Aynı haftadayızbiz seninle aynı haftadayız zatenNormaldir seninki de bebeğin pozizyonu da önemli istediğimiz zaman görebilsek keşke içerde napıyo inan bu zamana kadar benim bebekte pek hareket etmezdi nadir yani teyzem nesi var bu bebeğin niye kıpırdamıyo diye sorar dururdu çok nazlıydı. dönemsel olduğunu düşünüyorum. bide gün içinde çok yoğunsan meşgulsen o zman bebekte pek hareketli olmuyo :)
Benim de aynen tarif ettiğin gibi canım ya, ne bileyim im rahat etmiyor bir türlü sürekli hissetmek istiyorum her oturduğumda yattığımdaDaha çok hareket değil de hareketleri daha belirgin oluyor hafta ilerleyince. Bazen gün boyu hareketli, bazen iki gün ustuste bir kaç hareket dışında sessiz oluyor benimki. Yerine de bAgli sanırım. Geçen pazartesi doktor başı yukarda poposu aşağıda dedi. Bir kaç gün çok hareket ettikten sonra yavaşladı hareketleri. Elimle baktım sanki şişkinlikler iki yanımda. Pozisyonu sanki yatay daha çok, dikey degil. Dönmüş hsrhalde,yeri iyi, daha az hareket ediyordu. Öyle yani değişiyor. Bir günü diğerine çok uymuyor benimkinin
Ne güzel! Benim de daha artar umarım hareketlerkülot bezi olacak.
eczanelerde ya da medikalcilerde oluyor. bşz hastanenin kantininden almıştık
evet benimki çok kıpırdıyor bu ara. yattığımda dalga dalga oluyor karnım. otursam ayaklar aşağıda sürekli bir hareket oluyor.
Doğumdan sonra mı içilecek ki? Doğumu beklerken mi yoksa?Farketmez canin kayisi kompostosu olsunda hem sütünüzün gelmesini hizlandirir gaziniz hemen cikardenedim yani
Bir gün boyunca hareket ediyor illaki ama bazen bir kaç kez sadece. Uyuyorlar yerleri rahatsa sanırım.Benim de aynen tarif ettiğin gibi canım ya, ne bileyim im rahat etmiyor bir türlü sürekli hissetmek istiyorum her oturduğumda yattığımdadoktor bir gün boyunca hareket hissetmezsen hastaneye gel dedi. Ondan tedirgin oldum
Bana en sonunda el doplerini aldıracak bu gidişleBir gün boyunca hareket ediyor illaki ama bazen bir kaç kez sadece. Uyuyorlar yerleri rahatsa sanırım.
Canim gratisten almistim adini hatirlamayorum bio magic miydi siteye gir bi bak amonysksizdi zatenHangi marka boya kullandın ☺
Yok yok sakince beklemek lazım. Sizin haftanizda hele ben daha az hissediyordum. Şimdi biraz büyüdü de daha belirgin oldu. Kontrollerde herşey yolunda gidiyorsa endişelenmeye gerek yok. Ben bir de elimle durterdim çok hareket etsin diye. Hala da bazen yapıyorum, ama tamamen kendi pimpirikligimdenBana en sonunda el doplerini aldıracak bu gidişletedirgin oluyorum
Yaa, içim rahatladı siz böyle söyleyince çok teşekkür ederimYok yok sakince beklemek lazım. Sizin haftanizda hele ben daha az hissediyordum. Şimdi biraz büyüdü de daha belirgin oldu. Kontrollerde herşey yolunda gidiyorsa endişelenmeye gerek yok. Ben bir de elimle durterdim çok hareket etsin diye. Hala da bazen yapıyorum, ama tamamen kendi pimpirikligimden
Teşekür ederim çok yardımcı oldunBen boyattım hatta doğuma yakın tekrar boyatacağım saç derisine temas etmediği ve uzun süre kokusunu solumadıkça problem olmuyormuş
benımde bugün esim goturecekBi
Biz hazırladık canım yarın eşim götürücek
Ben yatağa uzn oturup bacak bacak ğstüne atıyorum ve ayaklarımı oynatıyorum. Neden bilmiyorum ama bu hareket eğer uyumuyorsa onun da hareket etmesini sağlıyor. He bi de o sırada karnınızı rahat bırakın sakin ve rahat nefes alın. Karnınıza dokunun. Belki işe yarar tabi uyumuyorsa minnoşlarBana en sonunda el doplerini aldıracak bu gidişletedirgin oluyorum
Ben doğum tarihini konuşmadım da sadece hocam ben sata göre mi hamilelik günümü soyliycem yoksa önde çıkan tarihe mi dedim tabiki sata göre dedi .Demekki sata göre doğuma karar vericekCanım ben doktora sordum ultrasondaki haftasına göre mi hareket edeceğiz dedim o da yok son adet tarihine göre hareket edeceğiz dedi bebeğin ultrasondaki boyunun kilosunun önde olması o haftaki gelişimini tamamladığı anlamına gelmez dedi
Sezeryani çok beklemiyor diyorlar da o yüzden sordum 38+6 gibi alırlarsa beşiğin geldiği güne denk geliyor bideBazı dr lar 39 u doldurmasını bekliyorlar bazıları 38+ bir kac gün geçince alıyorlar senin neden erken alınacak canım büyüsün bırak 39 olsun benim diğerleri 38+ larda alındı ama bunu sancim gelmediği sürece 39 u beklemek isterim dedi dr son zamanlarda ki halime durumuma bakacak 38 lerde iyiysem bekletecek
Canım geçen hafta bu sebepten biliyorsun doktora gittim 3 4 gün gündüz hiç sadece akşam bir kaç kez minicik kıpırtı atti .Nts ye soktu sonra ultrason la baktı sonrasında doktorum lütfen stres yapmadan evinde istirahati yap dediAynı haftadayızHer gün gidip bakasım geliyor bebeğe nasıl diye. Sabahları uyandıktan bir süre sonra kıpırdıyor genelde kuzucuk, sonra da kahvaltı sonrası oturunca daha doğrusu hafif yatar pozisyonda. Bazen akşam yemeği sonrası ama her zaman değil. Bazen de yatarken. Hareket etsin diye dönüp duruyorum bu aralar yeri daha geniş daha çok hareket etsin istiyorum
Çok teşekkürler canımkülot bezi olacak.
eczanelerde ya da medikalcilerde oluyor. bşz hastanenin kantininden almıştık
evet benimki çok kıpırdıyor bu ara. yattığımda dalga dalga oluyor karnım. otursam ayaklar aşağıda sürekli bir hareket oluyor.
Bana da kuru kayısı geldi köyden doğuma sakladım az şekerli yapip içerim diye eve gelince o zaman yanimda götüreyim canım hem kabızlıkta olmaz .Iyi oldu yazdığınSelam kizlar hazirliklar nerdeyse tamamlanmis hastane icinde yaniniza alacaginiz bir sey unuttunuz onuda ben soyliyim tabiki kayisi kompostosu mutlaka alin.2 bebegimde sarilik mastırı yaptim nerdeyse uzamis sarilik oldular 10 gun kuvez bekledim arastirma sonucu anne sutu sariligi cikti ve ben kayisi kompostosuyla yendim mutlaka yapin yaniniza
Gecmis olsun canım bizede yaz mutlaka son durumu kötü birsey yoktur korkmaSelam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?