- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
Ne kadar güzel olsa da insan bu virusden sonra guvenemiyor ya gerçi aldıktan sonra dezenfekte ederim ama ne bilim anne yüreği ya kızlarBen ebebek ten LCW falan aldim. Güzeldi ürünleri
Bence buviruste magazara gidip kendimizi Ve bebeğimizi tehlike atmak daha kotu olurdu Zaten alinan butun hersey yikanip utulenip konuyor virus var diye bebekler ciplak kalamazki hepimiz anne olacagiz hepimiz eminim bu konuda cok hassasizNe kadar güzel olsa da insan bu virusden sonra guvenemiyor ya gerçi aldıktan sonra dezenfekte ederim ama ne bilim anne yüreği ya kızlarSaol önerin için
Babymall mağazasında korseli iç çamaşırları vardı doğum sonrası için, hem lazer kesimdi. Ben onlara bakacağım canımSlm kizlar siz korse aldinizmi bende medikal korse almaya karar verdim ama beden olcusu nasil olacak hamilelik olcusune goremi almaliyim yoksa dogum sonrasindaki olcuye goremi
Yatagin oda takimi aldim cilek mobilyadan canim icindeydi yatagi uyku seti olarak yaptirdim oda mufibaby sayfasindanYatağını aldınız peki canım yorgan kundak o tip şeyleri nerden aldınız
Virüsler cansız ortamda yaşayamazlar arkadaşlar. Kendiniz gidip enfekte olma riskini göze alacağınıza internetten söyleyin gerekirse kargoyu bir hafta bekletin. Sonra yıkayıp ütüleyin. Bir şey olmaz.Ne kadar güzel olsa da insan bu virusden sonra guvenemiyor ya gerçi aldıktan sonra dezenfekte ederim ama ne bilim anne yüreği ya kızlarSaol önerin için
medikal korselerde beden yok diye hatırlıyorum cırtlı olduğu için ayarlanıyor.Slm kizlar siz korse aldinizmi bende medikal korse almaya karar verdim ama beden olcusu nasil olacak hamilelik olcusune goremi almaliyim yoksa dogum sonrasindaki olcuye goremi
Ben netten aldım gelince de zaten herşeyi olduğu gibi yıkayıp utuledim bundan sonrasi Allah'a emanet Allah korusunNe kadar güzel olsa da insan bu virusden sonra guvenemiyor ya gerçi aldıktan sonra dezenfekte ederim ama ne bilim anne yüreği ya kızlarSaol önerin için
Canım bende şimdi çilek mobilyadan aldim ama Virüs den dolayı teslimat süreci çok geç sana ne dediler fabrikada çalışan sayısı az diye böyle aksamalar oluyor dedi keyfim kaçtı ya eşim Gebeligim riskli diye öncesinde izin vermedi ona kalsa eylül ortası gibi alacaktık bugün bir anda karar verdikYatagin oda takimi aldim cilek mobilyadan canim icindeydi yatagi uyku seti olarak yaptirdim oda mufibaby sayfasindan
Alla alla cok ilginc bende gecen hafta aldim oda takimini hatta esim gelsin dedi ben istemedim eylulun 10una dovru gelicek avcilardan aldim boobebek magazasindan cokta guzel urunler varCanım bende şimdi çilek mobilyadan aldim ama Virüs den dolayı teslimat süreci çok geç sana ne dediler fabrikada çalışan sayısı az diye böyle aksamalar oluyor dedi keyfim kaçtı ya eşim Gebeligim riskli diye öncesinde izin vermedi ona kalsa eylül ortası gibi alacaktık bugün bir anda karar verdik
Ben takimi alinca yazmistim kuzum cok gec teslim ediyor alacaklar kosun diyeCanım bende şimdi çilek mobilyadan aldim ama Virüs den dolayı teslimat süreci çok geç sana ne dediler fabrikada çalışan sayısı az diye böyle aksamalar oluyor dedi keyfim kaçtı ya eşim Gebeligim riskli diye öncesinde izin vermedi ona kalsa eylül ortası gibi alacaktık bugün bir anda karar verdik
Eskijipazarin içinde mi o mağaza oraya bakmadım hiç avcılar beylikdüzü çilek mobilya, Almila avcılara meltem bebek odası birde caploonba ya baktik. Çekmecesiz harika modeller vardı ama kullanışlı olsun dedik çilek mobilya dan aldim ama inş erken gelir en geç 6 kasim dediler .tekstil ürünlerini eylülün 5 inde mağazaya getircekler en azından o gelsin yıkar temizler hazırda bulunsun dedim .Alla alla cok ilginc bende gecen hafta aldim oda takimini hatta esim gelsin dedi ben istemedim eylulun 10una dovru gelicek avcilardan aldim boobebek magazasindan cokta guzel urunler var
Hangi modeli aldın canım bizimki baby cottonEskijipazarin içinde mi o mağaza oraya bakmadım hiç avcılar beylikdüzü çilek mobilya, Almila avcılara meltem bebek odası birde caploonba ya baktik. Çekmecesiz harika modeller vardı ama kullanışlı olsun dedik çilek mobilya dan aldim ama inş erken gelir en geç 6 kasim dediler .tekstil ürünlerini eylülün 5 inde mağazaya getircekler en azından o gelsin yıkar temizler hazırda bulunsun dedim .
Bende ordan karar verdim hatta modelide atarim Oooooo bende korse hic kullanmadim ama kilolar aldi basini gitti sen yine iyisin ben suan 83 kiloyum Neyseki boyum var yoksa yuvarlanip gidecemBabymall mağazasında korseli iç çamaşırları vardı doğum sonrası için, hem lazer kesimdi. Ben onlara bakacağım canımbir de belki emzirme atletlerinden de korseli olanlar vardır, onlardan da arayacağım ama sanırım bir tane de medikal korse alacağım ki istediğim sıklıkta ayarlayayım ben şimdiye kadar hiç korseli bir şey giymedim, nasıl beden seçmeliyim bilmiyorum çok komik bir süreç olacak sanırkm mağazada baktım da s m l xl sanki hep aynı beden ve hepsi xs gibi görünüyor şu an 71 kiloyum, benim içine girmem için iki kişinin desteği lazım gibi geliyor
Hiç fark etmedim canım ya gerçi esim de istemiyordu Allah korusun bi aksilik olur diye hep 30.haftayı bekleyelim demişti bu kadar geç teslimat olması gerçekten tuhaf adam en kötü ihtimali söylüyorum size dedi 6 kasım öncesi olabilir dedi ama bakalım bekleyip görücez Allahım erken gelsin nolurrrrrBen takimi alinca yazmistim kuzum cok gec teslim ediyor alacaklar kosun diyeama kasimda epeyy gec olmus ben agustos 6sinda aldim 14eylulde teslim dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?