2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba son 4-5 gündür benimde sağ gögsumun altında içerden birşey yırtılıyormus gibi bir acı oluyor özellikle yatarken dönerken
Dualarm seninke güzel haberlerle gel idrar enfeksiyonu flandır bence

Canım inşallah kötü birşey yoktur hayırlı haberlerle gel

Benim de 2 kızımda da çok naif hareket ederlerdi, bebeklikleri de çok usluydu çok bi gaz sorunumuz falan olmamıştı, bu bebişim erkek o yüzden mi bilmiyorum resmen içerde tekvando yapıyor, hem çok hareketli hemde şiddetli tekmelerimiz var, inşallah doğunca ablaları gibi uslu olur

günaydın kızlar
korse bedeni konusunda ben de ne yapacağımı bilemedim
ilk hamileliğimde kullanmamıştım ama 12 sene önceydi
bence bu sefer kesin kullanmalıyım
65 kilo ile hamile kaldım ben şu an 72 yim
tahmini olarak mı almak lazım bedeni ne dersiniz

Ben okulu aradığımda milli eğitimden 24-32 hafta idari izin yazısı geldi demişlerdi sizin okula böyle birşey gönderilmemiş mi acaba
Ben doğum tarihini konuşmadım da sadece hocam ben sata göre mi hamilelik günümü soyliycem yoksa önde çıkan tarihe mi dedim tabiki sata göre dedi .Demekki sata göre doğuma karar vericek
Bizimki de bir hafta önden gidiyor olunca benim doğum ekime kaymış olacak o yüzden merak edip sormuştum ama 40ı beklemeyip 38 de sezaryen olursa muhtemelen benim doğum yine ekime kaymış olacak

Cznim icini ferah tut belki usutmussundur oyuxdenfir guzel haberlerle gel insallah

dun muduru aradim tmm dedi bugun mudur yardimciis gelmis ücretsiz iizn baslatacakmis
Burasi ilce koy gibi birseyden haberleri yok

Canım gittin mi hastaneye

Uykucu benim minik sanırım ne zaman hangi pozisyonda hareket edeceğini anlayamadım sola yatınca dediler, benimki sağa yatınca harekete başlıyor akrep tersliği mi olacak ki

İşte benim de bir hareketli bir sakin olunca senin minik gibi telaş ediyorum her şey yolunda dedi doktor kontrolde, hatta on gün önden gidiyor dedi rahat olayım bari bazı günler gerçekten çok kıpır kıpır, bazen sakin

kızlar hastane için özel hazırlığım yok. sadece sonrası için şöyle bir sayfa bulup sipariş ettim. fiyat bana uygun geldi baya. belki ilginizi çeker
Supersin canim ya ne kadar uygunmus benim baktiklarim cok ucuk fiyatlardi inanilmaz uygun hemen inceleyecem
ayyy allah iyiligini versin kızz bendebi yuzden korseyi en sona birakacam
canim oda ayirmak icin 2 yaş cok gec en gec 1 yaşina kadar ayirman gerekiyor akli ermeye baslayinca senden kesinlikle ayrilmaz vede bebegin kendibe özgüveni acisindan 1 yasina kadar odayi ayirmak gerekiyor benim evim 2+1 seneye tasinacam odasini yapacagimiz icin aklında bunlunsun cok gec kalma derim
sizdende 2 takim almisim ben canim tesadufBuarada ben bebek odasinda montessari ve renk olarak beyaz seviyorum ama senin takimina ayrica bayildimmmm canim muthiş biseymiş gule gule kulkansin bebişin markasi nedir merak ettim
ben normalde m bedendim ama tedavide zaten kilo almistim dogal olarak hamile kaldigimda zaten kilo almistim simdi kilo alimim durdu kirseyi en sona biraktim sen diyosun 1 haftada 7 kilo gidiyor fakat sezeryan sonrasi hemen takiliyormus ben o zaman l alayim zaten ayarlanabiliyormus bedenibirde korseyi ne kadar kullanacagiz
Canım sana l büyük olur çok kilolu hanımlar l giyiyor boyun ve kilon kac ki senin l beden alacaksın birde sıkmazsa tutmazsa bi anlamı kalmaz
hadi yaa canim boyum 1.70 suanki kilom 83.5 kac beden alayim sezeryandan sonra hemen takmak istiyorum
Medikal korseyi nereden alıcaz eczanelerden mi
canim ben internetten alacam gitti gidiyor

kötü düşünmeyin hemen geçmiş olsun.
buraya son durumu yazın olur mu? hayirli haberlerinizi alalim..

korseyi ne zaman takıyoruz peki..
doğumun hemen sonrasi mi 10 gün 1 ay sonra mi?
sezaryanda süre daha bi uzuyor sanki..
ama eskiler doğum sonrasi hemen karnini bağlarmış.

İçini ferah tut canım inş bişey yoktur bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…