Sezeryan olacaklara tavsiyem yanınıza küçük su ısıtıcısı alın ve neskafede alın kendinize gelmeniz için bire bir ben normal olsada olmasada yanıma alcagim . Karton bardak şeker kaşık .ablamdan tecrübeHastane çantasında klasik koyulan şeyler dışında neler koyulabilir ben bit kaç şeyi listeledim akla gelmeyen ama lazım oluyor denilen şeyleri yazabilir misiniz?
Hastane Çantasu
Şırınga ( Mama verilecekse biberonla verilmesin)
Soğan göğüse koymak için
Hindistan cevizi yağı
Humana rezene çayı
Kapalı terlik
Kalın çorap 3tane
Emzirme atleti / sütyeni
Kirli poşeti
Ay o kitabı çok duydum bende alcam bayada araştırdım . Bebekler 3 yaşına kadar beyinleri gelişir mis . O yüzden sürekli konuşmak bir nesneyi sıkılmadan anlatmak gerekmişMerhaba bikaç (yüz) sayfa geriye dönüp mesajları okudum keyif alarak çok şey öğrendim sizlerden. Benim 2. Bebeğim olacak zaruri şeyler dışında bişey almadım henüz ama tam hazır da değil herşey.
hangi bebek maması alacağıma beze filan instagramda muhendisinoglu sayfasından bakıp inceleyerek alıcam. Bir de ilk bebeğim gündüz uylularını çok kısa uyurdu bunu kafaya çok takmıştım o yüzden fazla süslü püslü şeyler almak yerine güzel bebekle büyüyen woombie yada owli kundak almayı düşünüyorum. Bir de eğer önceden okumadıysanız “30 milyon kelime” kitabını okuyun derim ben de keşke kızım doğmadan okumuş olsaydım diyorum. ilk kez anne olacak olsaydım bana birinin bunları söylemesini isterdim o yüzden paylaşayım dedim. Sevgiyle kalın
evolviadan memnunduk kızımda hep onu kullandık. sanırım ondan alırım yine.Hangi mamadan alacaksın canım denemiş biri olarak senin önerine göre alacağım ben de
göğse soğan neden konuyorki? ilk kez duydum. hastanede soğan işi zor ama sürekli kalkıp temizlemen zor olur.Hastane çantasında klasik koyulan şeyler dışında neler koyulabilir ben bit kaç şeyi listeledim akla gelmeyen ama lazım oluyor denilen şeyleri yazabilir misiniz?
Hastane Çantasu
Soğan göğüse koymak için
Hindistan cevizi yağı
Humana rezene çayı
Kapalı terlik
Kalın çorap 3tane
Emzirme atleti / sütyeni
Kirli poşeti
3-6alabilirsin.0-3 için 1 tane 10'lu 3tane de 5 li alsan yeter. zıbın atlet falan da eklersin 2-3tane yeterMerhabalar, ben de yavaştan bebek alışverişlerine başladım. Şimdilik hastane çıkış için 5'li set aldım bana kızdılar neden 10 lu almadın diyebattaniye çok lazım oluyormuş. Bir de çok fazla alma sakın bebek büyüyor dediler ben de 3-6 aylık toplam 4tane falan zıbın ve üstlük altlık bir şeyler aldım. Birkaç da çorap aldım. Bir de bebek arabası aldım set şeklinde. Beşik için eylülü bekliyorum., Ankarada mobilyacılar sitesinde bulurum diye düşünüyorum. Anne yanı beşik çok gerekli mi almam lazım mı?
İlk fotodaki guzelmis canim ama eger foto cektireceksen foto icin acik renk alabilirsin dogum sonrasi bi tanede koyu renk olsun bence yine sen bilirsinDanteli yumuşaksa açık renk olarak bu modeli alırım zaten eşim lacivert istemiyordu en sevdiğim renk debide şu 2 modeli beğendim biri poplin kumaş nasıl sence bu firmanın tam karşısında eşimin iş yeri deneyerek alırım diye düşündüm
Dikkat et canim yeni evinde hayirli ugurlu olsunEvet canım taşındım yerleştim sayılır ama evde bi kaç tadilat işi olacak daha. Çok yoruldum pandemi olunca başkasının gelmesine de korktum açıkçası akrabalarımın çoğu korona oldu benim o yüzden kimseyi istemedim yardıma. Artık dinleniyorum ama biraz ağrı çekecem galiba
Çok tecrübeli anneler 40 50 yaş grubu eskiden bu mastit çatlak vs olmazdı nenelerimiz doğumu yapar yapmaz soğan kapatırdı bebek emmez diye düşünme emiyor dediler. Bir kaç hafta öncesinden başlayıp doğduktan sonra da evde yapmayı düşünüyorum belki hastaneye götürmemgöğse soğan neden konuyorki? ilk kez duydum. hastanede soğan işi zor ama sürekli kalkıp temizlemen zor olur.
Çok saol kuzum daha güzelleri sizlerin olsunDikkat et canim yeni evinde hayirli ugurlu olsun
Bunlarda çok tatlı sonrada kullanılabilirIyimis bi fikir de benden gelsin tül keseye koyucam buyu k boylarına fiyatı da uygun bir takım kıyafeti içine sığıyor üzerine ilk kıyafeti 2.yedek diye belirticem ki yanlış kıyafetleri vermesinler o an ki panikle
Annem kundak yapacak bana onu koycam takı yastığı yaparsam onu koyucam bide acaba kıyafet askısı götürmek gerekir mi bu dantelli pijamaların kumaşları kırışabiliyorHastane çantasında klasik koyulan şeyler dışında neler koyulabilir ben bit kaç şeyi listeledim akla gelmeyen ama lazım oluyor denilen şeyleri yazabilir misiniz?
Hastane Çantasu
Soğan göğüse koymak için
Hindistan cevizi yağı
Humana rezene çayı
Kapalı terlik
Kalın çorap 3tane
Emzirme atleti / sütyeni
Kirli poşeti
Zaten 1 hastane çıkışı yeterli olmaz ki minimum 2 3 tane lazım canım bi de 10 lü alırsın ben anne yani almadım normal park beşik benimki o da ilk aylar yanimda duracak sonra odalarına onu da geçireceğimMerhabalar, ben de yavaştan bebek alışverişlerine başladım. Şimdilik hastane çıkış için 5'li set aldım bana kızdılar neden 10 lu almadın diyebattaniye çok lazım oluyormuş. Bir de çok fazla alma sakın bebek büyüyor dediler ben de 3-6 aylık toplam 4tane falan zıbın ve üstlük altlık bir şeyler aldım. Birkaç da çorap aldım. Bir de bebek arabası aldım set şeklinde. Beşik için eylülü bekliyorum., Ankarada mobilyacılar sitesinde bulurum diye düşünüyorum. Anne yanı beşik çok gerekli mi almam lazım mı?
Hastanede çekim yaptirmiycam canım muhtemelen kendimde olmam bir kaç günİlk fotodaki guzelmis canim ama eger foto cektireceksen foto icin acik renk alabilirsin dogum sonrasi bi tanede koyu renk olsun bence yine sen bilirsin
Aynı durumdayım. Gece nefesim çok daraliyor panik oluyorum, şimdi boyleyse kaldı iki ay ne yapacağım diye. Bacağım da kasılmaya basladi, halbuki magnezyum kalsiyum seviyelerim de iyi çıkmıştı. Hamilelik hiç bitmese değil de hayırlısıyla zaman çabucak geçsin diyorum ben. Zevk falan aldığım yok az buçuk eziyet bile çekiyorum denilebilirGeceler haram oldu gençliğim bak Bisey oldu diye bi şarkı vardı onu kendime armağan ediyorum kızlar uyuyamiyorum artık göbeğim batıyor nefesim daralıyor ayaklarım hep şiş zaten.Bazi kadınlar hamilelik hiç bitmese falan diyorlar ama ne biliyim bende mi anormallik var☹
Ay valla ev işi hala olmadı maalesef kendi evim henüz satılmadı
Geceler haram oldu gençliğim bak Bisey oldu diye bi şarkı vardı onu kendime armağan ediyorum kızlar uyuyamiyorum artık göbeğim batıyor nefesim daralıyor ayaklarım hep şiş zaten.Bazi kadınlar hamilelik hiç bitmese falan diyorlar ama ne biliyim bende mi anormallik var☹
Bende de durumlar aynı. Akşam yemeğinden sonra hele balon balığı gibi şişiyor karnım. Nefes almak zorluyor. Su da içmem gerekiyor. Zorla içiyorum uyku bastırınca yatıuorum ama anca bu kadar işte. Son 2 ay hep böyleyse Allah yardım etsin bize.Aynı durumdayım. Gece nefesim çok daraliyor panik oluyorum, şimdi boyleyse kaldı iki ay ne yapacağım diye. Bacağım da kasılmaya basladi, halbuki magnezyum kalsiyum seviyelerim de iyi çıkmıştı. Hamilelik hiç bitmese değil de hayırlısıyla zaman çabucak geçsin diyorum ben. Zevk falan aldığım yok az buçuk eziyet bile çekiyorum denilebilir
Ben kusuyorum dedim degistirdi.zorlaniyorsan bide oyle de canimsöyledim de aynısını al kullan dedi içeriği çok temiz dedi...
Birden sanki boğuluyor gibi uykudan kalkıyor musun canım. Sanki boğazımı sıkıyor biri sonra dakikalarca öksürme. Kalsiyum magnezyum değerim iyi takviye vermedi doktor şimdilik bir sorun olmadı bende .Hayırlısıyla bir an önce kasım gelsin bizlere Allahtan kilo almadım pek alsaydım iyice zorlanırdim. Gece 3 e doğru uyudum sabah 7 gibide kalktım mutsuz bir şekildeAynı durumdayım. Gece nefesim çok daraliyor panik oluyorum, şimdi boyleyse kaldı iki ay ne yapacağım diye. Bacağım da kasılmaya basladi, halbuki magnezyum kalsiyum seviyelerim de iyi çıkmıştı. Hamilelik hiç bitmese değil de hayırlısıyla zaman çabucak geçsin diyorum ben. Zevk falan aldığım yok az buçuk eziyet bile çekiyorum denilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?