2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İdari izinliyken ek dersimiz yatar onu da sormuştum ben yatacağını söylediler. Ayrıca Mart ayından beri uzaktan eğitim olmasına rağmen idari izinli olduğumuz için ek dersimizi almıştık.
Yeni bir ders programımız yok ki neye göre yatıracaklar ek dersi acaba branş öğretmenlerine

Bebeğiniz ve doğumunuzla ilgili kararları siz alın. Bu kimsenin karışabileceği bir durum değil. Evi süslersin foto orda da çekilir ne yani illa serum mu görünecek fotoda. Kendinizi başkalatının aldığı karara göre strese sokmayın lütfen.
Kaynana kim de karışıyor canım böyle bir duruma. Bu tamamen size kalmış. Hastane odasını ekstra ekstra süslemek zaten bence über gereksiz de tabi zevk meselesi.

Lökosit estetaz ++
Lökosit 18 yazıyor
Kızılcık iyi geliyor dediler bişey varsa temizliyoruz evde kaynatmistim sansa biraz içtim varsa da iyi gelir insallah ilaç kullanmak pek istemiyorum. Bir de idrar verirken çok az olmuştu belki sonuç çıkmaz demişti onunda etkisi vardır belki gibi geliyor

Evet canım 120 - 130 du bi ara silvernurse almadım ben de bi baktım fiyatı artmış. Halbuki küçücük bişey ve herkes çok öneriyor keşke alsaydım en başta ben de emin olamadım ebebeğin ürünü nasıldır sonuçta yeni çıkmış ama bi yandan da gümüş yani o da iyi olabilir yine de riske atmak istemediğimden iade etmiycem silvernurse ü. Lansinohu da babymalldan aldım canım 270 e

Canım ya ben de çok isterdim hastane odamızı süsleyelim güzel güzel fotoğraflarımız olsun. Bu bizim ilk bebeğimiz ve 2 yıldır bekliyorum. Belki de başka bebeğim olmayacak ama şu ortamda sırf fotoğraf çekinmek için riske atmak istemem hastane odasına birilerinin gelip süsleme yapmasına asla izin vermem. Belki hastaneler de izin vermiyordur zaten bilmiyorum. İlla süslenecekse belki kendim süsleyebilirim ama doğumla uğraşırken gidip de süsleme yapmak mümkün olur mu bilemiyorum bi de fotoğraf çekimi evde de yapılabilir diye düşünüyorum. Sağlık hepsinden önemli

Dün akşamdan beri bebeğim çok az hareket ediyo sanki yani böyle derinden yavaş yavaş gibi normalde çok hareketli ve sertti hareketleri bi sorun yoktur inşallah evham yapıyorumdur

Karismadi karismadi sonanda illa biseye el atacak illa karisacak kendi evimde kalsam kendi evimi süslerim kendi evimde cektiririm fakat evimde kalmayacam sus falanda yaptirmayacam normalde oyle seyleri falan severim ama bu surecte asla yaptirmam
aynen canim bende bebegimi 5 yil bekledim belki benimde bi daha bebegim olmayacak rabbimin takdiri foto cekimini zaten arkadasim yapacak ondan yana sikintim yok ama diger turlu izin veremem kimse kusura bakmasin

Geçmiş olsun canım neyiniz vardı takip edemedim ama bundan sonrası için sorunsuz ilerler inşallah.

Yeni bir ders programımız yok ki neye göre yatıracaklar ek dersi acaba branş öğretmenlerine
Seminer haftası nasıl yatıyorsa o şekilde yatar zaten seminer haftasında herkese aynı yatıyor.Ama okul açılınca nasıl olur bilmiyorum. Benim okul açılmadan önce 16 Eylülde doluyor 32. haftam sonra duruma göre ya doğum iznine ayrılacağım ya da çalışabilir raporu alacağım.

Dün akşamdan beri bebeğim çok az hareket ediyo sanki yani böyle derinden yavaş yavaş gibi normalde çok hareketli ve sertti hareketleri bi sorun yoktur inşallah evham yapıyorumdur
Benim de öyle bir kaç gündür yavaşladı. Sabah bir iki derinden hareket ediyor o kadar.

Merhaba dogum sonrası icin korse alan oldumu aldıysanız nerden aldınız netten almak istiyorum ama hic bilgim yok

Çok geçmiş olsun canım şuan ne durumdasın sürekli yatak istirahati dedi mi rahim boyun kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…