2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Daha göğüs kremi almadım ben . Şekilli şüküllü Anne bebek çantası heves ediyordum. İnananmazsınız birbirlerinden habersiz iki tane bim sen anne bebek çantası geldi hediye biri pembe biri mavi içleri de dolu, ıslak mendil şampuan falan. napıcam bilmiyorum ya böyle hayal etmemiştim

Hangi marka boya kullandın

Canım ben gecen sene almistim hamileydim arkadasta görmüştüm heveslendim daha 7 haftalikken ali ekspresten istemistim bebek düsükle sonuclandi canta elimde kaldi oda bu bebege nasipmis 100tlye almistim

Evet sadce uçları boyamak istiyorum o kadar ya dayanamıyorum ombremin rengi çok kötü oldu yapan arkadaşalr var mı acaba başka

Merhaba canım nasıl gidiyor şeker ölçümlerin? Benim arada 200 ü gördüğü oluyor çokta dikkat ediyorum ama
Şimdilik kontrol altında daha arttırması insulini 100 98 o arada açlık zaten yoklukta sorun yoktu bakalım Çarşamba dahiliye doktoru kontrole çağırdı yüzyüze şimdiye kadar telden hallediyorumsalı da kadın doğuma gideceğim geçen gidişte 10 gün ilerde demişti inşallah normale dönmüştür inşallah geçer gider su şeker sorunu insan sıkılmaya başlıyor valla

Kızlar bebişleriniz her yattığınızda kıpırdıyor mu? Ne zaman hareket ediyorlar? Gün için kaç defa ne kadar süre hissediyorsunuz? Bir k defa vurup dönüyor mu? Bazen benim hareketi çok az oluyor yatsam bile. Normalini anlamıyorum

Genelde kıpırdıyor bazen ayaktayken de hissediyorum. Tatlı şeyler yiyip yatınca daha çok hareketli oluyor . Sabahları ben uyanınca o da uyanıyor . Bebekten bebeğe değişiyor endişelenme

Ohh pek güzel yapmışsın canım geçen hafta bende tatildeydim çok iyi geldi iyi tatillerr
Saol kuzum. Ay valla çok iyi geldi hiç umudum yoktu bi anda eşim gidelim mi diyince balıklama atladım. Bide otele falanda gitmedik çok sevdiğimiz bi abimizle eşine misafir olduk o yüzden çok güzel geçti

Hahahahaha çok iyimiş ya ilk zamanlar için almana gerek kalmamış o değil niye ayrı renkler

Genelde kıpırdıyor bazen ayaktayken de hissediyorum. Tatlı şeyler yiyip yatınca daha çok hareketli oluyor . Sabahları ben uyanınca o da uyanıyor . Bebekten bebeğe değişiyor endişelenme
Benim de bazen dönüyor üç dört defa vuruyor sonra sakinleşiyor. Anlayamadım ki. Bazen de hareket hissetmediğim olabiliyor. Peki haftalar ilerledikçe daha mı çok hareket etmesini beklemeliyim yoksa yeri daraldığı için daha mı az hareket eder?

İnşallah canım. Gayet güzel gidiyorsun o zaman

Arkadaşlar Depend in hangisini alıcaz ped gibi olanını mı yoksa kilot kibi giyilenini mi????
külot bezi olacak.
Medikal korseyi nereden alıcaz eczanelerden mi
eczanelerde ya da medikalcilerde oluyor. bşz hastanenin kantininden almıştık
evet benimki çok kıpırdıyor bu ara. yattığımda dalga dalga oluyor karnım. otursam ayaklar aşağıda sürekli bir hareket oluyor.

Aynen canim eskidji pazarin 2. Katinda cok cesit vardi

Farketmez canin kayisi kompostosu olsunda hem sütünüzün gelmesini hizlandirir gaziniz hemen cikar denedim yani

Hahahahaha çok iyimiş ya ilk zamanlar için almana gerek kalmamış o değil niye ayrı renkler
daha cinsiyeti belli değilken babam torunu olacağını duyunca almış gelmiş o renk kalmış tek. sonradan eşimin akrabalarından da pembe geldi. aynı model aynı marka . allahım dedim neden neden

biz seninle aynı haftadayız zaten Normaldir seninki de bebeğin pozizyonu da önemli istediğimiz zaman görebilsek keşke içerde napıyo inan bu zamana kadar benim bebekte pek hareket etmezdi nadir yani teyzem nesi var bu bebeğin niye kıpırdamıyo diye sorar dururdu çok nazlıydı. dönemsel olduğunu düşünüyorum. bide gün içinde çok yoğunsan meşgulsen o zman bebekte pek hareketli olmuyo :)

Daha çok hareket değil de hareketleri daha belirgin oluyor hafta ilerleyince. Bazen gün boyu hareketli, bazen iki gün ustuste bir kaç hareket dışında sessiz oluyor benimki. Yerine de bAgli sanırım. Geçen pazartesi doktor başı yukarda poposu aşağıda dedi. Bir kaç gün çok hareket ettikten sonra yavaşladı hareketleri. Elimle baktım sanki şişkinlikler iki yanımda. Pozisyonu sanki yatay daha çok, dikey degil. Dönmüş hsrhalde,yeri iyi, daha az hareket ediyordu. Öyle yani değişiyor. Bir günü diğerine çok uymuyor benimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…