2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Heeks dedi bende aldım suan bende onu düşünüyorum nasil giyecegiz diye
Hemşireler doğumdan bir süre sonra geliyorlar kanamayı kontrol ediyorlar ondan bir süre sonrada giydirip kaldırmak için geliyorlar onlar giydiriyorlar refakatcinle birlikte ve kaldırıyorlar ayağa o ilkkez ayağa kalktıktan sonrası artık çorap söküğü gibi geliyor ilk kalkarken bi karnın dışarı çıkacak gibi nefesin kesilir gibi bir his oluyor öyle aşırı rahatsız edici değil korkma kalkıyorum yürüyeceğim diye sevinçten gözün görmüyor bi bas dönmesi oluyor hafiften biraz yürüyünce herşey bitiyor artık kendin kalkıp yatabiliyorsun ay bi o günleri bulsaydık

Ne güzel canım şekerin yoksa kötü bi durum değildir güzel.gelismis büyümüş demekki benim hep haftasıyla uyumlu çıkıyor bende isterim biraz büyüsün yarın dr kontrolüm var ve çok heyecanliyim nasıl büyümüş mü kilosu kac diye

Ben reglken çok az kanamalı olurdum benim de almama gerek var mı
Bende yoğun adet olmam ama doğum farklı yinede gerekli oluyor canım sırt üstü felan yatınca korkusuz yatıyorsun sızma vs olmuyor zaten daha çok sırt üstü yatiliyor sezaryende alsan iyi oluyor diye düşünüyorum ben 1 paket aldım o da 9 lu ama kk da bi deneme ürünü formu çıktı karşıma orda form doldurdum 1 tane de deneme ürünü onlar yollamışlar

oyy masallah canim onemi gecmis kuzu hadi guzel guzel buyusun sen basinin asagiya dondugunu nasil anladin kac haftalik oldu

sezeryan sonrasi kanama durumun nasildi cokmuydu canim

hareketlerini hissettiğim yerler değişti. baskı arttı alt tarafa. anladım döndüğünü.
kanamam oldu biraz benim. 1 aya yakın ara ara sürdü.

Cok guzel aciklamissin tesrkkur ederim canim benimDaha once ameliyat olmustum evet hasta bezi seriyorlar ama tabi sezeryani bilmiyordum nasil oluyor diye ablamin 35 gun surmus

ay keske valla stres basıyor

Ben o zaman depend alayim listeme eklemiştim az kanamalı olurum diye vazgeçmiştim canım.Benim ameliyatlarimda hasta besinden serdiler yine az kanamam olmuştu. Haziranda kanamadan hast yatincada kapkalin bi ped vermişlerdi kanamayı kontrol etmek için.
Hasta beziyle uzandigimizda üstümüzde gecelik olacak onu sererlerse ustumuz batmaz mi hadi diyelim göbeğe kadar topladik geceliği popomuz bacaklarimiza kan bulaşmaz mi .Ben çok pipirikliyim eğer bi yerim kirlenirse çok gerilirim duş alabilecek miyiz ne çok sordum

Uzaygrs gecmis olsun canim bol bol dinlen yorma kendini

Ugurbocugu benimde en nefret ettigim an narkozdan uyanis ve karnima baski yapiyolar ya ilkimde bastirdilar ikincide bastirmadilar insallah bundada bastirmazlar benimde kanamam10_15 gun surdu herkese gore degisiyo

Canim asiri bi kanaman olmuyo zaten ben pijama giydim direk banyoyuda karnima strej film sarip eveckinca yaptim ayy simdiden heyacanlanmaya basladim hayirlisiyla saglkkla dogsunkar insallah

Kızlar
Genel anestezi altında mı yaptınız doğumu?
Ben ilk dogumu spinal oldum...
Genel anestezi altında sezeryan mı kaldı ya da Baska bir sebep mi vardı ya da çok uzun zaman öncesinden mi bahsediyorsunuz?

Ay o karına basmayı hiç hatırlatma içim çekiliyor o acıyı düşündükçe aynı anda alt kontrolü de yapmışlardı bana, sana da yapmışlar mıydı? Dediğin gibi sezaryenin en gıcık tarafı. Bir de sonda

Evet artık bir kurtulsaydık vakti gelsede sabırsızlanıyorum hemde o ameliyat sürecini düşündükçe korkuyorum ama çocuklarım olunca ilk gebelikler gibi korkularımı heyecanımı belli edemiyorum çocuklar korkmasın diye soruyorlar anne acıyacak mi çok mu zor olacak karnını kesecekler diyorlar hayır diyorum hiç acımıyor uyuyu uyaniyorum hiç hissetmiyorum onları teskin edeceğim diye icime atiyorum

Alt kontrolü nasıl canım karnına bastırıp akan kanı kontrol ediyorlar o mu dedigin evet 2. Doğumda hemşire kız geldi sakın dedim sakın yapma olmaz dedi korkma yavaş basalım dedi o kadar kötü değildi kendimi hazırladım ama ilk de haberim yokken bastı ve kötüydü ilk sezaryen olacak arkadaşlar uyarsınlar habersiz basma ve fazla basma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…