Daha göğüs kremi almadım ben . Şekilli şüküllü Anne bebek çantası heves ediyordum. İnananmazsınız birbirlerinden habersiz iki tane bim sen anne bebek çantası geldi hediye biri pembe biri mavi içleri de dolu, ıslak mendil şampuan falan. napıcam bilmiyorum ya böyle hayal etmemiştimBir de göğüste yara oluşmaması için krem kullanmaya başladınızmı ? Anne çantası alan varmı ben guess te erkek sırt çantalarına baktım onları beğendim bebek arabasında da gene eşim kanz ve pirre cardin satışa başlıcak kanz x go çok kulanışlı çok beğendim ama tip olarak pierre cardin twist plus aklımda
Hangi marka boya kullandınSertlik butun gobeginde olursa ve uzun surerse tehlikeli diye biliyorum canim bebek bazen kendini topluyo ondan oluyodur normal yani
Bebegin gelisimi onemli degil canim erken almazlar 38+6 aliyolar
Ben boyattim canim 5.ayimda simdi 8.ayimda boyatacam bitkisel boya al amonyak falan olmasin icinde Allahin izniyle bisey olmaz bide sen uclarini boyatacakmisin yani
Canım ben gecen sene almistim hamileydim arkadasta görmüştüm heveslendim daha 7 haftalikken ali ekspresten istemistim bebek düsükle sonuclandi canta elimde kaldi oda bu bebege nasipmisAynı tip aldım bende ağız kısmı kare açılıyor bunun gibi ön göz termoslu rengi gri düz renk bir de siyah pullulardan aldım çok spor çok güzel.duruyor görüyordum cevremde begeniyordum baya da gözleri var seninki de çok güzelmiş ben trendyol dan aldım bunu sen nerden kaça aldın
Evet sadce uçları boyamak istiyorum o kadar ya dayanamıyorum ombremin rengi çok kötü oldu yapan arkadaşalr var mı acaba başkaSertlik butun gobeginde olursa ve uzun surerse tehlikeli diye biliyorum canim bebek bazen kendini topluyo ondan oluyodur normal yani
Bebegin gelisimi onemli degil canim erken almazlar 38+6 aliyolar
Ben boyattim canim 5.ayimda simdi 8.ayimda boyatacam bitkisel boya al amonyak falan olmasin icinde Allahin izniyle bisey olmaz bide sen uclarini boyatacakmisin yani
Şimdilik kontrol altında daha arttırması insulini 100 98 o arada açlık zaten yoklukta sorun yoktuMerhaba canım nasıl gidiyor şeker ölçümlerin? Benim arada 200 ü gördüğü oluyor çokta dikkat ediyorum ama
Genelde kıpırdıyor bazen ayaktayken de hissediyorum. Tatlı şeyler yiyip yatınca daha çok hareketli oluyor . Sabahları ben uyanınca o da uyanıyor . Bebekten bebeğe değişiyor endişelenmeKızlar bebişleriniz her yattığınızda kıpırdıyor mu? Ne zaman hareket ediyorlar? Gün için kaç defa ne kadar süre hissediyorsunuz? Bir k defa vurup dönüyor mu? Bazen benim hareketi çok az oluyor yatsam bile. Normalini anlamıyorum
Saol kuzum. Ay valla çok iyi geldi hiç umudum yoktu bi anda eşim gidelim mi diyince balıklama atladım. Bide otele falanda gitmedik çok sevdiğimiz bi abimizle eşine misafir olduk o yüzden çok güzel geçtiOhh pek güzel yapmışsın canım geçen hafta bende tatildeydim çok iyi geldi iyi tatillerr
HahahahahaDaha göğüs kremi almadım ben . Şekilli şüküllü Anne bebek çantası heves ediyordum. İnananmazsınız birbirlerinden habersiz iki tane bim sen anne bebek çantası geldi hediye biri pembe biri mavi içleri de dolu, ıslak mendil şampuan falan. napıcam bilmiyorum ya böyle hayal etmemiştim
Benim de bazen dönüyor üç dört defa vuruyor sonra sakinleşiyor. Anlayamadım ki. Bazen de hareket hissetmediğim olabiliyor. Peki haftalar ilerledikçe daha mı çok hareket etmesini beklemeliyim yoksa yeri daraldığı için daha mı az hareket eder?Genelde kıpırdıyor bazen ayaktayken de hissediyorum. Tatlı şeyler yiyip yatınca daha çok hareketli oluyor . Sabahları ben uyanınca o da uyanıyor . Bebekten bebeğe değişiyor endişelenme
İnşallah canım. Gayet güzel gidiyorsun o zamanŞimdilik kontrol altında daha arttırması insulini 100 98 o arada açlık zaten yoklukta sorun yoktubakalım Çarşamba dahiliye doktoru kontrole çağırdı yüzyüze şimdiye kadar telden hallediyorum salı da kadın doğuma gideceğim geçen gidişte 10 gün ilerde demişti inşallah normale dönmüştür inşallah geçer gider su şeker sorunu insan sıkılmaya başlıyor valla
külot bezi olacak.Arkadaşlar Depend in hangisini alıcaz ped gibi olanını mı yoksa kilot kibi giyilenini mi????
eczanelerde ya da medikalcilerde oluyor. bşz hastanenin kantininden almıştıkMedikal korseyi nereden alıcaz eczanelerden mi
evet benimki çok kıpırdıyor bu ara. yattığımda dalga dalga oluyor karnım. otursam ayaklar aşağıda sürekli bir hareket oluyor.Kızlar bebişleriniz her yattığınızda kıpırdıyor mu? Ne zaman hareket ediyorlar? Gün için kaç defa ne kadar süre hissediyorsunuz? Bir k defa vurup dönüyor mu? Bazen benim hareketi çok az oluyor yatsam bile. Normalini anlamıyorum
Aynen canim eskidji pazarin 2. Katinda cok cesit vardiEskijipazarin içinde mi o mağaza oraya bakmadım hiç avcılar beylikdüzü çilek mobilya, Almila avcılara meltem bebek odası birde caploonba ya baktik. Çekmecesiz harika modeller vardı ama kullanışlı olsun dedik çilek mobilya dan aldim ama inş erken gelir en geç 6 kasim dediler .tekstil ürünlerini eylülün 5 inde mağazaya getircekler en azından o gelsin yıkar temizler hazırda bulunsun dedim .
Farketmez canin kayisi kompostosu olsunda hem sütünüzün gelmesini hizlandirir gaziniz hemen cikarTaze kayısıdan mi olacak yoksa kuru kayısı hoşafı mi canım dediğin bu kabızlık içinde iyi olur benim bebeklerim hiç sarılık olmadılar çok düşüktü sarılık değerleri ama sezaryen sonrasi tuvalete kolay çıkmak için kendime götürürüm iyi olur
daha cinsiyeti belli değilken babam torunu olacağını duyunca almış gelmiş o renk kalmış tek. sonradan eşimin akrabalarından da pembe geldi. aynı model aynı marka . allahım dedim neden nedenHahahahahaçok iyimiş ya ilk zamanlar için almana gerek kalmamış o değil niye ayrı renkler
biz seninle aynı haftadayız zatenBenim de bazen dönüyor üç dört defa vuruyor sonra sakinleşiyor. Anlayamadım ki. Bazen de hareket hissetmediğim olabiliyor. Peki haftalar ilerledikçe daha mı çok hareket etmesini beklemeliyim yoksa yeri daraldığı için daha mı az hareket eder?
Daha çok hareket değil de hareketleri daha belirgin oluyor hafta ilerleyince. Bazen gün boyu hareketli, bazen iki gün ustuste bir kaç hareket dışında sessiz oluyor benimki. Yerine de bAgli sanırım. Geçen pazartesi doktor başı yukarda poposu aşağıda dedi. Bir kaç gün çok hareket ettikten sonra yavaşladı hareketleri. Elimle baktım sanki şişkinlikler iki yanımda. Pozisyonu sanki yatay daha çok, dikey degil. Dönmüş hsrhalde,yeri iyi, daha az hareket ediyordu. Öyle yani değişiyor. Bir günü diğerine çok uymuyor benimkininBenim de bazen dönüyor üç dört defa vuruyor sonra sakinleşiyor. Anlayamadım ki. Bazen de hareket hissetmediğim olabiliyor. Peki haftalar ilerledikçe daha mı çok hareket etmesini beklemeliyim yoksa yeri daraldığı için daha mı az hareket eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?