Yok canim ic çamaşırı gibi, yumuşak zaten, sıkıntı olmuyorkizlar merhaba bisey sorabilirmiyim. bu depend kilotlardan alayim diyorum sezaryan olucam ama onlari nasl gycez o dikislerle sknti oluymu
Hemşireler doğumdan bir süre sonra geliyorlar kanamayı kontrol ediyorlar ondan bir süre sonrada giydirip kaldırmak için geliyorlar onlar giydiriyorlar refakatcinle birlikte ve kaldırıyorlar ayağa o ilkkez ayağa kalktıktan sonrası artık çorap söküğü gibi geliyor ilk kalkarken bi karnın dışarı çıkacak gibi nefesin kesilir gibi bir his oluyor öyle aşırı rahatsız edici değil korkma kalkıyorum yürüyeceğim diye sevinçten gözün görmüyor bi bas dönmesi oluyor hafiften biraz yürüyünce herşey bitiyor artık kendin kalkıp yatabiliyorsun ay bi o günleri bulsaydıkHeeks dedi bende aldım suan bende onu düşünüyorum nasil giyecegiz diye
Ne güzel canım şekerin yoksa kötü bi durum değildir güzel.gelismis büyümüş demekki benim hep haftasıyla uyumlu çıkıyor bende isterim biraz büyüsün yarın dr kontrolüm var ve çok heyecanliyim nasıl büyümüş mü kilosu kac diyeUltrason kağıdında bebeğin boyu ve kilosu yazar mi doktorum söylemeyi unuttu iki hafta onden gidiyor dedi tedirgin oldum acaba nasil beslenmem gerekiyor varmi ayni durumda olan şeker yüklemesi yapti temiz çıktı 28 haftalık hamileyim bu arada
Bende yoğun adet olmam ama doğum farklı yinede gerekli oluyor canım sırt üstü felan yatınca korkusuz yatıyorsun sızma vs olmuyor zaten daha çok sırt üstü yatiliyor sezaryende alsan iyi oluyor diye düşünüyorum ben 1 paket aldım o da 9 lu ama kk da bi deneme ürünü formu çıktı karşıma orda form doldurdum 1 tane de deneme ürünü onlar yollamışlarBen reglken çok az kanamalı olurdum benim de almama gerek var mı
Maşallah ona darısı banabizim kontrolümüz vardı. başımız aşağıya dönmüş zaten 2-3gündür ben hissediyordum döndüğünü. 1538gr 42cm 1 hafta öne geçmişiz.
regl kanaması gibi diil bu ama. bildiğin taze kan geliyor. bir anda falan akabiliyor. bence al rahat edersin.Ben reglken çok az kanamalı olurdum benim de almama gerek var mı
oyy masallah canim onemi gecmis kuzu hadi guzel guzel buyusunsen basinin asagiya dondugunu nasil anladin kac haftalik oldu
sezeryan sonrasi kanama durumun nasildi cokmuydu canim
Cok guzel aciklamissin tesrkkur ederim canim benimAmeliyattan çıkınca zaten hastane altına hasta bezi seriyorlar bu bağlanan değil yatağa serilenden o sıra epey kanama oluyor hatta karnına basıyorlar kanama kontrolü yapıyorlar o sezaryenin tek kötü yani diyebilirim bastıklarında deliriyordum o sıra akıyor bayağı 5 saat kadar sonra kaldırıp hastabezini takıyorlar ama yoğun adet kanaması gibi hatta rengi daha açık öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten kanama kontrolünü de onun için yapiyorlar aşırı kanama olmaması gerekiyor saatine göre yavaş yavaş azalması gerekiyor ertesi gün eve geçince zaten artık adet olur gibi devam ediyor o da 1 hafta sonrası koyu renk akıntı gibi devam ediyor benim iki doğumda da 15 20 günde bitmişti tamamen
oylemi ilkdefa duydumMaaş in hepsi yatmıyor eksik yatıyor 3 te ikisi miydi ne benim öyle yatmıştı doğum izni de 4 aydı zaten 4 ayın sonunda 4 aylık toplam yatirdilardi
ay keske valla stres basıyorHemşireler doğumdan bir süre sonra geliyorlar kanamayı kontrol ediyorlar ondan bir süre sonrada giydirip kaldırmak için geliyorlar onlar giydiriyorlar refakatcinle birlikte ve kaldırıyorlar ayağa o ilkkez ayağa kalktıktan sonrası artık çorap söküğü gibi geliyor ilk kalkarken bi karnın dışarı çıkacak gibi nefesin kesilir gibi bir his oluyor öyle aşırı rahatsız edici değil korkma kalkıyorum yürüyeceğim diye sevinçten gözün görmüyor bi bas dönmesi oluyor hafiften biraz yürüyünce herşey bitiyor artık kendin kalkıp yatabiliyorsun ay bi o günleri bulsaydık
Ben o zaman depend alayim listeme eklemiştim az kanamalı olurum diye vazgeçmiştim canım.Benim ameliyatlarimda hasta besinden serdiler yine az kanamam olmuştu. Haziranda kanamadan hast yatincada kapkalin bi ped vermişlerdi kanamayı kontrol etmek için.Ameliyattan çıkınca zaten hastane altına hasta bezi seriyorlar bu bağlanan değil yatağa serilenden o sıra epey kanama oluyor hatta karnına basıyorlar kanama kontrolü yapıyorlar o sezaryenin tek kötü yani diyebilirim bastıklarında deliriyordum o sıra akıyor bayağı 5 saat kadar sonra kaldırıp hastabezini takıyorlar ama yoğun adet kanaması gibi hatta rengi daha açık öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten kanama kontrolünü de onun için yapiyorlar aşırı kanama olmaması gerekiyor saatine göre yavaş yavaş azalması gerekiyor ertesi gün eve geçince zaten artık adet olur gibi devam ediyor o da 1 hafta sonrası koyu renk akıntı gibi devam ediyor benim iki doğumda da 15 20 günde bitmişti tamamen
dogum iznin parasini dogum sonrasi toptanmi yatiyor canim aydan aya degilmiMaaş in hepsi yatmıyor eksik yatıyor 3 te ikisi miydi ne benim öyle yatmıştı doğum izni de 4 aydı zaten 4 ayın sonunda 4 aylık toplam yatirdilardi
Anladım canım geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendineCanım tahlil sonucuna göre hiç enfeksiyonum yok ama kan dediğim gibi çıktı. Nts de çıktı kasilmada sancı ben hiç hissetmedim hatta ben iyiyim dedikçe Dr kalman gerek hastanede dedi.
Ugurbocugu benimde en nefret ettigim an narkozdan uyanis ve karnima baski yapiyolar ya ilkimde bastirdilar ikincide bastirmadilar insallah bundada bastirmazlar benimde kanamam10_15 gun surdu herkese gore degisiyoAmeliyattan çıkınca zaten hastane altına hasta bezi seriyorlar bu bağlanan değil yatağa serilenden o sıra epey kanama oluyor hatta karnına basıyorlar kanama kontrolü yapıyorlar o sezaryenin tek kötü yani diyebilirim bastıklarında deliriyordum o sıra akıyor bayağı 5 saat kadar sonra kaldırıp hastabezini takıyorlar ama yoğun adet kanaması gibi hatta rengi daha açık öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten kanama kontrolünü de onun için yapiyorlar aşırı kanama olmaması gerekiyor saatine göre yavaş yavaş azalması gerekiyor ertesi gün eve geçince zaten artık adet olur gibi devam ediyor o da 1 hafta sonrası koyu renk akıntı gibi devam ediyor benim iki doğumda da 15 20 günde bitmişti tamamen
Canim asiri bi kanaman olmuyo zaten ben pijama giydim direk banyoyuda karnima strej film sarip eveckinca yaptim ayy simdiden heyacanlanmaya basladim hayirlisiyla saglkkla dogsunkar insallahBen o zaman depend alayim listeme eklemiştim aamalı olurum diye vazgeçmiştim canım.Benim ameliyatlarimda hasta besinden serdiler yine az kanamam olmuştu. Haziranda kanamadan hast yatincada kapkalin bi ped vermişlerdi kanamayı kontrol etmek için.
Hasta beziyle uzandigimizda üstümüzde gecelik olacak onu sererlerse ustumuz batmaz mi hadi diyelim göbeğe kadar topladik geceliği popomuz bacaklarimiza kan bulaşmaz mi .Ben çok pipirikliyim eğer bi yerim kirlenirse çok gerilirim duş alabilecek miyiz ne çok sordum☺
Genel anestezi altında mı yaptınız doğumu?Uzaygrs gecmis olsun canim bol bol dinlen yorma kendini
Ugurbocugu benimde en nefret ettigim an narkozdan uyanis ve karnima baski yapiyolar ya ilkimde bastirdilar ikincide bastirmadilar insallah bundada bastirmazlar benimde kanamam10_15 gun surdu herkese gore degisiyo
Canim asiri bi kanaman olmuyo zaten ben pijama giydim direk banyoyuda karnima strej film sarip eveckinca yaptim ayy simdiden heyacanlanmaya basladim hayirlisiyla saglkkla dogsunkar insallah
Bnm önceki çocuklarda öyle yatmıştı canım şimdi bagkurluyum ben kendi isimdeyim şu anki durumu bilmiyorum ama sgk toplam izin bitimi yatırıyordu o zaman ssk liydimdogum iznin parasini dogum sonrasi toptanmi yatiyor canim aydan aya degilmi
Ay o karına basmayı hiç hatırlatma içim çekiliyor o acıyı düşündükçeAmeliyattan çıkınca zaten hastane altına hasta bezi seriyorlar bu bağlanan değil yatağa serilenden o sıra epey kanama oluyor hatta karnına basıyorlar kanama kontrolü yapıyorlar o sezaryenin tek kötü yani diyebilirim bastıklarında deliriyordum o sıra akıyor bayağı 5 saat kadar sonra kaldırıp hastabezini takıyorlar ama yoğun adet kanaması gibi hatta rengi daha açık öyle aşırı bir kanama olmuyor zaten kanama kontrolünü de onun için yapiyorlar aşırı kanama olmaması gerekiyor saatine göre yavaş yavaş azalması gerekiyor ertesi gün eve geçince zaten artık adet olur gibi devam ediyor o da 1 hafta sonrası koyu renk akıntı gibi devam ediyor benim iki doğumda da 15 20 günde bitmişti tamamen
Evet artık bir kurtulsaydık vakti gelsede sabırsızlanıyorum hemde o ameliyat sürecini düşündükçe korkuyorum ama çocuklarım olunca ilk gebelikler gibi korkularımı heyecanımı belli edemiyorum çocuklar korkmasın diye soruyorlar anne acıyacak mi çok mu zor olacak karnını kesecekler diyorlar hayır diyorum hiç acımıyor uyuyu uyaniyorum hiç hissetmiyorum onları teskin edeceğim diye icime atiyorumUzaygrs gecmis olsun canim bol bol dinlen yorma kendini
Ugurbocugu benimde en nefret ettigim an narkozdan uyanis ve karnima baski yapiyolar ya ilkimde bastirdilar ikincide bastirmadilar insallah bundada bastirmazlar benimde kanamam10_15 gun surdu herkese gore degisiyo
Canim asiri bi kanaman olmuyo zaten ben pijama giydim direk banyoyuda karnima strej film sarip eveckinca yaptim ayy simdiden heyacanlanmaya basladim hayirlisiyla saglkkla dogsunkar insallah
Alt kontrolü nasıl canım karnına bastırıp akan kanı kontrol ediyorlar o mu dedigin evet 2. Doğumda hemşire kız geldi sakın dedim sakın yapma olmaz dedi korkma yavaş basalım dedi o kadar kötü değildi kendimi hazırladım ama ilk de haberim yokken bastı ve kötüydü ilk sezaryen olacak arkadaşlar uyarsınlar habersiz basma ve fazla basma diyeAy o karına basmayı hiç hatırlatma içim çekiliyor o acıyı düşündükçeaynı anda alt kontrolü de yapmışlardı bana, sana da yapmışlar mıydı? Dediğin gibi sezaryenin en gıcık tarafı. Bir de sonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?