2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Eklentiler

• 46651FC9-6B22-4A0A-9511-9F9330A5D0AD.webp
    23 KB · Görüntüleme: 46
  • D9CA8BBB-7C0A-4A07-B4C4-5DB88111DD7F.webp
    23 KB · Görüntüleme: 43
Hangi modeli aldın canım bizimki baby cotton
Bu modeli de beğendim guz3l günlerde uyusun bebeğin Beşik bu uyku seti de yeşilli olan yatağı vs herşey içinde 2230 tl geldi canım

Eklentiler

• Screenshot_20200823-144324_Chrome.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20200823-144348_Chrome.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
Bende ordan karar verdim hatta modelide atarim Oooooo bende korse hic kullanmadim ama kilolar aldi basini gitti sen yine iyisin ben suan 83 kiloyum Neyseki boyum var yoksa yuvarlanip gidecem
son üç ay bakalım en çok son üç ay kilo alınıyor diyorlar bebek olmuş 1145 gr, geri kalan aldığım 5,5 kilo benim üç ay bebek alsa 2,5 kilo, ben alsam 2,5 kilo en az seksene az kala tamamlarım, yok düşündüğüm gibi olmazsa, korseyi göbeğe değil bütün vücut almam gerekir boynumdan topuğuma

Bunları gördüm işte orada, çamaşır haricinde bunlar daha rahat kullanılır gibi geldi bana

Bacakları açılır ya böyle manşetsiz yada ayaksız olunca?

Ben kiracı olduğum icin anne yani besik aldim birde annemin evine gidince rahat etmek icin beşik aldim.
Siz oda kuranlar kendi eviniz mi
Benim kendi evim ama oda almadım canım ilk 2 yasina kadar kendi odamda büyütmek istiyorum ayrı oda yapsaydım benim icn zor olurdu git gel odadan odaya .Hatta büyüyen beşik de almadım 70 -140 ebatında 2 yaşına kadar yeter .2-2.5 yaşlarına geldiginde odasıni ayırıp sade kullanışlı bisey almak istiyorum.Mesela söyle büyüyen bir oda alsaydım eminim 14 yaşında bebek işi bulurdu beğenmez diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20200823-164648_Chrome.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 85
bende annenyani aldim herks gece kalkarken cok kolay oluyor dedi
Nekadar sure kullaniirm bilemiyorum artik

o 6-9 ayaksız olan model. o aylarda çok önemli değil. ayrıca içine ayaklı pijama giydirilebilir havaya göre. ayaklı pantolonların kullanım süresi az oluyor o yüzden ben çok tercih etmiyorum
Bir takım almıştım böyle ayaksız, bir iki kere giydirdim baktım gece hep çıkmış popoya kadar bir de bacakları buz olmuş, dedim tamam böyle olmıcak ayaklı olanlar hemen küçülüyor evet, onun yerine çözümü manşetli olanlarda buldum, altına bi çorap tamam ☺
Güle güle kullansın bebişin geceliğin de güzel sade, rengi de modeli de benimkine çok benziyor, rahat oluyor gecelik sezaryende

Bende bu modelle aldığim arasinda kalmistim sonra cilektekini aldim zevklerimiz ayni seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…