Korkacak hicbirsey yok ben erken dogum yaptim sezaryen olmak zorunda kaldim epidural oldum ne öncesinde ne sonrasında nede dogum aninda hic agrim sızım olmadı.o an sadece bebegimi saglikla kucagima alıyım diye dua ediyordum.Allaha sukur bebegimde sagliklı oldu bendede hic ağrı olmadıOff ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildiuyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
Pembem varda bi de mavi alsam diye düşünüyordumTek çeşit pembe vardı broşürde de bunu gösteriyor . Ama evde kullanmak işin tercih edebilirsin. Önden düğmeli ihtiyacın varsa. Sonuçta sen giyeceksin bebiş hatırlamayacak ☺
Diğer çocukları 1 er yaşında yaptırdım rahattı ama arkadaşlarım hep ilk 40 günün içinde yaptırdılar çok memnundular öyle yaptırmayı düşünüyorum bakalım zaman ne getirecekBir de sormayı unuttum erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz
Öyle gibi bisey oluyor korkma canım bunlar ayrıntılar basit şeylerOff ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildiuyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
Inşallah canım inşallah bir avazda koskolay doğurursunNormal dogum nasıl zordu? ben yurt dısındayım burada sezeryan seçenek bile değil, ancak normal doğuramazsan o an karar verip yapılıyor ya da normal doğuma uygun durumlar oluşmamışsa yapıyorlar. o yüzden beni bekleyen normal doğum. doktor olmuyor doğumda ebe ve hemşireler. annem çok kolay doğurmuş ben de ona çekerim umarım diye düşünüyorum.
Ay inşallah inşallahBenim de ilk.dogumum belden uyuşturularak sezeryandi. Bu yazılanları yapmadılar hiç. Öyle karından bastırma, acı vs falan olmadı. Elhamdülillah sonrasında da baş ağrısı, bel ağrısı vs yaşamadım. Inş bunda da aynı rahatlığı yaşarım. Lütfen korkmayın, birbirimizi korkutmayalım. Allahin izniyle sağ salim hepimiz kucagimiza alalım evlatlarımızı.
elle muayne etti bide ağrının acının tarifine göre. Ultrason istedi bacaktanda ben onu yaptırmadm direk corap aldım giydimPeki varisin tespitini doktorun nasıl yaptı
bende 4 sene önce özelde yaptım doğumumu. hiç öyle karna bastırma, alttan bakma, kum torbası koyma gibi şeyler yaşamadım ben. spinal+epiduralle sezeryan oldum. eğerki doğum anında tansiyon kaynaklı bir sıkıntı görülürse genel anestezi verilecekti çok şükür öyle bir sorun olmadı.bebeğimi doğar doğmaz gördüm. hissettiğim tek şey karnımdan onu çıkarırlarken biraz sağa sola sallanmaktı
işlem bitince kalın kalın gazlı bezleri koymuşlardı alt tarafıma. yatakta da hasta bezi vardı. odaya gelince hemen geceliğimi giydirdiler. bir kaç saat sonra kalkıp depend giymiştim. ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiç bir sıkıntı yaşamadım. ertesi gün doktor gelene kadar üstümü giyip odada dolanıyordum. vizite gelince istersen yat da çıkmadan bir bakayım dikişlerine dedi
kısacası benim ilk sezeryanım çok rahattı. inşallah bu da öyle olur.
Ben 40 ı cıkmadan düşünüyorum inşallah☺[/QUOTE]Bir de sormayı unuttum erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz
Benim sürekli hareket halinde ben ayaktayken uyuyor gibi ama uzandığım yada oturduğum anda uyanıyor dün gecede 2 saat hiç durmadı artık ne yapıyor anlamadım dedim karnim şekilden şekle giriyorArkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Hayir canim bebegin hareket ettigi saati secip 2 saat bekleyeceksin istersen tatli biseyler yersin sonra sol tarafina uzan 2 saat bekle hafif parmaginla durt o sekilde bekle 10 defa sayacaksin bu kipirti olur icten tekme olur normal tekme olur bu sekilde 10 defa hareket etmesi lazim etmezse doktora bildiriyoruz benim doktorum oyle demisti ilk baslarda bilgi amacliArkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Benimde canim hic sorma bende hic saymiyorum cunku sayamiyorum kiBenim sürekli hareket halinde ben ayaktayken uyuyor gibi ama uzandığım yada oturduğum anda uyanıyor dün gecede 2 saat hiç durmadı artık ne yapıyor anlamadım dedim karnim şekilden şekle giriyor
Bunlar çok güzelmiş özellikle.gri olanı çok beğendim canım güle.gule.giyinŞu pijama ve geceligi aldım internetten kumaşları aşırı güzel henüz almamış olan varsa
Bende açtım kamerayı acar açmaz o tepinen şekilden şekle giren o değil gibi duruverdi ay artık denk mi geldi bilmem elimi koyuyorum karnıma sert sert elimin altından kayıp duruyor bacakları heraldeBenimde canim hic sorma bende hic saymiyorum cunku sayamiyorum kimasallah bicir bicir bu kiz galiba cok yaramaz olacak dun karnimin bi tarafi resmen top gibi İnip inip cikiyordu bende elliyorum dedim bu ya kafasi ya poposu bazen sirf onu izlemek icin işimi bile birakiyorum yapmiyorum kameraya kac kere cekecektim sanki anliyor kamerayi actigim an duruyor kapatinca yine basliyor sanki goruyor
Sanki anliyorlar allahimBende açtım kamerayı acar açmaz o tepinen şekilden şekle giren o değil gibi duruverdi ay artık denk mi geldi bilmem elimi koyuyorum karnıma sert sert elimin altından kayıp duruyor bacakları heralde
Gule gule kullanmak nasip olsun bende griyi gormustum alacaktim annem bi takim almis zaten bende 3 takim almistim cok fazla olur diye vazgectim hatta renkleride vardi griyi begenmistimŞu pijama ve geceligi aldım internetten kumaşları aşırı güzel henüz almamış olan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?