2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Su an tamamiyle cahilligime guluorum sezeryanda da kanama mi oluomus hic duymamistm ben hep kuru temiz sanardim sezeryani
Eşime akşam anlatıyorum depend silmistim listeden onu tekrar yazayim kanama cok oluyormuş kanama ne alaka diyor senin karnını kesecekler alttan niue kan gelsin diyor 1 ay sonra regl olmuyorsun bence diyor bide Senin gibi düşünenler var canım yalnız değilsin

Günaydın kızlar Benim ilk doğumum olacak bahsettiginiz ağrıları acıları pek pekistiremiyorum.Sadece bildiğim ameliyat kesi acıları küçük bir alandı laparoskopi de ama canım çok yanıyordu ims doğumda öyle olmaz.Ben genel anestezi bir çok kez aldim sersem gibi sacmaladigim da olmuş hatta çok kötüydü uykum var gibi ama uyuyamiyordum bir kaç gün etkisi sürüyordu
Ben uyanık olup bebeği gördüğün doğum şeklinden çok korkuyorum ürpertici geliyor bana çoğu kişi ne güzel ilk bebeğini sen göreceksin falan diyor ama kalbim dayanır mi ona bilmiyorum çok cesur değilim. Komple uyutup doğumu yapabilirler beni

Ah inşaallah benim en büyük korkumda o süt kısmı.. Rabbim bol bol emzirmeyi nasip eder inşallah

Bende önümdeki seti çekim naısl doğdu naısl cıktı hepsine bakayım istiyorum demistim
Ama maalesef izin vermediler
Bunda da isteyeceğim bu kez doktor um farklı belki istediğim olur i. Ben de o özel anı görmek çok istiyorum

Sikinti su ki o erkek

Isin sakasi bi yana da o kdr sezeryan olan var etrafimda kimse de demedi boyle bise oluyo die

Direk vajina ve etrafında agrılar yoğunlaşıyor ayağımı hafif kaldırıp kıyafet giyerken canım çok acıyor
Bende bir anda igne batmasi gibi oluyor epey can yakici ama saniyelik boyle tuvaletimde gelmis gibi hissediyorum acaba bu da cati agrisi mi

Maşallah ne güzel benimde sezaryenle ilgili hiç sıkıntım olmadı hiç öyle herkesin anlattiği gibi yattim kalkamadım durumları yaşamadım hiç yatmadım bende ama bel ve şiddetli baş ağrısı mi bir iki kişiden duymadım o kadar çok kişiden duydum ki hatta gittiğim hastanenin anestezi dr u da söyledi eğer migrende varsa hiç spinal yapmayalım diye şimdi sizlerden duyunca çok şaşırdım şanslısınız demekki eğer baş ağrısı sıkıntısı olmayacaksa bi cesaret edebilir miyim diye kendimi yokluyorum şu an panigimi yenebilirmiyim acaba

Benim bazen yatarken karnima bir agirlik geliyor tas var gibi yatmak canimi acitiyor birkac kere oturaran uyumustum o yuzden ama arada oluyor bebek tekmelemezse cok rahat uyuyorum ama tabi sola haticam diye sol kalca bacagim felc oluyo resmen cok aciyor saga donuyorum biraz arada yuruyorum ona da alistim galiba artik uyuyorum baya

Kasılma ve sanci gibi mi canım sertleşme dr una söyle bakalım bebek gerilirken hareket ederken bazen sertleşme oluyor kafasının geldiği yer falan benimde magnezyum düzensiz kullanıyorum sodada içiyorum ama dün gece çok fena bi kramp girdi alt bacağıma sabah uyandım yeri hala ağrıyordu hatta şimdi bile ağrıyor

Ayy bende bebeğimi gördüm yaa o da senin dediğin gibi saçlıydı koyu yeşil gözleri vardı
Bazen bende görüyorum kızlar bir güzel bir güzel miş gibi uyanınca üzülüyorum yanimda olmayınca hatta birinde gri bi takım giydirmisim oğluma epey o takımdan aradım aynısını bulamadım bende benzerini aldim

Çok beğendim canım güle güle giy başka rengi yokmuydu mesela mavisi bizim burdaki bine de geldi mi acaba hiç görmedim

Bende bazen düşünüyorum rüyamda ki gibi mi olucak acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…