- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Genelde zorluk kısmını anlattıkları için kanama kısmına deginememislerdirSikinti su ki o erkek
Isin sakasi bi yana da o kdr sezeryan olan var etrafimda kimse de demedi boyle bise oluyo die
Tek çeşit pembe vardı broşürde de bunu gösteriyor . Ama evde kullanmak işin tercih edebilirsin. Önden düğmeli ihtiyacın varsa. Sonuçta sen giyeceksin bebiş hatırlamayacak ☺Çok beğendim canım güle güle giy başka rengi yokmuydu mesela mavisi bizim burdaki bine de geldi mi acaba hiç görmedim
Ben 40 i çıktıktan sonra yaptırmayı düşünüyorum biraz toparlasın kendiniBir de sormayı unuttum erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz
Bu modeller çok güzel canım güzel günlerde giyinEki Görüntüle 2680656
Kızlar dün BİM’e gelen önden düğmeli pijamadan aldım hastaneye götürmek için. Çok güzel fiyata göre kumaşı da hoşuma gitti. Çarşıda böyle bi tarz sormuştum 90 lira demişti . İhtiyacı olanlar bakabilir
Teşekkür ederim benimde içime sindiBu modeller çok güzel canım güzel günlerde giyin
Bence edebilirsin o ani yaşamak çok güzel yanlız epidural ve spinal arasında fark var bunu doktorunla konuşursun ikiside belden ama ilaç etkileri farklı ben epidural olmustumMaşallah ne güzel benimde sezaryenle ilgili hiç sıkıntım olmadı hiç öyle herkesin anlattiği gibi yattim kalkamadım durumları yaşamadım hiç yatmadım bende ama bel ve şiddetli baş ağrısı mi bir iki kişiden duymadım o kadar çok kişiden duydum ki hatta gittiğim hastanenin anestezi dr u da söyledi eğer migrende varsa hiç spinal yapmayalım diye şimdi sizlerden duyunca çok şaşırdım şanslısınız demekki eğer baş ağrısı sıkıntısı olmayacaksa bi cesaret edebilir miyim diye kendimi yokluyorum şu an panigimi yenebilirmiyim acaba
Aynen bende doktorla konusup dogum sonrasi en musait zamanda yaptircagim ilk oglum 7yasinda yaptirdim kuzum cok agri cekti bebekken anlamadan olsun bu seferki diye düsünüyorumBir de sormayı unuttum erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz
kasılma ve sancı yok sadece karnım taş gibi sert oluyor geceleri. yumuşak değil eskisi gibi.Kasılma ve sanci gibi mi canım sertleşme dr una söyle bakalım bebek gerilirken hareket ederken bazen sertleşme oluyor kafasının geldiği yer falan benimde magnezyum düzensiz kullanıyorum sodada içiyorum ama dün gece çok fena bi kramp girdi alt bacağıma sabah uyandım yeri hala ağrıyordu hatta şimdi bile ağrıyor
bebek tekmelemiyor cok beni. sakin bir bebek sanırsam. sabahları biraz kımıldıyor içerde o kadar. aynen bende de taş var gibi sert oluyor geceleriBenim bazen yatarken karnima bir agirlik geliyor tas var gibi yatmak canimi acitiyor birkac kere oturaran uyumustum o yuzden ama arada oluyor bebek tekmelemezse cok rahat uyuyorum ama tabi sola haticam diye sol kalca bacagim felc oluyo resmen cok aciyor saga donuyorum biraz arada yuruyorum ona da alistim galiba artik uyuyorum baya
Normal dogum nasıl zordu? ben yurt dısındayım burada sezeryan seçenek bile değil, ancak normal doğuramazsan o an karar verip yapılıyor ya da normal doğuma uygun durumlar oluşmamışsa yapıyorlar. o yüzden beni bekleyen normal doğum. doktor olmuyor doğumda ebe ve hemşireler. annem çok kolay doğurmuş ben de ona çekerim umarım diye düşünüyorum.Off ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildiuyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
40 ı çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz canımBir de sormayı unuttum erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz
Yoo dostum yoo onun içerden acısız çıkacağını mı düşündünOff ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildiuyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
Benim de ilk.dogumum belden uyuşturularak sezeryandi. Bu yazılanları yapmadılar hiç. Öyle karından bastırma, acı vs falan olmadı. Elhamdülillah sonrasında da baş ağrısı, bel ağrısı vs yaşamadım. Inş bunda da aynı rahatlığı yaşarım. Lütfen korkmayın, birbirimizi korkutmayalım. Allahin izniyle sağ salim hepimiz kucagimiza alalım evlatlarımızı.Ben ilk doğumu epidural sezeryan oldumozel de yaptim ve bu sizin bahsettiğini hiç birseyi yapmadılar ve doğumum çok rahatti sizinkiler baya sıkıntılı en rahatı epidural sezeryan
Ben genel anesteziyle oldum. Bi sıkıntısını yaşamadım ama sonra yani baş ağrısı vs. Gözümü açtım sedyedeydim sonra bebeği getirdiler. Ama benim olma sebebim karışık biraz ben istedim biraz zorunlu oldu gibi. Başta suyum geldi sancı açılma vs yoktu bekledik açılma yoktu saatler geçti sonra Dr su azaldıkça bebek tehlikeye girer diye doğumu başlatalım dedi ve suni sancı verdiler alttan. Saatlerce bağır kıvran yok açılma yok en son 4 cm olmuş sancılar dayanılmazdı artık doktora yalvardım beni sezaryene alın diye, neyse apar topar ameliyathane hazırlandı ekip toplandı falan, Dr dedi spinal olmak ister misin, olur dedim ama sancılar öyle kötüydü ki sabit duramıyordum ki belden katater takılabilsin. 7 8 kere iğne girdiler denediler yok olmadı en son hocam beni bayıltın dayanamıyorum dedim öylelikle genel anesteziye döndü yani. Damaryolu açık ya zaten, hemen 5 dk içinde yatırıp verdiler zaten. Gözümü açtığımda sedyedeydim.
Biraz uzun anlattım ama
Benimki biraz travmatik bir doğum hikayesi. Arkadaşlarımı da korkutmak istemem bu arada her hikaye farklı olur. Bebişi görüp kucağına verdikleri an zaten zaman duruyor herşeyi unutuyorsuno an işte tüm acılara değiyor
Ahh dun gecede benim basima geldi cok fena.. doktorunuz hangi ilaci verdiKızlar merhaba herkese 27. Haftamdayım 3-4 gündür bacağıma giren şiddetli krampla uyanıyorum ve orası bütün gün ağrıyor. Doktora söyleyince magnezyum başlayalım dedi. Magnezyum kan ilacıyla falan kullanılınca sorun olur mu? Siz ne zaman kullanıyorsunuz? Magnezyumu sabah kan ilacını gece yatmadan içsem olur mu?
Ben genel anesteziyle oldum. Bi sıkıntısını yaşamadım ama sonra yani baş ağrısı vs. Gözümü açtım sedyedeydim sonra bebeği getirdiler. Ama benim olma sebebim karışık biraz ben istedim biraz zorunlu oldu gibi. Başta suyum geldi sancı açılma vs yoktu bekledik açılma yoktu saatler geçti sonra Dr su azaldıkça bebek tehlikeye girer diye doğumu başlatalım dedi ve suni sancı verdiler alttan. Saatlerce bağır kıvran yok açılma yok en son 4 cm olmuş sancılar dayanılmazdı artık doktora yalvardım beni sezaryene alın diye, neyse apar topar ameliyathane hazırlandı ekip toplandı falan, Dr dedi spinal olmak ister misin, olur dedim ama sancılar öyle kötüydü ki sabit duramıyordum ki belden katater takılabilsin. 7 8 kere iğne girdiler denediler yok olmadı en son hocam beni bayıltın dayanamıyorum dedim öylelikle genel anesteziye döndü yani. Damaryolu açık ya zaten, hemen 5 dk içinde yatırıp verdiler zaten. Gözümü açtığımda sedyedeydim.
Biraz uzun anlattım ama
Benimki biraz travmatik bir doğum hikayesi. Arkadaşlarımı da korkutmak istemem bu arada her hikaye farklı olur. Bebişi görüp kucağına verdikleri an zaten zaman duruyor herşeyi unutuyorsuno an işte tüm acılara değiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?