2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun canım şuan ne durumdasın sürekli yatak istirahati dedi mi rahim boyun kaç
Evet canım yatak istirati verdi mümkünse hareket çok etme dedi . Şuan iyiyiz . Rahim boyunu hiç sormadım . Dün çok kötüydüm Çıkarken de kendimde değildim pek verdikleri ilaçlar beni mahvetti .

Evet canım yatak istirati verdi mümkünse hareket çok etme dedi . Şuan iyiyiz . Rahim boyunu hiç sormadım . Dün çok kötüydüm Çıkarken de kendimde değildim pek verdikleri ilaçlar beni mahvetti .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bi daha inşallah idrarda kan diyordun enfeksiyon mu çıktı ve kasılma sancın nasıldı nasıl farkettin

Ultrason kağıdında bebeğin boyu ve kilosu yazar mi doktorum söylemeyi unuttu iki hafta onden gidiyor dedi tedirgin oldum acaba nasil beslenmem gerekiyor varmi ayni durumda olan şeker yüklemesi yapti temiz çıktı 28 haftalık hamileyim bu arada

ölçtüğü andaki kağıdı vermişse sağ altta yazar.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bi daha inşallah idrarda kan diyordun enfeksiyon mu çıktı ve kasılma sancın nasıldı nasıl farkettin
Canım tahlil sonucuna göre hiç enfeksiyonum yok ama kan dediğim gibi çıktı. Nts de çıktı kasilmada sancı ben hiç hissetmedim hatta ben iyiyim dedikçe Dr kalman gerek hastanede dedi.

Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasin kontröl aralığını kısa tutmaya çalış eğer bir aksilik olursa erken farkedersiniz

Merhaba dogum sonrası icin korse alan oldumu aldıysanız nerden aldınız netten almak istiyorum ama hic bilgim yok
Ben henuz almadim ama baby jem medical korse alacam burdaki arkadaslar medical korseyi cok onerdi arastirdim diger korselere gore medikal olani daha rahat olur diye dusunuyorum bende
Sağol canım .Erken doğum kasılması çıktı tsde Dr dün yatisimi yaptı Allah'a şükür herşey normale döndü ilaçla .
cok sukur canim bol bol dinlen busry
bizim kontrolümüz vardı. başımız aşağıya dönmüş zaten 2-3gündür ben hissediyordum döndüğünü. 1538gr 42cm 1 hafta öne geçmişiz.
oyy masallah canim onemi gecmis kuzu hadi guzel guzel buyusun sen basinin asagiya dondugunu nasil anladin kac haftalik oldu
hayır depend tek başına pedden daha iyi. ben çok memnun kaldım ilk doğumda
sezeryan sonrasi kanama durumun nasildi cokmuydu canim

Ameliyattan çıkınca zaten hastane altına hasta bezi seriyorlar bu bağlanan değil yatağa serilenden o sıra epey kanama oluyor hatta karnına basıyorlar kanama kontrolü yapıyorlar o sezaryenin tek kötü yani diyebilirim bastıklarında deliriyordum o sıra akıyor bayağı 5 saat kadar sonra kaldırıp hastabezini takıyorlar ama yoğun adet kanaması gibi hatta rengi daha açık öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten kanama kontrolünü de onun için yapiyorlar aşırı kanama olmaması gerekiyor saatine göre yavaş yavaş azalması gerekiyor ertesi gün eve geçince zaten artık adet olur gibi devam ediyor o da 1 hafta sonrası koyu renk akıntı gibi devam ediyor benim iki doğumda da 15 20 günde bitmişti tamamen

kizlar merhaba bisey sorabilirmiyim. bu depend kilotlardan alayim diyorum sezaryan olucam ama onlari nasl gycez o dikislerle sknti oluymu
Hayır canım hiç sıkıntı olmuyor en rahatı bu dikisler zaten bantlı olucak sürtme vs olmaz hastabezi gibi de kaba değil kanama da öyle gürül gürül gelmeyecek adetin biraz fazlası belki dependin avantajı yatış pozisyonuna bağlı sağa sola sızmaz yalnız L beden almanı öneririm L beden bile öyle büyük değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…