2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar kilo durumları ne alemde benim 29 hafta bitiyor +8.5 kilodayım hala
Canim bende sabit kaldim inanamiyorumyuruyuse basladim zaten baslamistim ama surekli yapamiyordum simdi hergun yuruyoruz esimle 500 gr vermisim yani 10.5 almistim 500 gr gitmis sanada demistm 10 kiloyu koruyorum bakalim sonaylar ne olacak merakla bekliyorum
canim ne kadar guzel anlatmissin darisi bizlere insallah bebde spinal yada epitural istiyorum peki sezeryandan sonra henen sut geliyormu bazilarinda binkac gun gelmiyormus o saman mecbur mama takviyesi yapiliyormus sut gelene kadar

Sezaryen ya da normal doğum fark etmiyor aslında plesanta rahimden ayrıldığı anda süt salgılanmaya başlıyor. Gelen şey beyaz süt değil, Kolostrum olacak. Sarı kıvamlı bir akıntı gelecek memeden. O bebişe yetecek zaten merak etmeyin. İçiniz rahat etmez de Mama vermek isterseniz de çay kaşığı ile verin, biberonla alışmasın. Yoksa memeyi bırakır. Ama Kolostrum yeterli zaten hiç merak etme:) emzirdikçe çoğalacak zaten.
Süt gelmeme gibi bir şey olmayacağı zaten taaaa hamileyken süt gelmeye başlamasından belli değil mi :)

Hasta bakicilar oyle guzel temizliyolarki o batikonlari bisey kalmiyo 7 saattede kaldiriyolar zaten 4 saate bacaklar yavas yavas kendine gelmeye basliyo ondan sonra sondayi cikartiyo giydiriyolar seni kaldiriyolar bikac adim adinca koltuga oturtup carsaflari temizliyolar ohh miss zaten bidaha yatmak istemiyosun oturmak daha guzel

hicte travmatik olmamis bence..insanin okurken bi koşu sezeryan olup geleyim diyesi geldi

Evet umarim sakin bebek olur :) yani gecen hafta bir hareketlenmisti şaşırdım şimdi yine eski haline döndü sağ olsun :) bebek hareketlerini hissettiğim gunden beri böyle içimde sadece kayıyor hafif dokunuyor, ne tatlı yememe bağlı ne de bir saati vakti var, kendi kafasına ne zaman eserse ben arada tatlı yiyorum durtuyorum bana mısın demiyor bile, belki bir iki hafif dokunuş hissediyorum o kadar

herkesin hikayesi kendine özel o yuzden cok ögrenmeyede gerek görmüyorum ben mesela birisi karnıma bastırdılar diyor birisi öyle birşey olmadı bende diyor o yuzden şuan duymanın korkmaktan baska faydası yok. Başa gelirse mecbur çekilecek zaten :)

Evet ben de senin gibi düşünüyorum her doğum kendine özelse öğrenmeye gerek yok bence. Mesela benim belli bir korkum yoktu olumsuz düşünmemeye çalışıyordum bebeğine kavuşacaksın en güzel şey gözüyle bakıyordum ama okudukça biraz gözümde canlandırıp korktum doğrusu

Yok biberonla zaten verilmeyecek Mama verilirse Siringayla verilecek ama ben mama verme taraftari hic degilim eger oyleyse vermem yine doktorum ne derse onu yaparim

Kızlar sizde de oluyor mu? Bebeğim karnımı o kadar çok sallıyor ki korkuyorum bir şey mi oluyor diye yani sanki çırpınıyor bir de çatı ağrısı çeken var mı
Ahh ahh o salladığı ani bende arastirdim dönuyorlarmiş canim vede yer degistiriyorlarmis

Ben hastaneye goturecegim bebiş kıyafetlerini bu şekilde hazırladım.4 takım fazlamı oldu acaba.emzik biberon sagma makinesi humana cayı onlarda hazır.pijamalarım terlik tarak..vs.tamamya hersey hazır.kalan 2.5 ayı rahatca gecirebilirim.eksik varsada sonradan alınır.heycanla bekliyoruz

Evet canım bende en azindan sabit kalıyorum.diye seviniyorum 8.5 kg da kalırsam öbür kontrole kadar 3 hafta sonraya verdi dr randevu zaten epey haftamda ilerlemiş olacak hala 10 kg ile bitirme umudum var bakıcaz artık ha bu arada demedim galiba bugün dr a gittim 1250 g olmuş benim bebegimde çok iyi dedi dr haftasıyla uyumlu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…