Yeni bir ders programımız yok ki neye göre yatıracaklar ek dersi acaba branş öğretmenlerineİdari izinliyken ek dersimiz yatar onu da sormuştum ben yatacağını söylediler. Ayrıca Mart ayından beri uzaktan eğitim olmasına rağmen idari izinli olduğumuz için ek dersimizi almıştık.
Bebeğiniz ve doğumunuzla ilgili kararları siz alın. Bu kimsenin karışabileceği bir durum değil. Evi süslersin foto orda da çekilir ne yani illa serum mu görünecek fotoda. Kendinizi başkalatının aldığı karara göre strese sokmayın lütfen.Kizlar öncelikle gunaydin size bisey diyecem biraz dunden beri gerginim simdi ben oda falan sudletmeyecektim malum virus var dedim kapi susu yaptiririm foto cekimi olur biter ama kayinvalidem oda süslensin foto cekimindede cikar hatira olur demis ee tamamda kimseyi zaten almayacam ben hijyene dikkat ettikce kafayi yiyecem resmen O susler ne derece hijyenik sonucta insanlar odaya girecek süsleyecek aklima geldikce fena oluyorum esim bisey demedi ben diretirsem zaten olmaz ama yinede moralim bozuldu sanki ben istemezmiyom herseyi dortdortluk olsun dortdortluk olacak diyede bebegimin sagligini hice sayamam kaldiki aileleri bile almiyorlar bu surectesimdi dua ediyorum insallah hastane yasaklamistir Yuzyuze konusurum diye hastaneyede sormak istemedim
Lökosit estetaz ++Iki tane değer var biri lökosit HPF yazar birim olarak o mu 18? Öyleyse çok değil diğeri de örneğin +3, +4 tarzı birşey yazar. Ben de lökosit 41 çıktığında +3 gözüküyordu. Monurol ictim 17ye inmiş +2ye düşmüştü. Idrar kulturude ureme olmayınca doktor ilaç kullanma bol su iç dedi.
Bende silvernurse alacam aslinda 120 tlydi dedim belki dahada duser diye beklerken bigun bi baktim 150 olmuşgogus pompasını bende elektrikli alacam sen nerden ne kadara aldin bunlarla beraber emzik bakim cantasi kaldi bende siparis vereyimde rahatlayim sonrasi pijamalar yikanip utulenir Hastane cantasi hazirlanir besik kurulacak Gunler yaklastikca dahada telaşlaniyorum bide ebebek gogus kalkaninida inceleyim ama sanki en iyisi silver nurse
Kizlar öncelikle gunaydin size bisey diyecem biraz dunden beri gerginim simdi ben oda falan sudletmeyecektim malum virus var dedim kapi susu yaptiririm foto cekimi olur biter ama kayinvalidem oda süslensin foto cekimindede cikar hatira olur demis ee tamamda kimseyi zaten almayacam ben hijyene dikkat ettikce kafayi yiyecem resmen O susler ne derece hijyenik sonucta insanlar odaya girecek süsleyecek aklima geldikce fena oluyorum esim bisey demedi ben diretirsem zaten olmaz ama yinede moralim bozuldu sanki ben istemezmiyom herseyi dortdortluk olsun dortdortluk olacak diyede bebegimin sagligini hice sayamam kaldiki aileleri bile almiyorlar bu surectesimdi dua ediyorum insallah hastane yasaklamistir Yuzyuze konusurum diye hastaneyede sormak istemedim
Yerini değiştirmiştir canım benimde arada öyle oluyorDün akşamdan beri bebeğim çok az hareket ediyo sanki yani böyle derinden yavaş yavaş gibi normalde çok hareketli ve sertti hareketleri bi sorun yoktur inşallah evham yapıyorumdur
Bende tavşanlı olanından aldım henüz gelmedi çok güzel görünüyorlarE bebekten aldığım takımlar geldi kızlar fiyatlarına göre çok guzeller
İnşallah canım ya çok stres yaptım korktumYerini değiştirmiştir canım benimde arada öyle oluyor
Karismadi karismadi sonanda illa biseye el atacak illa karisacakBebeğiniz ve doğumunuzla ilgili kararları siz alın. Bu kimsenin karışabileceği bir durum değil. Evi süslersin foto orda da çekilir ne yani illa serum mu görünecek fotoda. Kendinizi başkalatının aldığı karara göre strese sokmayın lütfen.
Kaynana kim de karışıyor canım böyle bir duruma. Bu tamamen size kalmış. Hastane odasını ekstra ekstra süslemek zaten bence über gereksiz de tabi zevk meselesi.
aynen canim bende bebegimi 5 yil bekledim belki benimde bi daha bebegim olmayacak rabbimin takdiri foto cekimini zaten arkadasim yapacak ondan yana sikintim yok ama diger turlu izin veremem kimse kusura bakmasinCanım ya ben de çok isterdim hastane odamızı süsleyelim güzel güzel fotoğraflarımız olsun. Bu bizim ilk bebeğimiz ve 2 yıldır bekliyorum. Belki de başka bebeğim olmayacak ama şu ortamda sırf fotoğraf çekinmek için riske atmak istemem hastane odasına birilerinin gelip süsleme yapmasına asla izin vermem. Belki hastaneler de izin vermiyordur zaten bilmiyorum. İlla süslenecekse belki kendim süsleyebilirim ama doğumla uğraşırken gidip de süsleme yapmak mümkün olur mu bilemiyorumbi de fotoğraf çekimi evde de yapılabilir diye düşünüyorum. Sağlık hepsinden önemli
İyiyim canım sağ olasın, bi köyde bi evdeyiz kızımla :) İzne ayrıldım vakit bulamıyorum foruma bakmaya. Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım neyiniz vardı takip edemedim ama bundan sonrası için sorunsuz ilerler inşallah.Selam kizlar. Biz bebeğimle çok iyiyiz hatta cikisimiz yapıldı eve geçtim . Dr bir hafta sonra tekrar nts tahlil felan için çağırdı . İlaç verdi erken doğumu önleyici . Dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim ❤
Seminer haftası nasıl yatıyorsa o şekilde yatar zaten seminer haftasında herkese aynı yatıyor.Ama okul açılınca nasıl olur bilmiyorum. Benim okul açılmadan önce 16 Eylülde doluyor 32. haftam sonra duruma göre ya doğum iznine ayrılacağım ya da çalışabilir raporu alacağım.Yeni bir ders programımız yok ki neye göre yatıracaklar ek dersi acaba branş öğretmenlerine
Benim de öyle bir kaç gündür yavaşladı. Sabah bir iki derinden hareket ediyor o kadar.Dün akşamdan beri bebeğim çok az hareket ediyo sanki yani böyle derinden yavaş yavaş gibi normalde çok hareketli ve sertti hareketleri bi sorun yoktur inşallah evham yapıyorumdur
Çok geçmiş olsun canım şuan ne durumdasın sürekli yatak istirahati dedi mi rahim boyun kaçSelam kizlar. Biz bebeğimle çok iyiyiz hatta cikisimiz yapıldı eve geçtim . Dr bir hafta sonra tekrar nts tahlil felan için çağırdı . İlaç verdi erken doğumu önleyici . Dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim ❤
Sağol canım .Erken doğum kasılması çıktı tsde Dr dün yatisimi yaptı Allah'a şükür herşey normale döndü ilaçla .Geçmiş olsun canım neyiniz vardı takip edemedim ama bundan sonrası için sorunsuz ilerler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?