2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gittin mi canım geçmiş olsun doğumdan sonra da yapılıyor galiba değil mi o igne ben de sabah gittim herşey normal dedi bana da
Ben 31 Aralık da düşük yapmıştım o zaman hemen yapmışlardı
Bu hamileliğimde de önlem olarak yaptılar Bugün

1400 gr olmuş bebeğimiz

Herşey normal 1 ay sonra gel dedi 1 ay sonra çok az kalıcak valla heyecan tavan olucak

Evet benimde ameliyattan çıkar çıkmaz ikisinde de daha uyanırken yapıştırdılar göğsüme bebeğimi hemen orda gelmişti süt çoktan
eve çıkmaya taşıyordu hiç öyle uzun sürmüyor gelmesi falan

Aynen değil mi zaten yürümeyi tavsiye ediyorlar uzun uzun yatma diyorlar hemde sevinçten hiç yatası olmuyor ınsanin beni 5 saatte kaldırmışlardı

Insallah doğduktan sonrada sakin mutlu bir bebek olurda seni hiç yormaz annesi anne karnındaki bu durum sonrada devam ediyor benim 2. Oğlum karnimda da sakindi doğunca da çok sakin bir bebek olmuştu

Kuzu bende tulumlu almayı düşünüyorum çoğu hastane çıkışını Kasım’da doğacaklar diye tulum baya iyi oluyormuş. Ama hepsi birbirinden güzel güle güle giysin
Tesekür ederim inşallah sağlıkla alalım mis kokulu bebişlerimizi kucağımıza.isimli tulum yaptırdim birde onuda alıcam yanıma.

Arkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Ben en son doktora gittigimde 24 saat icinde hic hareket olmazsa mutlaka heber ver demisti bir de hastanedeki hemsire sabah aksam bir kere hareket etsin yeter demisti her bebek bir olmuyor kimi sakin kimi hareketli ben daha hic saymadim hareket falan

Bende bir anda igne batmasi gibi oluyor epey can yakici ama saniyelik boyle tuvaletimde gelmis gibi hissediyorum acaba bu da cati agrisi mi
Olabilir canım ama Benimki daha çok o bölgede kas kemik ağrısı gibi. Senin dediğin ağrılar enfeksiyon varsa da olabiliyor hiç idrar tahlili verdin mi

Yeşilli takımda hem alt üst hem tulum var toplam 5 takım olmuş. Ben de 4 koydum ama çoğunu açmicaz gibi geliyor. Poşette olduğundan içim rahat
Aynen kirlenir eder diye fazla olsun eksik olmasın dedim.1 gün kalırsak hepsi kullanilmaz gibi geliyor ama genelde 3-4 takım koyuyorlar hep izledigim videolarda

Kızlar sizde de oluyor mu? Bebeğim karnımı o kadar çok sallıyor ki korkuyorum bir şey mi oluyor diye yani sanki çırpınıyor bir de çatı ağrısı çeken var mı
Ben canım hem ağrı çekiyorum hem de dediğin gibi bazen çok hızlı sallıyor. Bazen karnımdaki hareketi dalgalı gibi karnım gerilerek belli oluyor

Arkadaşlar bebeginizin hareketlerini sayiyor musunuz gün içi? Iki saatlik süre içinde en az 10 kez hareket etsin deniyor, benimki hiç öyle degil. Gün içi toplasan 10 kere hareket ediyordur herhalde
Canim senin bebeğin bastan beri sakın bir bebek zaten, o yüzden başka bebeklerin hareketleri ile kıyaslama bence. Kendi içinde kıyasla. Her zamanki gibi sakinde sıkıntı yok bence,ki benim bebeğim de burda bazı arkadaşların bahsettiği gibi sert tekmeler, uykudan uyandirmalar falan yapmıyor, sakın hanım hanımcık kız olacaklar belli ki

Ben canım hem ağrı çekiyorum hem de dediğin gibi bazen çok hızlı sallıyor. Bazen karnımdaki hareketi dalgalı gibi karnım gerilerek belli oluyor
Herkeste oluyor oluşu iç rahatlatıcı demek ki olağan bir şey . Yani insan korkuyor ne oluyor çırpınıyor mu Allah korusun bir şey mi oluyor diye düşünüyor o an hemen pozisyonuma bakıyorum oksijensiz kalacak bir hareket mi yaptım diye . Sağ sağlam doğarlar bütün bemişler inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…