2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende ordan karar verdim hatta modelide atarim Oooooo bende korse hic kullanmadim ama kilolar aldi basini gitti sen yine iyisin ben suan 83 kiloyum Neyseki boyum var yoksa yuvarlanip gidecem

sayfada kilo rekoru bende canim
30.hafta da seninki normal gibi geldi..boyunda varmis..
ben 26.haftayı bitiriyorum muhtemel 77-78 oldum
1.60 cm ile 39.haftada yuvarlanarak gideceğim sanirim hastaneye

Öğretmen olan arkadaşlar biz 32 hafta sonrasını dogum sonrasına aktarabiliyor muyuz??? Okullar açılmazsa uzaktan eğitim yaparsak o 3 hafta doğum sonuna aktarılıyor mu bilgisi olan acil cevaplasın lütfen

yaş 35
sad 16.02.2020
kız
ilk çocuk
istanbul

Genelde kıpırdıyor bazen ayaktayken de hissediyorum. Tatlı şeyler yiyip yatınca daha çok hareketli oluyor . Sabahları ben uyanınca o da uyanıyor . Bebekten bebeğe değişiyor endişelenme
Seninki yine iyiymiş annesiyle uyaniyor bizimki tam tersi sabah 5 de uyaniyor ama oyle boyle uyanmak degil yani o derece eee tabi benide uyandiriyor onu izliyorum elimi koyuyorum biraz konusuyorum sonra ben hoopp uykuyaaa sabah uyaniyorum bakiyorum yine ayni konusuyorumm yavrum senn hic uyumuyormusun
sayfada kilo rekoru bende canim
30.hafta da seninki normal gibi geldi..boyunda varmis..
ben 26.haftayı bitiriyorum muhtemel 77-78 oldum
1.60 cm ile 39.haftada yuvarlanarak gideceğim sanirim hastaneye
kac kiloydun canim hamile kaldiginda yaa ben meyveyi kesince kilo alimim durdu Sende meyveye dikkat et

Canim idrar yolu enfeksiyonudur ilac icersin gecer allahin izniyle Biseyi yoktur kotu dusunme haberdar et

ben 63 kg ile gebe kaldim.
yürüyüşe ağırlık verip ekmegi kesince ayda 1 kg 1,5 kg olarak devam etti ama başında ucu kacti tabi..
haftada 1 dondurma meyve abartili yemiyorum az denecek kadar..
son 3 ay 80-85 kg kesin sanki

Sen l beden ayarlanabilir korse al öyleyse canım şimdi vücut tipini bilemedim benim bel hep ince popo geniş tipim var o yüzden ben küçük beden aldım korseyi yada çok sıkı olmayan ilk günler giymeye gevşek bir korse al ben ilk başta giyeceğim korseyi çok sıkmayan aldim

ben 63 kg ile gebe kaldim.
yürüyüşe ağırlık verip ekmegi kesince ayda 1 kg 1,5 kg olarak devam etti ama başında ucu kacti tabi..
haftada 1 dondurma meyve abartili yemiyorum az denecek kadar..
son 3 ay 80-85 kg kesin sanki
Aynen benimde ilk baslarda kilolarin ucu kacinca sonuc bu oldu benim korkum seker cikmasiydi cok sukur cikmadi o yuzden kiloya takmistim suan iyi gidiyorum bakalim sonuc ne olacakneyseki istedigim de hemen kilo verebiliyorum
oyle yapim o zaman benimde belim ince ama işte dogum sonrasi nasil olur bilmiyorum bi bakayim ben

Canim yeri daraldığı icin daha az hissedersin,ama eskiye göre büyümüş olacağı icin daha sert hissedersin. Her bebek bir olmaz canim ,kimisi sakın kimisi daha hareketli oluyor.

Öğretmen olan arkadaşlar biz 32 hafta sonrasını dogum sonrasına aktarabiliyor muyuz??? Okullar açılmazsa uzaktan eğitim yaparsak o 3 hafta doğum sonuna aktarılıyor mu bilgisi olan acil cevaplasın lütfen
Canım benim bilgim yok çalışmadığımdan ama bu konular Ekim annelerinde çok konuşuluyor orayı takip etmeni tavsiye ederim. İnşallah istediğin bilgiye ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…