine de korktum açıkçası akrabalarımın çoğu korona oldu benim o yüzden kimseyi istemedim yardıma. Artık dinleniyorum ama biraz ağrı çekecem galibaBende şiringa olsun istiyorum ben ceyda duvencinin annelik gunlugumu izlerken duymustum biberin verilince memeyi reddiyormus ya siringa yada kaşik gibi biberon oluyormus onu tavsiye etmisti ben siringa olarak dusunuyorum aptamilin son cikan yanlis hatırlatmiyorsam probotik olaninda gaz yok ama mama alsammiki onu dogumdan sonrada gerekirse alsak diyecem ama sanirim gerekiyor degilmi dogum sonrasi
bende kaynatmayacam steril posetten cikardiginda sanki daha cok mikrop kapacakmış gibi dusunuyorum
canim sen tasindinmi naptin yerlestinmi kendini cokmu yordun dinlenmen gerek artik canim dikkat et kendine evet bunlarda iyi oluyor
Saol canım ikimize de Allah kolaylık versinev taşımak aynen çok zor ben haftaya tam yerleşmiş olca ancak.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?