Evet 1900 maşallah tebarekallah ben çarşamba gideceğim 1 kilo ancak der benimkine diyorum nedense 3 hafta önce 850 idi gerçi nerdeyse 1 aya yaklaştı almıştır kilo ama 1 kilonun üstü çok geliyor seninde nerdeyse 1400 olmuş maşallah ne güzel ya benimde günüm gelsede gitsem güzel haber alsam
Benim de bazen dönüyor üç dört defa vuruyor sonra sakinleşiyor. Anlayamadım ki. Bazen de hareket hissetmediğim olabiliyor. Peki haftalar ilerledikçe daha mı çok hareket etmesini beklemeliyim yoksa yeri daraldığı için daha mı az hareket eder?
Ben bulunduğum ilçede milli eğitimi arayıp sordum 32 den sonra çalışmak istersen çalışabilir raporu alıp çalışabilrsin dediler. Eğer uzaktan eğitim olursa öyle yapmayı düşünüyorum
Benimki de yeri belli ama derinde o yuzden mor gibi degil şişlik yumru gibi. Diğer bacagımdada ince elektrik gibi sızın sızım agrı ayakta durunca ve genel tüm bacaklarda bi Ağrı oluyor.varis corabıyla baya azalttım
Kizlar kasılma cikti .bebek 1900 Gr 35 cm olmuş ama kanama neden olmuş bulamadılar . Alttan muane edim dedi Dr ben istemedim erken doğuma neden oluyor diye .
Canım benim bilgim yok çalışmadığımdan ama bu konular Ekim annelerinde çok konuşuluyor orayı takip etmeni tavsiye ederim. İnşallah istediğin bilgiye ulaşırsın.
Ben bulunduğum ilçede milli eğitimi arayıp sordum 32 den sonra çalışmak istersen çalışabilir raporu alıp çalışabilrsin dediler. Eğer uzaktan eğitim olursa öyle yapmayı düşünüyorum
Kizlar kasılma cikti .bebek 1900 Gr 35 cm olmuş ama kanama neden olmuş bulamadılar . Alttan muane edim dedi Dr ben istemedim erken doğuma neden oluyor diye .
Canim geçmiş olsun kanama alanı kese etrafında mi yoksa vajinada mi olmuş birde rahim boyun nedir.Yani idrarda kan görülmesiyle gidersen doğurursun arasındaki bağlantıyı anlayamadım. Sadece sancıyla mi bu sonuca vardilar
korseyi ne zaman takıyoruz peki..
doğumun hemen sonrasi mi 10 gün 1 ay sonra mi?
sezaryanda süre daha bi uzuyor sanki..
ama eskiler doğum sonrasi hemen karnini bağlarmış.