2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Off ben doğurmak istemiyorum yaaa ilkim normal doğumdu perişan oldum sezeryan kolaydır öyle olur diyodum sizin yazdıklarinizi okudukca icim cekildi uyusak uyansak bebisimiz dogmus 40ımız çıkmış olsa olmaz mı
Korkacak hicbirsey yok ben erken dogum yaptim sezaryen olmak zorunda kaldim epidural oldum ne öncesinde ne sonrasında nede dogum aninda hic agrim sızım olmadı.o an sadece bebegimi saglikla kucagima alıyım diye dua ediyordum.Allaha sukur bebegimde sagliklı oldu bendede hic ağrı olmadı

Arkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde

Inşallah canım inşallah bir avazda koskolay doğurursun

Ay inşallah inşallah

Kizlar tudaydin 30 hafta merhaba

Dogumdan cok bahsetmeyelim yaaa ben iki kere ameliyat olmustum bu konuda tecrubeliyim anestezi vsbu seferde epudiral yada digeri neydi işte ondan olacam Genel anestezinin tadina baktim bunlarin tadi kaldi tabi bu bambaska olacak o yuzden korkmuyorumm desemde yalan soylemiş olurum
Bide bende mesela kanamanin 15 yada 1 ay surdugunu bilmiyordum onuda sagolsun gecen ablam anlatti anneme dedim annemde ablama kizmiş niye anlatip korkutuyorsun diye

Bende lcw den pembesini almistim mavide olsaydi mavisini alirdim bimden

Peki varisin tespitini doktorun nasıl yaptı
elle muayne etti bide ağrının acının tarifine göre. Ultrason istedi bacaktanda ben onu yaptırmadm direk corap aldım giydim

Ya kızlar şöyle hikayeleriniz yoksa lütfen anlatmayın inanın korkuyorum bende bide kaygı bozuklugu var okumayım desemde gözüm takılıyor birbirimizi motive edelim korkutmayalım lütfen. Hepimizin hakknda hayırlısı olsun

Bir de sormayı unuttum erkek anneleri yenidoğan sünneti için ne düşünüyorsunuz
Ben 40 ı cıkmadan düşünüyorum inşallah☺[/QUOTE]

Arkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Benim sürekli hareket halinde ben ayaktayken uyuyor gibi ama uzandığım yada oturduğum anda uyanıyor dün gecede 2 saat hiç durmadı artık ne yapıyor anlamadım dedim karnim şekilden şekle giriyor

Hayir canim bebegin hareket ettigi saati secip 2 saat bekleyeceksin istersen tatli biseyler yersin sonra sol tarafina uzan 2 saat bekle hafif parmaginla durt o sekilde bekle 10 defa sayacaksin bu kipirti olur icten tekme olur normal tekme olur bu sekilde 10 defa hareket etmesi lazim etmezse doktora bildiriyoruz benim doktorum oyle demisti ilk baslarda bilgi amacli

Benim sürekli hareket halinde ben ayaktayken uyuyor gibi ama uzandığım yada oturduğum anda uyanıyor dün gecede 2 saat hiç durmadı artık ne yapıyor anlamadım dedim karnim şekilden şekle giriyor
Benimde canim hic sorma bende hic saymiyorum cunku sayamiyorum ki masallah bicir bicirbu kiz galiba cok yaramaz olacak dun karnimin bi tarafi resmen top gibi İnip inip cikiyordu bende elliyorum dedim bu ya kafasi ya poposubazen sirf onu izlemek icin işimi bile birakiyorum yapmiyorumkameraya kac kere cekecektim sanki anliyor kamerayi actigim an duruyor kapatinca yine basliyor sanki goruyor

Bende açtım kamerayı acar açmaz o tepinen şekilden şekle giren o değil gibi duruverdi ay artık denk mi geldi bilmem elimi koyuyorum karnıma sert sert elimin altından kayıp duruyor bacakları heralde

Şu pijama ve geceligi aldım internetten kumaşları aşırı güzel henüz almamış olan varsa
Gule gule kullanmak nasip olsun bende griyi gormustum alacaktim annem bi takim almis zaten bende 3 takim almistim cok fazla olur diye vazgectim hatta renkleride vardi griyi begenmistim

Her türlüsü zor valla ana olmak kolay degil bi kuzenim var ilk dogumunu normal yarim saate yapmis biraz bunye meselesi su an tek duam insallah ona benzemisimdir

Bi arkadasm gelio simdi sezeryan olmustu butun detaylari ogrencm

Kızlar herkese selam Doğum hikayelerini okumadan geçiyorum malesef duymak bile istemiyorum herkesin öyküsü kendine özel gözümün korkutulmasını istemiyorum.

Bizim kuzucuk da çok hareketli hatta geçen sabah ben uyurken eşim dışardan görmüş göbeğim şekilden şekile giriyormuş. Videoya çekmiş hemen hareketli olacak heralde bizimki Sayesinde aldığım kiloları hemen veririm diyorum ben de olumlu yanını görmeye çalışıyorum

Kizlar sanirim uyku problemi hepimizdr basladi bende hic uyuyamiyorum kizim cok hareketli o uyusa benim tuvalrtim gekiyo gece belkide 10 defa wcye kalkiyorum .Su icmeye korkar oldum asiri su tuketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…