2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
1093 Gr mis ben yanlış anlamisim

28.haftaya kadar cok hareketli olurmuş alani olduğu için..sonra daha hizli büyüdüğü ve yeri dar gelince azalabilirmiş..

Bu normal olanı canim, pandemide dolayı kabul edilip edilmeyeceği kesin değil, ama çalışabilir raporu alan arkadaşlar da olmuş.
Ben vermiyorlar duydum pandmeide
Cunku devlet zaten idari izin vermis birde üstüne calisabilir raporu vermez gibi
Celisiyor sanki

Ben bulunduğum ilçede milli eğitimi arayıp sordum 32 den sonra çalışmak istersen çalışabilir raporu alıp çalışabilrsin dediler. Eğer uzaktan eğitim olursa öyle yapmayı düşünüyorum

E bebekten aldığım takımlar geldi kızlar fiyatlarına göre çok guzeller

Eklentiler

• IMG-20200824-WA0016.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20200824-WA0012.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20200824-WA0010.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20200824-WA0006.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 47
Varis ağrısı nasıl oluyor kızlar birde direk bacakta yeri belli oluyor mu
Benimki de yeri belli ama derinde o yuzden mor gibi degil şişlik yumru gibi. Diğer bacagımdada ince elektrik gibi sızın sızım agrı ayakta durunca ve genel tüm bacaklarda bi Ağrı oluyor.varis corabıyla baya azalttım
Kizlar kasılma cikti .bebek 1900 Gr 35 cm olmuş ama kanama neden olmuş bulamadılar . Alttan muane edim dedi Dr ben istemedim erken doğuma neden oluyor diye .
Canım kanama sancıdanmıymış nasıl birşeymiş anlamadım

Canım benim bilgim yok çalışmadığımdan ama bu konular Ekim annelerinde çok konuşuluyor orayı takip etmeni tavsiye ederim. İnşallah istediğin bilgiye ulaşırsın.
Teşekkürler
32-37 arasında çalışabilir raporu alırsanız, o 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz.
Teşekkürler
Kizlar erken doğum sancısı çıktı yatisimi yaptı Dr . Gidersen doğur hastaneye yetişemez sin dedi. Çok kötu oldum hiç ağrım yok
Sakin ol canım benim ilk çocugumda 6. Ayda olmuştu bir dahada olmadı 39. Haftada doğdu
Ben bulunduğum ilçede milli eğitimi arayıp sordum 32 den sonra çalışmak istersen çalışabilir raporu alıp çalışabilrsin dediler. Eğer uzaktan eğitim olursa öyle yapmayı düşünüyorum
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.

Kizlar kasılma cikti .bebek 1900 Gr 35 cm olmuş ama kanama neden olmuş bulamadılar . Alttan muane edim dedi Dr ben istemedim erken doğuma neden oluyor diye .
Canim geçmiş olsun kanama alanı kese etrafında mi yoksa vajinada mi olmuş birde rahim boyun nedir.Yani idrarda kan görülmesiyle gidersen doğurursun arasındaki bağlantıyı anlayamadım. Sadece sancıyla mi bu sonuca vardilar

Keske ettirseydin bol bol dinlen canim gecmis olsun canim kabizligin falan varmi buda olabilit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…