2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Askolsun beni unutmussunuz

Ben akşam yemeğini erken yiyiyorum O yüzden sanki yediklerim göğüs boslugumda birikiyor gibi. Erken yiyince de gece 12 gibi açlıktan uyuyamiyorum hadi kalk bu sefer süt filan iç sonra sıcak basması nefes darlığı artık kendimi sağa sola carpmaktan göbeğim ağrıyor sanki içinde biseyler yırtıliyor gibi. Allah yardımcımiz olsun birbirimize ben doğum yaptım dediğimiz günler gelsin artik

Bende öyle oluyorum da doktorum hava verdi bu nefes darlığı kötü bisey ya Allah yardımcımız olsun bu arada hiç alışveriş yaptınız mi bebise

Valla gece huzursuz uyumalar mafediyor benide corabımı falan giyemez oldum hamilelik yormaya zorlamaya basladi artik sipam hep kipir kipir gözumde korkuyor dogunca neler olacak diye

Ohh pek güzel yapmışsın canım geçen hafta bende tatildeydim çok iyi geldi iyi tatillerr

Bende öyle oluyorum da doktorum hava verdi bu nefes darlığı kötü bisey ya Allah yardımcımız olsun bu arada hiç alışveriş yaptınız mi bebise
Ben alısverisi tamamladim sayilir canim sadece sampuan vs gibi hemen gir al çık ürünlerim kaldı onlarıda haftaya alıcam alısveris isi bitiyor sonra oda takimi gelecek ayin 14ünde yika utule yerlestir isim var bitti gitti

Oksurmuyorum ama nefes alamıyorum hiç. İki yastık koyuyorum başımın altina yine olmuyor. Dönüp duruyorum karnım davul gibi sis oluyor. Biraz kremle masaj yapıyorum karnıma. Bacağımın arasına yastık alıyorum bu sefer de huzursuz bacak sendromu gibi bacaklarıma bir hareket geliyor. Ardından acikiyorum. Kalkıp birşeyler atistiriyorum. Böyle iki üç saat geçiyordur. Sabaha doğru şişliğim iniyor biraz uyuyorum

Maşallah size ben daha hiç bisi almadım ya bu virusden bi yere gitmeye korkar olduk bidaki ay baslicaz artık napalim yakinlasmamaya dikkat edicez bu gidişle

Yaaa canım şende çok zorlaniyorsun Allah yardımcın olsun ben kafamın altına yastık üstüne hamile yastığı kafam dik dursun diye sağ bacağımı hamile yastığına atıyorum bacağım terliyor su icinde kalıyorum bide sağ kolumun altona yastık alıyorum ara sira eşim yastiklarima sarılmaya kalkıyor ona geriliyorum yerim çok rahatmış öyle diyor

Ne eşi yaw bu sıcakta hele. Biz bir aydır ayrı yatıyoruz. Ben döne döne uyuyamıyorum bile gece kalkıp tv izliyorum. Onla hiç olmaz

Yok canim bende ayni durumdayim bi sag bi sol ayaga kalkinca bebek baski yapiyo yataktan kalkinca yuruyusum yamuklasti cok sukur cogu gitti azi kaldi insallah bebisler akilli olurda yoksa uykusuz geceler devam edecek

Slm kizlar siz korse aldinizmi bende medikal korse almaya karar verdim ama beden olcusu nasil olacak hamilelik olcusune goremi almaliyim yoksa dogum sonrasindaki olcuye goremi

Bende çogunu internetten aldım canım geze geze geniş genis almak mümkün değil bu zamanda
Öyle güvenilir temiz bi site varsa bana da önerir misin canım ya bende dışarı çıkmak zorunda kalmam hani hamilelikte yürümek zor korona varken daha da zor yani yardımcı olursan çok makbule geçer

Öyle güvenilir temiz bi site varsa bana da önerir misin canım ya bende dışarı çıkmak zorunda kalmam hani hamilelikte yürümek zor korona varken daha da zor yani yardımcı olursan çok makbule geçer
Instagramdan jammybaby- humabebe kiyafetlerin cogunu buralardan aldim lcwden birkac birsey istedim trendyoldan muslin vs gibi seyleri aldim isimli nevresim edaliceyiz bide isimli hastane cikisi rukatasarim sayfalarindan yaptirdim aklima gelen bunlar senin aradigin ürün olursa yazarsan tavsiyede bulunabilirim

Yatağını aldınız peki canım yorgan kundak o tip şeyleri nerden aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…