2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim bel agrim 2 ay once sol tarafımdaydı kalkarken cok zorlaniyodum magnezyuma basladik ve gecti ama bi kac gündür sag tarafimda yatinca kalkarken bacagimi oynatamiyorum cok aciyo yetersizmi geliyo acaba megnezyum ayin 10unda kontrolum var

benimde sol bacağım çok kötü ya azıcık fazla ayakta dursam ağrıdan duramıyorum doktor magnezyum verdi rahatlatmazsa ortopediye git dedi ama hastaneye gitmek istemiyorum bu kadar vaka varken

canlar su park yataklar arasında kararsız kaldım.
craft north
prego olimpia
prego cosmos
prego maxima
varmı öneriniz? bunlar arasından veya tamamne farklı birsey?

Kızlar bende hala miğde ekşimesi ve bulantısı çok oluyo, böle olan varmı varsa nasıl geçer yardım ya

Benim ayak bilegimde var canimm ayakta kalinca damarlarim cikiyo hemen kasinti karincalanma bi de aci hissi oluyor yeri de gayet belli mor ve damarli bilegim su anda
Benim çatı ağrım çok birde sağ bacağımın iç kısmında ağrı yoğunlaşıyor şişiyor gibi varisten korktum canım bende

Benim diz kapağı arkasında var ve çok ayakta kalınca şişiyor ağrısı da cız diye bi yanma oluyor hafif zonklama gibi bir ağrı oluyor bacaklarda genel yorgunluk yapıyor
Benim sağ iç bacağımda yoğunlaşıyor agrı. Damarların belirginleştiği bi yer yok ama varis mi diye tedirgin oldum

Peki varisin tespitini doktorun nasıl yaptı

Aynen çok geçmiş olsun ama kilosuna şaşırdım maşallah

Kızlar bende hala miğde ekşimesi ve bulantısı çok oluyo, böle olan varmı varsa nasıl geçer yardım ya
Asitli gıdayı kesmekmç bende işe yarayabiliyo bazen. Domates, ketçap, turşu, poğaça vs. Eğer zaten yemiyosan ilaç isticen dr dan

Bugün sağlık ocağı takibe çağırdı ve idrar kan testi yaptılar. İdrarda lökosit 18 çıkmış çok mu enfeksiyon falan mı oldum bir sikayetim de yok ama

Kızlar merhaba herkese 27. Haftamdayım 3-4 gündür bacağıma giren şiddetli krampla uyanıyorum ve orası bütün gün ağrıyor. Doktora söyleyince magnezyum başlayalım dedi. Magnezyum kan ilacıyla falan kullanılınca sorun olur mu? Siz ne zaman kullanıyorsunuz? Magnezyumu sabah kan ilacını gece yatmadan içsem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…