Hadi gözün aydın nerdeyse ameliyat gününe denk gelecekti çok iyi olmuş böyle olması rahat rahat yerlestirirsin o doğum arası bi de onla ugrasmazsinKızlar çok sevinçliyim çilek mobilya eşimi aramış bize 6 kasım demişlerdi ya fabrikaya sipariş geçilmiş 17 eylül de teslimat yapacaklarmış içim rahatladı
Sonuç çıktı mı canım usg ile bakmadı mi dr bebeğe hareketlerine vsKizlar tektek etiket yapamıyorum. Tahlil verdim Dr 4,5 da bakacak .kendi Dr izinliymis başka doktor a yönlendirdiler . Çok sağolun moral verdiniz . İçimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah güzel haberler alırım .
Ayy bende sevindim suan valla aksamdan beri süreyi cok uzatmislar diye seni düsünmüstümKızlar çok sevinçliyim çilek mobilya eşimi aramış bize 6 kasım demişlerdi ya fabrikaya sipariş geçilmiş 17 eylül de teslimat yapacaklarmış içim rahatladı
Evet idrarda kan var herşey yolunda onun dışında canım . Nts gircemSonuç çıktı mı canım usg ile bakmadı mi dr bebeğe hareketlerine vs
Sakindim ben aslında ama doktor hareketlerini dinle bir gün hareket etmezse hemen hastaneye gel diyince telaş olduCanim yeri daraldığı icin daha az hissedersin,ama eskiye göre büyümüş olacağı icin daha sert hissedersin. Her bebek bir olmaz canim ,kimisi sakın kimisi daha hareketli oluyor.
Isbilmez insanlara hoc tahammül edemiyorum yaa :)Günaydın kizlar mudur yardimcim aradi
Tam saf ya
Gelmis diyorki ücretsiz iznemi ayrildiniz yok dedim bu idari izin
Aa oylemi diyor he oyle dedim
Ben 3ayonce niye ayrilayim safmi ne
Ücretsiz izin baslatiyim diyor
Bu idari izin
Nezaman doguracan diyor
Suan 26yim 38de felan saniirm dedim
Daha var enaz 12hafta
Delirtti beni
Canım ben kızımı inan çok hissetmezdm ama gün içinde ara ara hissederdim..Sakindim ben aslında ama doktor hareketlerini dinle bir gün hareket etmezse hemen hastaneye gel diyince telaş oldudaha sert vuracak o zaman vursun hiç çekinmesin kıyamam zaten iki büklüm şimdi nasıl üç daha sığacak içeride anlamak zor
32-37 arasında çalışabilir raporu alırsanız, o 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz.Öğretmen olan arkadaşlar biz 32 hafta sonrasını dogum sonrasına aktarabiliyor muyuz??? Okullar açılmazsa uzaktan eğitim yaparsak o 3 hafta doğum sonuna aktarılıyor mu bilgisi olan acil cevaplasın lütfen
Açıklığın var mı diye bakmak istemiş baktırsaydın keşke canım alt muayeneyle erken doğumun bir ilgisi yok. Açıklık varsa ona göre önlem alırdı doktor.Kizlar kasılma cikti .bebek 1900 Gr 35 cm olmuş ama kanama neden olmuş bulamadılar . Alttan muane edim dedi Dr ben istemedim erken doğuma neden oluyor diye .
1900 mu gercekten masallahhKizlar kasılma cikti .bebek 1900 Gr 35 cm olmuş ama kanama neden olmuş bulamadılar . Alttan muane edim dedi Dr ben istemedim erken doğuma neden oluyor diye .
Neden olur acaba böbrekle mi ilgili kiEvet idrarda kan var herşey yolunda onun dışında canım . Nts gircem
Evet 1900 maşallah tebarekallah ben çarşamba gideceğim 1 kilo ancak der benimkine diyorum nedense 3 hafta önce 850 idi gerçi nerdeyse 1 aya yaklaştı almıştır kilo ama 1 kilonun üstü çok geliyor seninde nerdeyse 1400 olmuş maşallah ne güzel ya benimde günüm gelsede gitsem güzel haber alsam1900 mu gercekten masallahhseker falan varmiydi sende canim gunumuz yakin benim 1370gr dedi simdi geldim doktordan
Açıklığın var mı diye bakmak istemiş baktırsaydın keşke canım alt muayeneyle erken doğumun bir ilgisi yok. Açıklık varsa ona göre önlem alırdı doktor.
Bu arada bebeğin kilosunda yanlışın olmasın? Şekerin var mı bilmiyorum ama olsa da o kadar iri olamaz bu hafta.
Çok geçmiş olsun. Kasılmaların için birşey verdi mi?
1900 mu gercekten masallahhseker falan varmiydi sende canim gunumuz yakin benim 1370gr dedi simdi geldim doktordan
Neden olur acaba böbrekle mi ilgili ki
Benim bebisler tosun oluyor buda öyle olacak muhtemelen bakalım inslh sağlıklı olsundaEvet 1900 maşallah tebarekallah ben çarşamba gideceğim 1 kilo ancak der benimkine diyorum nedense 3 hafta önce 850 idi gerçi nerdeyse 1 aya yaklaştı almıştır kilo ama 1 kilonun üstü çok geliyor seninde nerdeyse 1400 olmuş maşallah ne güzel ya benimde günüm gelsede gitsem güzel haber alsam
Durduracaklar mı nasıl bir tedavi uygulanacak acabaKizlar erken doğum sancısı çıktı yatisimi yaptı Dr . Gidersen doğur hastaneye yetişemez sin dedi. Çok kötu oldum hiç ağrım yok
Ilacla igneyle fitille durdururlar doğumu canım korkma inşallah sıkıntı olmaz gününü doldurur inşallahKizlar erken doğum sancısı çıktı yatisimi yaptı Dr . Gidersen doğur hastaneye yetişemez sin dedi. Çok kötu oldum hiç ağrım yok
Nstde sancın kaç çıktı ki böyle yetişemezsin filan demiş? Abartmış gibi geldi bana. Açıklığın var mı?Kizlar erken doğum sancısı çıktı yatisimi yaptı Dr . Gidersen doğur hastaneye yetişemez sin dedi. Çok kötu oldum hiç ağrım yok
Dk 4 çıktı sancım serum ilaç başladıNstde sancın kaç çıktı ki böyle yetişemezsin filan demiş? Abartmış gibi geldi bana. Açıklığın var mı?
Sakin olmaya çalış canım ben ilk gebeliğimde seninle aynı haftada aynı şeyleri yaşadım. Açıklığım yoktu ama Nstde 70-80 sancım çıkıyordu ve hiç ağrım yoktu senin gibi. 2 gün hastanede yattım serumlar, ilaçlar vs. 24 saat arayla 2 tane ciğer geliştirici iğne yapıldı ve erken doğum önleyici nidilat diye bi ilaç verildi. Onu hastaneden çıktıktan sonra 2 hafta daha içtim günde 6 tane. Sonrasında sıkıntı olmadı. Oğlum 38.haftada sağlıklı doğdu çok şükürBunları panikleme diye yazdım hastanede güvendesin her türlü önlem alınacak sen canını sıkma pozitif düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?