2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sezeryan olacaklara tavsiyem yanınıza küçük su ısıtıcısı alın ve neskafede alın kendinize gelmeniz için bire bir ben normal olsada olmasada yanıma alcagim . Karton bardak şeker kaşık .ablamdan tecrübe

Ay o kitabı çok duydum bende alcam bayada araştırdım . Bebekler 3 yaşına kadar beyinleri gelişir mis . O yüzden sürekli konuşmak bir nesneyi sıkılmadan anlatmak gerekmiş

Merhabalar, ben de yavaştan bebek alışverişlerine başladım. Şimdilik hastane çıkış için 5'li set aldım bana kızdılar neden 10 lu almadın diye battaniye çok lazım oluyormuş. Bir de çok fazla alma sakın bebek büyüyor dediler ben de 3-6 aylık toplam 4tane falan zıbın ve üstlük altlık bir şeyler aldım. Birkaç da çorap aldım. Bir de bebek arabası aldım set şeklinde. Beşik için eylülü bekliyorum., Ankarada mobilyacılar sitesinde bulurum diye düşünüyorum. Anne yanı beşik çok gerekli mi almam lazım mı?

göğse soğan neden konuyorki? ilk kez duydum. hastanede soğan işi zor ama sürekli kalkıp temizlemen zor olur.

3-6alabilirsin.0-3 için 1 tane 10'lu 3tane de 5 li alsan yeter. zıbın atlet falan da eklersin 2-3tane yeter

İlk fotodaki guzelmis canim ama eger foto cektireceksen foto icin acik renk alabilirsin dogum sonrasi bi tanede koyu renk olsun bence yine sen bilirsin

Dikkat et canim yeni evinde hayirli ugurlu olsun

göğse soğan neden konuyorki? ilk kez duydum. hastanede soğan işi zor ama sürekli kalkıp temizlemen zor olur.
Çok tecrübeli anneler 40 50 yaş grubu eskiden bu mastit çatlak vs olmazdı nenelerimiz doğumu yapar yapmaz soğan kapatırdı bebek emmez diye düşünme emiyor dediler. Bir kaç hafta öncesinden başlayıp doğduktan sonra da evde yapmayı düşünüyorum belki hastaneye götürmem

Bunlarda çok tatlı sonrada kullanılabilir

Annem kundak yapacak bana onu koycam takı yastığı yaparsam onu koyucam bide acaba kıyafet askısı götürmek gerekir mi bu dantelli pijamaların kumaşları kırışabiliyor

Zaten 1 hastane çıkışı yeterli olmaz ki minimum 2 3 tane lazım canım bi de 10 lü alırsın ben anne yani almadım normal park beşik benimki o da ilk aylar yanimda duracak sonra odalarına onu da geçireceğim

Geceler haram oldu gençliğim bak Bisey oldu diye bi şarkı vardı onu kendime armağan ediyorum kızlar uyuyamiyorum artık göbeğim batıyor nefesim daralıyor ayaklarım hep şiş zaten.Bazi kadınlar hamilelik hiç bitmese falan diyorlar ama ne biliyim bende mi anormallik var

Aynı durumdayım. Gece nefesim çok daraliyor panik oluyorum, şimdi boyleyse kaldı iki ay ne yapacağım diye. Bacağım da kasılmaya basladi, halbuki magnezyum kalsiyum seviyelerim de iyi çıkmıştı. Hamilelik hiç bitmese değil de hayırlısıyla zaman çabucak geçsin diyorum ben. Zevk falan aldığım yok az buçuk eziyet bile çekiyorum denilebilir

akademi1994 nerelerdesin sen ev isi oldu mu naptiniz
Ay valla ev işi hala olmadı maalesef kendi evim henüz satılmadı tatildeyim valla çok ani oldu ama bi haftalığına datçaya geldik eşimle yarın dönüyoruz burda pek sayfaya bakamadım bi değişiklik yok bende yani pazartesi sahalara dönerim

Bende de durumlar aynı. Akşam yemeğinden sonra hele balon balığı gibi şişiyor karnım. Nefes almak zorluyor. Su da içmem gerekiyor. Zorla içiyorum uyku bastırınca yatıuorum ama anca bu kadar işte. Son 2 ay hep böyleyse Allah yardım etsin bize.

Birden sanki boğuluyor gibi uykudan kalkıyor musun canım. Sanki boğazımı sıkıyor biri sonra dakikalarca öksürme. Kalsiyum magnezyum değerim iyi takviye vermedi doktor şimdilik bir sorun olmadı bende .Hayırlısıyla bir an önce kasım gelsin bizlere Allahtan kilo almadım pek alsaydım iyice zorlanırdim. Gece 3 e doğru uyudum sabah 7 gibide kalktım mutsuz bir şekilde Bunlar iyi gunlerimmis öyle diyor etraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…