Değişiklik yok hocam... O karar hala yürürlükte... 32ye kadar izinlisinizbende yarın vereceğim
Bugün mudre dedım degısıklık varmı dıye
Sız raporu yollayın dedı
Sagolun hocamDeğişiklik yok hocam... O karar hala yürürlükte... 32ye kadar izinlisiniz
Aslında nakit old için indirim de yaptılar canım aldıklarım bunlar yatağı 585 tl ama 300 civarına da vardı almışken iyisi olsun dedik cibinlik tercihe bağlı biraz süslü olsun dedik istersen çekmece ilave edilmeyebilir ben özellikle çekmeceli olsun istedim yani ilave ettikçe fiyat arttıBiraz pahallı deilmi
Benim ilk doğum da doğum yaptim günün aksamı hastanede hemşireler takmıştı ve çok memnun kalmıştım iyiki takmışlar o göbeği tuttu için dikiş yerleriniz çok acimiyorVar canim beden olmadi l alirim cokta bol olmamasi grekiyor yoksa işe yaramaz peki sezeryandan kac gun sonra takacagiz canim
Evet genelde aynı şeyleri beğeniyoruz senin aldığın daha sade güzel kullanışlı duruyor mışıl mışıl uyusunBende bu modelle aldığim arasinda kalmistim sonra cilektekini aldim zevklerimiz ayni seninle
beklemez canım. sezeryansa 38-39gibi alıyorlarKızlar regl tarihine ve transferime göre 15 kasım doğum ama gelişimi önde old için 6 kasım zorunlu sezeryan olucak tahmini ne zaman doğum olur 15 kasımı bekler mi doktor acaba
henüz kullanmaya başlamadım. haftaya eksikleri liste yapıcam. anne çantasına gelince bende normal sırt çantası alıcam nike adidas falan. ileriye doğru da kullanmış olurum.Bir de göğüste yara oluşmaması için krem kullanmaya başladınızmı ? Anne çantası alan varmı ben guess te erkek sırt çantalarına baktım onları beğendim bebek arabasında da gene eşim kanz ve pirre cardin satışa başlıcak kanz x go çok kulanışlı çok beğendim ama tip olarak pierre cardin twist plus aklımda
Canım mesela hamilelik boyunca kac kilo aldın örneğin doğuma 70 kilo ile giriyoruz doğumdan sonra 63 kg falan çıkıcaz yani ilk hafta en az 7 kilo gitmiş oluyor doğuma girdiğin kilonun 7 kilo aşağısı ile bedenin ne oluyor ona bak ben onu da netten almadım iç çamaşır mağazası var burda ordan M beden aldım çok sert değil ilk başlar karnımı tutsun rahat edeyim.diye krem renk aldim iki tane de biraz daha sertini aldım hem daha önce kıyafetlerin altından belli olmayan onu da 1 tane S beden siyah 1 tane de M beden krem renk aldımSlm kizlar siz korse aldinizmi bende medikal korse almaya karar verdim ama beden olcusu nasil olacak hamilelik olcusune goremi almaliyim yoksa dogum sonrasindaki olcuye goremi
Canım ben doktora sordum ultrasondaki haftasına göre mi hareket edeceğiz dedim o da yok son adet tarihine göre hareket edeceğiz dedi bebeğin ultrasondaki boyunun kilosunun önde olması o haftaki gelişimini tamamladığı anlamına gelmez dediKızlar regl tarihine ve transferime göre 15 kasım doğum ama gelişimi önde old için 6 kasım zorunlu sezeryan olucak tahmini ne zaman doğum olur 15 kasımı bekler mi doktor acaba
Ben boyattım hatta doğuma yakın tekrar boyatacağım saç derisine temas etmediği ve uzun süre kokusunu solumadıkça problem olmuyormuşSelam hanımlar gebelikte saç boyatanız oldu mu ben sadece uçlarını boyayacm sizce zararlı mı lütfen yardımcı olun
Sertlik butun gobeginde olursa ve uzun surerse tehlikeli diye biliyorum canim bebek bazen kendini topluyo ondan oluyodur normal yaniArkadaşlar merhaba.Göbegimin bir tarafinda genelde sağ tarafta top gibi bir sertlik oluyor bazen.ağrı falan olmuyor.yüksek bir sekilde sanki bebegin kafasi gibi ama netten biraz baktım kasılma diyenler var.bu durumu yaşayan varmı.1 hafta sonra randevum var dr a sorcam.
Bebegin gelisimi onemli degil canim erken almazlar 38+6 aliyolarKızlar regl tarihine ve transferime göre 15 kasım doğum ama gelişimi önde old için 6 kasım zorunlu sezeryan olucak tahmini ne zaman doğum olur 15 kasımı bekler mi doktor acaba
Bebegin gelisimi onemli degil canim erken almazlar 38+6 aliyolar
Ben boyattim canim 5.ayimda simdi 8.ayimda boyatacam bitkisel boya al amonyak falan olmasin icinde Allahin izniyle bisey olmaz bide sen uclarini boyatacakmisin yaniSelam hanımlar gebelikte saç boyatanız oldu mu ben sadece uçlarını boyayacm sizce zararlı mı lütfen yardımcı olun
Hiçbir gebeligimde boyatmadim ama iple çekiyorum arada gidip boyatsam diyorum benim beyazım yok ama ben rofleye dayanamıyorum o da diplere değmiyor o yüzden çok istiyorum ama sabrediyorum doğumdan sonra tam bir değişim olsun şöyle bi kuaföre gideyim tam bakım yaptırayım diye şimdi doğal doğal geziyorumSelam hanımlar gebelikte saç boyatanız oldu mu ben sadece uçlarını boyayacm sizce zararlı mı lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?