Merhaba son 4-5 gündür benimde sağ gögsumun altında içerden birşey yırtılıyormus gibi bir acı oluyor özellikle yatarken dönerkenBen akşam yemeğini erken yiyiyorum O yüzden sanki yediklerim göğüs boslugumda birikiyor gibi. Erken yiyince de gece 12 gibi açlıktan uyuyamiyorum hadi kalk bu sefer süt filan iç sonra sıcak basması nefes darlığı artık kendimi sağa sola carpmaktan göbeğim ağrıyor sanki içinde biseyler yırtıliyor gibi. Allah yardımcımiz olsun birbirimize ben doğum yaptım dediğimiz günler gelsin artik
Dualarm seninke güzel haberlerle gel idrar enfeksiyonu flandır benceSelam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
Hahhah çok tatlı yadaha cinsiyeti belli değilken babam torunu olacağını duyunca almış gelmiş o renk kalmış tek. sonradan eşimin akrabalarından da pembe geldi. aynı model aynı marka . allahım dedim neden neden
Canım inşallah kötü birşey yoktur hayırlı haberlerle gelSelam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
Ben okulu aradığımda milli eğitimden 24-32 hafta idari izin yazısı geldi demişlerdi sizin okula böyle birşey gönderilmemiş mi acabaGünaydın kizlar mudur yardimcim aradi
Tam saf ya
Gelmis diyorki ücretsiz iznemi ayrildiniz yok dedim bu idari izin
Aa oylemi diyor he oyle dedim
Ben 3ayonce niye ayrilayim safmi ne
Ücretsiz izin baslatiyim diyor
Bu idari izin
Nezaman doguracan diyor
Suan 26yim 38de felan saniirm dedim
Daha var enaz 12hafta
Delirtti beni
Bizimki de bir hafta önden gidiyor olunca benim doğum ekime kaymış olacak o yüzden merak edip sormuştum ama 40ı beklemeyip 38 de sezaryen olursa muhtemelen benim doğum yine ekime kaymış olacakBen doğum tarihini konuşmadım da sadece hocam ben sata göre mi hamilelik günümü soyliycem yoksa önde çıkan tarihe mi dedim tabiki sata göre dedi .Demekki sata göre doğuma karar vericek
Cznim icini ferah tut belki usutmussundur oyuxdenfir guzel haberlerle gel insallahSelam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
dun muduru aradim tmm dedi bugun mudur yardimciis gelmis ücretsiz iizn baslatacakmisBen okulu aradığımda milli eğitimden 24-32 hafta idari izin yazısı geldi demişlerdi sizin okula böyle birşey gönderilmemiş mi acaba
Bizimki de bir hafta önden gidiyor olunca benim doğum ekime kaymış olacak o yüzden merak edip sormuştum ama 40ı beklemeyip 38 de sezaryen olursa muhtemelen benim doğum yine ekime kaymış olacak
Canım gittin mi hastaneyeSelam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
Güzel girdi mi rengiCanim gratisten almistim adini hatirlamayorum bio magic miydi siteye gir bi bak amonysksizdi zaten
Uykucu benim minik sanırımBen yatağa uzn oturup bacak bacak ğstüne atıyorum ve ayaklarımı oynatıyorum. Neden bilmiyorum ama bu hareket eğer uyumuyorsa onun da hareket etmesini sağlıyor. He bi de o sırada karnınızı rahat bırakın sakin ve rahat nefes alın. Karnınıza dokunun. Belki işe yarar tabi uyumuyorsa minnoşlar
İşte benim de bir hareketli bir sakin olunca senin minik gibi telaş ediyorumCanım geçen hafta bu sebepten biliyorsun doktora gittim 3 4 gün gündüz hiç sadece akşam bir kaç kez minicik kıpırtı atti .Nts ye soktu sonra ultrason la baktı sonrasında doktorum lütfen stres yapmadan evinde istirahati yap dediHastaneden geldik kafam rahatladı tabi başladı tekmelemeye dışarıdan belli olacak şekilde. 2 gün bubsekil devam etti şimdi yine kabuguna çekildi. Kesinlikle hissediyorlar bu bebeler.Kontrolde doktor şimdi elime tekme attı diyor .Bebeğin sürekli hareket etmesini beklemen yanlış içeri de uyuyor hareket alanı şuan geniş her hareketini hissedemeyebikirsin dedi bana .Tabi kendinde anormal bisey hissedersen git tabi
Supersin canim ya ne kadar uygunmus benim baktiklarim cok ucuk fiyatlardi inanilmaz uygun hemen inceleyecemkızlar hastane için özel hazırlığım yok. sadece sonrası için şöyle bir sayfa bulup sipariş ettim. fiyat bana uygun geldi baya. belki ilginizi çeker
ayyy allah iyiligini versin kızzson üç ay bakalımen çok son üç ay kilo alınıyor diyorlar bebek olmuş 1145 gr, geri kalan aldığım 5,5 kilo benim üç ay bebek alsa 2,5 kilo, ben alsam 2,5 kilo en az seksene az kala tamamlarım, yok düşündüğüm gibi olmazsa, korseyi göbeğe değil bütün vücut almam gerekir boynumdan topuğuma
canim oda ayirmak icin 2 yaş cok gec en gec 1 yaşina kadar ayirman gerekiyor akli ermeye baslayinca senden kesinlikle ayrilmaz vede bebegin kendibe özgüveni acisindan 1 yasina kadar odayi ayirmak gerekiyor benim evim 2+1 seneye tasinacam odasini yapacagimiz icin aklında bunlunsun cok gec kalma derimBenim kendi evim ama oda almadım canım ilk 2 yasina kadar kendi odamda büyütmek istiyorum ayrı oda yapsaydım benim icn zor olurdu git gel odadan odaya .Hatta büyüyen beşik de almadım 70 -140 ebatında 2 yaşına kadar yeter .2-2.5 yaşlarına geldiginde odasıni ayırıp sade kullanışlı bisey almak istiyorum.Mesela söyle büyüyen bir oda alsaydım eminim 14 yaşında bebek işi bulurdu beğenmez diye düşündüm
sizdende 2 takim almisim ben canim tesadufLansinoh tekli aldım trendyoldan 300 tl ye
Kaytlanır bebek küveti aldım yer kaplamasın diye
3-6 - 6-9 ay bi kaç birşey aldım bg stor ve pançodan indirimlieşim bebek giyim açtığı için zıbınları takımları hastane çıkışlarının diğerlerini ordan halledeceğim (beyaz yeşil 10 lu özel yaptırdım henüz gelmedi )
bu arada instgramdan takim edin kızlar sayfamızda güzel şeyler varLogin • Instagram
ben normalde m bedendim ama tedavide zaten kilo almistim dogal olarak hamile kaldigimda zaten kilo almistim simdi kilo alimim durdu kirseyi en sona biraktim sen diyosun 1 haftada 7 kilo gidiyor fakat sezeryan sonrasi hemen takiliyormus ben o zaman l alayim zaten ayarlanabiliyormus bedeniCanım mesela hamilelik boyunca kac kilo aldın örneğin doğuma 70 kilo ile giriyoruz doğumdan sonra 63 kg falan çıkıcaz yani ilk hafta en az 7 kilo gitmiş oluyor doğuma girdiğin kilonun 7 kilo aşağısı ile bedenin ne oluyor ona bak ben onu da netten almadım iç çamaşır mağazası var burda ordan M beden aldım çok sert değil ilk başlar karnımı tutsun rahat edeyim.diye krem renk aldim iki tane de biraz daha sertini aldım hem daha önce kıyafetlerin altından belli olmayan onu da 1 tane S beden siyah 1 tane de M beden krem renk aldım
hadi yaa canim boyum 1.70 suanki kilom 83.5 kac beden alayim sezeryandan sonra hemen takmak istiyorumCanım sana l büyük olur çok kilolu hanımlar l giyiyor boyun ve kilon kac ki senin l beden alacaksın birde sıkmazsa tutmazsa bi anlamı kalmaz
canim ben internetten alacam gitti gidiyorMedikal korseyi nereden alıcaz eczanelerden mi
Reflü yatağı araştırıyorum bu iki marka arasında kaldım ? Sevi bebenin ki daha ağır basıyor sanki ...
Selam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
günaydın kızlar
korse bedeni konusunda ben de ne yapacağımı bilemedim
ilk hamileliğimde kullanmamıştım ama 12 sene önceydi
bence bu sefer kesin kullanmalıyım
65 kilo ile hamile kaldım ben şu an 72 yim
tahmini olarak mı almak lazım bedeni ne dersiniz
İçini ferah tut canım inş bişey yoktur bizi de haberdar etSelam kirzlar dünden beri idraririm koyulugu dikkatimi çekiyordu . Renk olarak . Bugün wc de sifonu çekerken şok yaşadım bildiğin kanli idrar di.esimi çağırıp gösterdim . Sabah Dr gideceğim direk . Bebek hareketli ama bu durum beni korkutuyor . Hatta göbeğim küçülüyor sanki demiştim . Bebeğin suyu mu akıyor diye düşünüyorum . Bize dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?