2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir de ben artık taşınmayı bekleyemedim ve büyük eşyalardan da almaya başladım bu yatağı aldık kızlar ebebekten. Hem anne yanı olarak kullanılıyor bir kenarı 30 cm aşağı inebiliyor hem de daha sonra park yatak olabiliyor. Böyle bişey arayanlara fikir olsun diye paylaşıyorum henüz odasını almadık ama galiba bebek doğduktan sonra alabilicez çünkü montessori mi yoksa büyüyen beşik mi alsak karar veremiyoruz

Eklentiler

• 588E102B-22DC-4F05-9E97-894F1B3B6F75.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum gule gule kullansin icini doldursun bebişin iyi yapmissin baslamissin

Bugün sağlık ocağı takibe çağırdı ve idrar kan testi yaptılar. İdrarda lökosit 18 çıkmış çok mu enfeksiyon falan mı oldum bir sikayetim de yok ama
Iki tane değer var biri lökosit HPF yazar birim olarak o mu 18? Öyleyse çok değil diğeri de örneğin +3, +4 tarzı birşey yazar. Ben de lökosit 41 çıktığında +3 gözüküyordu. Monurol ictim 17ye inmiş +2ye düşmüştü. Idrar kulturude ureme olmayınca doktor ilaç kullanma bol su iç dedi.

Canım magnezyum tok karnına içiliyor. Kahvaltıdan veya öğle yemeğinden sonra içeb ilirsin. Kan ilacını ben yatarken içiyorum. Çünkü önünden arkasından 2 saat çay, süt vs tüketmemek gerekli en uygun zaman yatarken benim için.

Ben vermiyorlar duydum pandmeide
Cunku devlet zaten idari izin vermis birde üstüne calisabilir raporu vermez gibi
Celisiyor sanki
Hocam bununla alakalı yazı okudum.. Sağlık personeli geciyrodu yazıda.. Calısabilir raporu alabilirler yazan resmi bri yazı idi.
Ben de alacağım... O hakkımı sonra kullanmak istiyorum ha ola ki online oldu daha cok işime yarayacak. Rabbim hayırlısnı versin

Canim ben de eskiden sabah aliyordum magnezyumu ama agrilarim daha cok gece oldugu icin doktor yatmadan icersem etkisinin daha iyi olacagini soylemisti gun icinde geciyor sanirim magnezyum etkisi kan ilacinida sabah ac karnina aluyorum ben 1 saat sonrasi da kahvalti ediyorum

Doktorum vermiyorlar dedi idari izinliyken ek ders de yazmadılar

Ben sabah akşam magnezyum kullanıyorum.kan ilacını da sabah kahvaltıdan 1 saat sonra aliyorum

Aynen ben de kan ilacını o sebepten uyumadan önce içiyorum. Peki kalsiyumu ne zaman içmek gerekir?

Kuzum gule gule kullansin icini doldursun bebişin iyi yapmissin baslamissin

Teşekkür ederiz canım o kadar bunalmıştım ki artık almak isteyip alamamaktan bunu almak çok iyi geldi en azından bebeğimin artık bir yatağı var bir de lansinoh tekli elektrikli göğüs pompasından aldım. Bi de gümüş göğüs kapaklarından aldım trendyolda silvernurse indirime girmişti 150 civarıydı. Dün gördüm ki ebebek kendi gümüş göğüs kapağını çıkarmış 99 tl baya uyguna.

İdari izinliyken ek dersimiz yatar onu da sormuştum ben yatacağını söylediler. Ayrıca Mart ayından beri uzaktan eğitim olmasına rağmen idari izinli olduğumuz için ek dersimizi almıştık.

amin hmm öyle ise kullanmak lazim
Online olursa helede 10numara olur

Hayır hocam lütfen iyi arastırıın bu sizin hakkınız. Pandemi ile hiç alakası olmayan bri süreç.
Pandemi için verilen bu izin inisiyatif idi. Diğeri hukuki bir hak.
Lütfen hakkınızı alın.
Ayrıca idari izinlerin hepsinde ekders ücreti alırsınız. Seminer için de alacaksınız. Eğer su an idari izinde iseniz.

Aynen ben de kan ilacını o sebepten uyumadan önce içiyorum. Peki kalsiyumu ne zaman içmek gerekir?
Benim kalsiyum magnezyum bir ilaç zaten. O yüzden bilemiycem yemekten sonra 15 dk arayla içilebilir bu mantıkla ama eczacıya veya dr a sormakta fayda var tabi.

Bende silvernurse alacam aslinda 120 tlydi dedim belki dahada duser diye beklerken bigun bi baktim 150 olmuş gogus pompasını bende elektrikli alacam sen nerden ne kadara aldin bunlarla beraber emzik bakim cantasi kaldi bende siparis vereyimde rahatlayim sonrasi pijamalar yikanip utulenir Hastane cantasi hazirlanir besik kurulacak Gunler yaklastikca dahada telaşlaniyorumbide ebebek gogus kalkaninida inceleyim ama sanki en iyisi silver nurse

Kizlar öncelikle gunaydin size bisey diyecem biraz dunden beri gerginim simdi ben oda falan sudletmeyecektim malum virus var dedim kapi susu yaptiririm foto cekimi olur biter ama kayinvalidem oda süslensin foto cekimindede cikar hatira olur demis ee tamamda kimseyi zaten almayacam ben hijyene dikkat ettikce kafayi yiyecem resmen O susler ne derece hijyenik sonucta insanlar odaya girecek süsleyecek aklima geldikce fena oluyorum esim bisey demedi ben diretirsem zaten olmaz ama yinede moralim bozuldu sanki ben istemezmiyom herseyi dortdortluk olsun dortdortluk olacak diyede bebegimin sagligini hice sayamam kaldiki aileleri bile almiyorlar bu surecte simdi dua ediyorum insallah hastane yasaklamistir Yuzyuze konusurum diye hastaneyede sormak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…