- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
8 yil once kizimin dogumda sezeryan oldum ama hasta bezi getirmediler buyuk kalin bir ped koydular aman aman bi kanama olmadi 11 yil oncede oglumu normal dogurdum hasta bezi yetismedi bile damari kesmisler gibi su gibi kan geliyoduEşime akşam anlatıyorum depend silmistim listeden onu tekrar yazayim kanama cok oluyormuş kanama ne alaka diyor senin karnını kesecekler alttan niue kan gelsin diyor 1 ay sonra regl olmuyorsun bence diyor bideSenin gibi düşünenler var canım yalnız değilsin
Bende ayniyim cok şükür bu ay kilo almadim halbuki yiyorum yani bakalim ayin 10unda bebek kac kilo alcakKızlar kilo durumları ne alemde benim 29 hafta bitiyor +8.5 kilodayım hala
Aman aman kendine de bebişe de çok iyi bak canım. Şükür ki her şey yoluna girmiş. :)Sağol canım .Erken doğum kasılması çıktı tsde Dr dün yatisimi yaptı Allah'a şükür herşey normale döndü ilaçla .
Gecelik değil canım kalkana kadar ameliyat önlüğü ile yatıyorsun. Merak etme sonra da çarşaflar filan full değişiyor kalkınca, sondajı çıkarıp üzerini değişiyorsun. O andan itibaren rahatlıyorsun.Ben o zaman depend alayim listeme eklemiştim az kanamalı olurum diye vazgeçmiştim canım.Benim ameliyatlarimda hasta besinden serdiler yine az kanamam olmuştu. Haziranda kanamadan hast yatincada kapkalin bi ped vermişlerdi kanamayı kontrol etmek için.
Hasta beziyle uzandigimizda üstümüzde gecelik olacak onu sererlerse ustumuz batmaz mi hadi diyelim göbeğe kadar topladik geceliği popomuz bacaklarimiza kan bulaşmaz mi .Ben çok pipirikliyim eğer bi yerim kirlenirse çok gerilirim duş alabilecek miyiz ne çok sordum☺
8 yil once kizimin dogumda sezeryan oldum ama hasta bezi getirmediler buyuk kalin bir ped koydular aman aman bi kanama olmadi 11 yil oncede oglumu normal dogurdum hasta bezi yetismedi bile damari kesmisler gibi su gibi kan geliyodu
Yalancı kasılmalar başlıyor 30. haftadan sonra canım.Geceleri uyku muyku kalmadı bende.sizler nasılsınız? Karnım çok sertleşiyor. İlk doğumum olacak. Karın sertleşmesi normal mi bu haftada acababacaklarımda gerilyor kasılıyor baya. Bir sonraki randevum 7 Eylül de. Bunları soracağım. Kan testimde magnezyum seviyem normal seviyede çıkmıştı.
Ben sandım ki odaya gelir gelmez pijamalarimizi giyip tacimizi takip oturcazGecelik değil canım kalkana kadar ameliyat önlüğü ile yatıyorsun. Merak etme sonra da çarşaflar filan full değişiyor kalkınca, sondajı çıkarıp üzerini değişiyorsun. O andan itibaren rahatlıyorsun.
Yok hemen kalkamıyorsun zaten biraz yatman gerekiyor pıhtı atması filan gibi tehlikeler olabiliyor çünkü. Arkadaş 5 saat yazmış beni 8 saat yatırdılar. İstersen gerçi altını temizleyip pijamanın ya da geceliğini giyebilirsin. Ben giymemiştim öyle bekledim kalkana kadar :)Ben sandım ki odaya gelir gelmez pijamalarimizi giyip tacimizi takip oturcaz
28+3 günlük 4 kiloKızlar kilo durumları ne alemde benim 29 hafta bitiyor +8.5 kilodayım hala
Ayaklarımızın uyuşması geçer dimi o vakte kadar .Bende hemen giymem bi ayağa kalkıp vücudumu vücut mendiliyle temizlemeden giyemem cicilerimi ☺ Bebek gelicek ama dimi yanımıza emzirmeye çalışıcaz. Düşündükçe içim kıpır kıpır oluyorYok hemen kalkamıyorsun zaten biraz yatman gerekiyor pıhtı atması filan gibi tehlikeler olabiliyor çünkü. Arkadaş 5 saat yazmış beni 8 saat yatırdılar. İstersen gerçi altını temizleyip pijamanın ya da geceliğini giyebilirsin. Ben giymemiştim öyle bekledim kalkana kadar :)
Tabi canım geçiyor uyuşma merak etme. Bebe senden önce geliyor odaya hem de seni bekliyor :))) Sonra işte emzirme koklama uyutmac vs. Çok bal oluyor yenidoğan bebekler. Her şeyi unutuyorsun. Ne kesik ne sancı... Omzunda uyutunca dünyalar senin oluyor.Ayaklarımızın uyuşması geçer dimi o vakte kadar .Bende hemen giymem bi ayağa kalkıp vücudumu vücut mendiliyle temizlemeden giyemem cicilerimi ☺ Bebek gelicek ama dimi yanımıza emzirmeye çalışıcaz. Düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor
Ben saymıyorum hiç hareket etmezse gel dedi.Internette 10 kez atması gerekiyormus dedim güldü hoş geçen hafta hareket yoktu gittim nts bağladılar ultrasonla baktı sorun yok gayet iyi dedi.Bizim bebeklerimiz bence uykucu sakin bir yapıya sahip olacaklar. Şimdi stres yapıyoruz ama o zaman yazarız bebeğim uyuyor sadece acikinca uyanıyor gece uykuları düzenli beni yormuyor diyeArkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Benimki 30.haftaya girmesiyle beraber baya azaldı yavaş yavaş yeri daralıyor galibaArkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Kizlar erken doğum sancısı çıktı yatisimi yaptı Dr . Gidersen doğur hastaneye yetişemez sin dedi. Çok kötu oldum hiç ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?