2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı haftadayız Her gün gidip bakasım geliyor bebeğe nasıl diye. Sabahları uyandıktan bir süre sonra kıpırdıyor genelde kuzucuk, sonra da kahvaltı sonrası oturunca daha doğrusu hafif yatar pozisyonda. Bazen akşam yemeği sonrası ama her zaman değil. Bazen de yatarken. Hareket etsin diye dönüp duruyorum bu aralar yeri daha geniş daha çok hareket etsin istiyorum

Benim de aynen tarif ettiğin gibi canım ya, ne bileyim im rahat etmiyor bir türlü sürekli hissetmek istiyorum her oturduğumda yattığımda doktor bir gün boyunca hareket hissetmezsen hastaneye gel dedi. Ondan tedirgin oldum

Ne güzel! Benim de daha artar umarım hareketler

Bir gün boyunca hareket ediyor illaki ama bazen bir kaç kez sadece. Uyuyorlar yerleri rahatsa sanırım.

Bana en sonunda el doplerini aldıracak bu gidişle tedirgin oluyorum
Yok yok sakince beklemek lazım. Sizin haftanizda hele ben daha az hissediyordum. Şimdi biraz büyüdü de daha belirgin oldu. Kontrollerde herşey yolunda gidiyorsa endişelenmeye gerek yok. Ben bir de elimle durterdim çok hareket etsin diye. Hala da bazen yapıyorum, ama tamamen kendi pimpirikligimden

Yaa, içim rahatladı siz böyle söyleyince çok teşekkür ederim bekleyelim bakalım biraz daha büyüsün kerata dün kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür

Selam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin

Bana en sonunda el doplerini aldıracak bu gidişle tedirgin oluyorum
Ben yatağa uzn oturup bacak bacak ğstüne atıyorum ve ayaklarımı oynatıyorum. Neden bilmiyorum ama bu hareket eğer uyumuyorsa onun da hareket etmesini sağlıyor. He bi de o sırada karnınızı rahat bırakın sakin ve rahat nefes alın. Karnınıza dokunun. Belki işe yarar tabi uyumuyorsa minnoşlar

Ben doğum tarihini konuşmadım da sadece hocam ben sata göre mi hamilelik günümü soyliycem yoksa önde çıkan tarihe mi dedim tabiki sata göre dedi .Demekki sata göre doğuma karar vericek

Sezeryani çok beklemiyor diyorlar da o yüzden sordum 38+6 gibi alırlarsa beşiğin geldiği güne denk geliyor bide Artık ben doğumda eşim evde mobilyayı bekler gün de 40 kez Allahım erken gelsin demeye başladım 40 kez diyince gerçek olurmus ya

Canım geçen hafta bu sebepten biliyorsun doktora gittim 3 4 gün gündüz hiç sadece akşam bir kaç kez minicik kıpırtı atti .Nts ye soktu sonra ultrason la baktı sonrasında doktorum lütfen stres yapmadan evinde istirahati yap dedi Hastaneden geldik kafam rahatladı tabi başladı tekmelemeye dışarıdan belli olacak şekilde. 2 gün bubsekil devam etti şimdi yine kabuguna çekildi. Kesinlikle hissediyorlar bu bebeler.Kontrolde doktor şimdi elime tekme attı diyor .Bebeğin sürekli hareket etmesini beklemen yanlış içeri de uyuyor hareket alanı şuan geniş her hareketini hissedemeyebikirsin dedi bana .Tabi kendinde anormal bisey hissedersen git tabi

Bana da kuru kayısı geldi köyden doğuma sakladım az şekerli yapip içerim diye eve gelince o zaman yanimda götüreyim canım hem kabızlıkta olmaz .Iyi oldu yazdığın

Gecmis olsun canım bizede yaz mutlaka son durumu kötü birsey yoktur korkma

Günaydın kizlar mudur yardimcim aradi
Tam saf ya
Gelmis diyorki ücretsiz iznemi ayrildiniz yok dedim bu idari izin
Aa oylemi diyor he oyle dedim
Ben 3ayonce niye ayrilayim safmi ne
Ücretsiz izin baslatiyim diyor
Bu idari izin
Nezaman doguracan diyor
Suan 26yim 38de felan saniirm dedim
Daha var enaz 12hafta
Delirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…