Iste ben hemen doğum sonrası için çok sıkı olmayan bir korse aldım sonraki haftalar için aldıklarım sert ama sezaryen günü ilk kalktığında karnim dışarı fırlayacak gibi oluyor onu tutsun da rahat edeyim diye sıkı olmayan korseyi takmak istiyorum inşallah izin verirler hemşirelerBenim ilk doğum da doğum yaptim günün aksamı hastanede hemşireler takmıştı ve çok memnun kalmıştım iyiki takmışlar o göbeği tuttu için dikiş yerleriniz çok acimiyor
Ayy sorma benimde beyazim yok ama röflem var kendi saç rengimde kumral ama yinede o platini görmek istiyorum bir kac gundur benide dürtüyo aynalarrHiçbir gebeligimde boyatmadim ama iple çekiyorum arada gidip boyatsam diyorum benim beyazım yok ama ben rofleye dayanamıyorum o da diplere değmiyor o yüzden çok istiyorum ama sabrediyorum doğumdan sonra tam bir değişim olsun şöyle bi kuaföre gideyim tam bakım yaptırayım diye şimdi doğal doğal geziyorum
Aynı tip aldım bende ağız kısmı kare açılıyor bunun gibi ön göz termoslu rengi gri düz renk bir de siyah pullulardan aldım çok spor çok güzel.duruyor görüyordum cevremde begeniyordum baya da gözleri var seninki de çok güzelmiş ben trendyol dan aldım bunu sen nerden kaça aldınBebek çantasının avantaji icinde çok göz olması benim cantamda bu bayagi kullanisli duruyor ozellikle ağız kısmı kare acıliyor ve cercevesi var acinca kutu gibi icinden bisi bulmasi daha kolay
Aynen kaç kere içimden niyetlenir gibi oluyorum sonra hem virüs hem hamilelik beni durduruyor birde esimin gözü böyle alıştı doğal birazda paspalAyy sorma benimde beyazim yok ama röflem var kendi saç rengimde kumral ama yinede o platini görmek istiyorum bir kac gundur benide dürtüyo aynalarr
Beklemez bence .. 38 i gördüğü zaman alırKızlar regl tarihine ve transferime göre 15 kasım doğum ama gelişimi önde old için 6 kasım zorunlu sezeryan olucak tahmini ne zaman doğum olur 15 kasımı bekler mi doktor acaba
Yarın vereceğim benKızlar raporları okullara yada ıs terörünüze verdınız mı
Bazı dr lar 39 u doldurmasını bekliyorlar bazıları 38+ bir kac gün geçince alıyorlar senin neden erken alınacak canım büyüsün bırak 39 olsun benim diğerleri 38+ larda alındı ama bunu sancim gelmediği sürece 39 u beklemek isterim dedi dr son zamanlarda ki halime durumuma bakacak 38 lerde iyiysem bekletecekKızlar regl tarihine ve transferime göre 15 kasım doğum ama gelişimi önde old için 6 kasım zorunlu sezeryan olucak tahmini ne zaman doğum olur 15 kasımı bekler mi doktor acaba
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım isme özel tüm takım değil de tulum sapka eldiven şeklinde bende yaptıracağım çünkü epey hastane çıkışım oldu artık.fazla olur tüm.takim bi daha olursa giyinilmez kalir ilk günler giydirmek için az parçalı alicam onuLansinoh tekli aldım trendyoldan 300 tl ye
Kaytlanır bebek küveti aldım yer kaplamasın diye
3-6 - 6-9 ay bi kaç birşey aldım bg stor ve pançodan indirimlieşim bebek giyim açtığı için zıbınları takımları hastane çıkışlarının diğerlerini ordan halledeceğim (beyaz yeşil 10 lu özel yaptırdım henüz gelmedi )
bu arada instgramdan takim edin kızlar sayfamızda güzel şeyler varLogin • Instagram
Benim göbeğim hiç kalmamıştı ama artık bu 3. De korkarim ki kalabilir sarkma yada deformasyon çünkü yaş da 30 oldu elastikiyet azaliyor artık diğerlerinde sporla diyetle dümdüz yapmıştım hafif derimde yumuşaklık vardı şimdi de evime yakın 2 spor salonunu araştırdım ama eşim koronadan dolayı hiç istemiyor ama ben epey niyetliyim toparlayabildigim kadar cabaliycam doğumdan 2 ay sonrasına kısmetse aklima koydum korsesi de artık ne kadar faydası olursa diye bir umut deneyeceğizKızlar bende korse alsam mı acaba ilk doğumda takmamıştım ordan sarkan bir göbek kaldi bunda taksam faydası olur mu acaba yada olmus olan gecmis ola mi benim durumum
Canım sana l büyük olur çok kilolu hanımlar l giyiyor boyun ve kilon kac ki senin l beden alacaksın birde sıkmazsa tutmazsa bi anlamı kalmazVar canim beden olmadi l alirim cokta bol olmamasi grekiyor yoksa işe yaramaz peki sezeryandan kac gun sonra takacagiz canim
İyi fikir bi yerde okuduğuma göre gaz problemine de iyi geliyormuş kayısı hoşafıSelam kizlar hazirliklar nerdeyse tamamlanmis hastane icinde yaniniza alacaginiz bir sey unuttunuz onuda ben soyliyim tabiki kayisi kompostosu mutlaka alin.2 bebegimde sarilik mastırı yaptim nerdeyse uzamis sarilik oldular 10 gun kuvez bekledim arastirma sonucu anne sutu sariligi cikti ve ben kayisi kompostosuyla yendim mutlaka yapin yaniniza
bende öyle yaptırdım. henüz gelmedi ama. battaniye tulum şapka eldiven ve yastıkHepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım isme özel tüm takım değil de tulum sapka eldiven şeklinde bende yaptıracağım çünkü epey hastane çıkışım oldu artık.fazla olur tüm.takim bi daha olursa giyinilmez kalir ilk günler giydirmek için az parçalı alicam onu
henüz kullanmaya başlamadım. haftaya eksikleri liste yapıcam. anne çantasına gelince bende normal sırt çantası alıcam nike adidas falan. ileriye doğru da kullanmış olurum.
Çok teşekkürlerHepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım isme özel tüm takım değil de tulum sapka eldiven şeklinde bende yaptıracağım çünkü epey hastane çıkışım oldu artık.fazla olur tüm.takim bi daha olursa giyinilmez kalir ilk günler giydirmek için az parçalı alicam onu
Merhaba canım nasıl gidiyor şeker ölçümlerin? Benim arada 200 ü gördüğü oluyor çokta dikkat ediyorum amaBen netten aldım gelince de zaten herşeyi olduğu gibi yıkayıp utuledim bundan sonrasi Allah'a emanet Allah korusun
Taze kayısıdan mi olacak yoksa kuru kayısı hoşafı mi canım dediğin bu kabızlık içinde iyi olur benim bebeklerim hiç sarılık olmadılar çok düşüktü sarılık değerleri ama sezaryen sonrasi tuvalete kolay çıkmak için kendime götürürüm iyi olurSelam kizlar hazirliklar nerdeyse tamamlanmis hastane icinde yaniniza alacaginiz bir sey unuttunuz onuda ben soyliyim tabiki kayisi kompostosu mutlaka alin.2 bebegimde sarilik mastırı yaptim nerdeyse uzamis sarilik oldular 10 gun kuvez bekledim arastirma sonucu anne sutu sariligi cikti ve ben kayisi kompostosuyla yendim mutlaka yapin yaniniza
Bende böyle az parçalı yaptırıyorum canım tüm takım yaptırmayacağımbizim takımımız bu
görsel var mı canım. bir de trendyolda hangi magazadan aldın?Aynı tip aldım bende ağız kısmı kare açılıyor bunun gibi ön göz termoslu rengi gri düz renk bir de siyah pullulardan aldım çok spor çok güzel.duruyor görüyordum cevremde begeniyordum baya da gözleri var seninki de çok güzelmiş ben trendyol dan aldım bunu sen nerden kaça aldın
Hep o siteden alıyorum herseyi hiç dikkat etmedim hastabezi yani şu depend varya ona kadar hep ordan aldım puanı yüksek olan satıcıları tercih ediyorum çok zaman satıcıya bakmıyorum çantalarımın resimleri telefonda yok da siteye girdiğimde bulur atarim ikisinidegörsel var mı canım. bir de trendyolda hangi magazadan aldın?
Biz hazırladık canım yarın eşim götürücekKızlar raporları okullara yada ıs terörünüze verdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?