2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sikinti su ki o erkek

Isin sakasi bi yana da o kdr sezeryan olan var etrafimda kimse de demedi boyle bise oluyo die
Genelde zorluk kısmını anlattıkları için kanama kısmına deginememislerdir Bana hep karnını 7 kat kesiyorlar kısmı denk geliyor bide doğumdan sonra yapıştırma yerini k9ntrol için böyle eliyle çekiyorlarmış onu anlatan oldu yaşayıp göreceğiz

Çok beğendim canım güle güle giy başka rengi yokmuydu mesela mavisi bizim burdaki bine de geldi mi acaba hiç görmedim
Tek çeşit pembe vardı broşürde de bunu gösteriyor . Ama evde kullanmak işin tercih edebilirsin. Önden düğmeli ihtiyacın varsa. Sonuçta sen giyeceksin bebiş hatırlamayacak ☺

Ben de spinal olmuştum omuz ağrısı olmuştu bende de bir günde geçti onun dışında herşey çok güzeldi hemen toparlanmistim. Bu sefer nasıl olur bilmiyorum kanama benim altıma sermislerdi hasta ortusu. Sonra ayaklarımin uyusuklugu geçi sonda falan çıkınca giyindim o zaman da normal ped koydum bir sorun olmadı zaten normal adet gibi 1 hafta falan kanama oldu ondan sonra aylık düzene döndü çok şükür . Dediğim gibi yaş ilerledi 7 sene önce böyleydi şimdi neler olacak bilemem Allah yardımcımız olsun inşallah

Bence edebilirsin o ani yaşamak çok güzel yanlız epidural ve spinal arasında fark var bunu doktorunla konuşursun ikiside belden ama ilaç etkileri farklı ben epidural olmustum

kasılma ve sancı yok sadece karnım taş gibi sert oluyor geceleri. yumuşak değil eskisi gibi.

bebek tekmelemiyor cok beni. sakin bir bebek sanırsam. sabahları biraz kımıldıyor içerde o kadar. aynen bende de taş var gibi sert oluyor geceleri

Off ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildi uyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
Normal dogum nasıl zordu? ben yurt dısındayım burada sezeryan seçenek bile değil, ancak normal doğuramazsan o an karar verip yapılıyor ya da normal doğuma uygun durumlar oluşmamışsa yapıyorlar. o yüzden beni bekleyen normal doğum. doktor olmuyor doğumda ebe ve hemşireler. annem çok kolay doğurmuş ben de ona çekerim umarım diye düşünüyorum.

Off ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildi uyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
Yoo dostum yoo onun içerden acısız çıkacağını mı düşündün

Ben ilk doğumu epidural sezeryan oldumozel de yaptim ve bu sizin bahsettiğini hiç birseyi yapmadılar ve doğumum çok rahatti sizinkiler baya sıkıntılı en rahatı epidural sezeryan
Benim de ilk.dogumum belden uyuşturularak sezeryandi. Bu yazılanları yapmadılar hiç. Öyle karından bastırma, acı vs falan olmadı. Elhamdülillah sonrasında da baş ağrısı, bel ağrısı vs yaşamadım. Inş bunda da aynı rahatlığı yaşarım. Lütfen korkmayın, birbirimizi korkutmayalım. Allahin izniyle sağ salim hepimiz kucagimiza alalım evlatlarımızı.

Ahh dun gecede benim basima geldi cok fena.. doktorunuz hangi ilaci verdi

Merhaba arkadaşlar.Emzirme sütyeni penye düsunenler ben trendyoldan aldıgimi cok begendim penyesi yumuşacık hem şık hem spor.sizede fikir olur belki

Eklentiler

• 20200826_124746.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 52

Bu hikaye beni acıyla gulumsettıAynısını yasadım.Sabahın 5ınde suyun gelmesi sancıların baslamasıyla, suni sancının eklenmesiyle delirdiğim dayandıgım 10.5 saat gecırdım. Ve bunun sonucunda 2den 3e kadar acılmıstıSaatler içerisinde gide gele, ebeler baka ede suyum bitmek uzereydı artık. Drum bu kadar sancıya ragmen olmuyor. Bebek tehlikeye girmek üzere alalım mı artık dedi.Mecburen kabul ettim cunku olmuyordu. Kızıma bırsey olmasın diye dayanılmaz sancılar eslıgınde genel anestezi alarak sezeryan oldum. Bu dogumumu da genel yapacagım nasipse. Bu benim tercihim olacak. Sebebi ise ablasıyla da ilk an kavusamamıstım. Bendeki de degısık bır duygu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…