2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah kolay doğumlarınız olur

Kızlar kilo durumları ne alemde benim 29 hafta bitiyor +8.5 kilodayım hala
28+0 haftadayım 7 kilo aldım canım. Hedefim toplamda bu kadar almaktı ama bir hafta tatil işi beni bozdu artı iki kiloyla döndüm hazır yemek açık büfe çok tehlikeli
Toplamda 10 kiloyla filan kapatsak ne güzel olur

Yok biberonla zaten verilmeyecek Mama verilirse Siringayla verilecek ama ben mama verme taraftari hic degilim eger oyleyse vermem yine doktorum ne derse onu yaparim
Canim mesela benim sütüm 1 gün sonra geldi, o arada bebeğin şekeri düşmemesi icin zaten mama veriliyor, mamaya kötü birşey gibi bakma, şekerinin düşmesi çok daha kötü. Zaten sütün gelince mamanın yüzüne bakmıyorlar:)

Aynisi canım bugün 1 kez bile atmadi yine dün kıpır kıpırdı çikolata bile yedim elimle oynadim asla canı ne zaman isterse o zaman atıyor bir hafta önce doktora gittiğimde ultrasonda kıpır kıpırdı bizde hissetmiyoruz bazen galiba. Ben takmıyorum artık Babası çok sakin biri bende damarıma basilmadigi sürece öyleyim evimizde çıt çıkmaz bize çekti galiba oğlusum

benim de ilk gün sadece kolostrom geldi. sürekli sağım yapıp uyardım memeleri ama ertesi gün başladı. o yüzden bende kesin mama vereceğim yine gelmezse süt

Anneninmi bebegin kilosumu.ikisinede şaşırdım.maşallah.Anne sanırım.sadece 4 kilomu 14 kilo ben şokNegüzel az kiloyla hamileligi bitiriyorsunuz
Anne canım bennnn 74 le hamile kaldım 78 im arasira 77.5 düşüyorum. Bana herkes sen çok kilo alacaksın dedi yayılacak bütün vücudun kesin 90 i görürsün dediler.Sadece önde göbeğim var hamile old göbek ve ayak şişliği dışında belli değil .Simdi de doğumdan sonra bi 10 kilo alınıyor o zaman alirsin diyorlar Bebekte 26+2 de 1250 gr di Isteyene özelden foto atabilirim ☺

Evet canım artık bu haftalarda olan bişey galiba bu ağrılar. Bende hareketinden bazen korkuyorum dediğin gibi uyurken sırt üstü olup uyandığım oluyor hemen sola yatıyorum. Amin inş hepimizin bebişleri sağlıkla gelirler

Anneninmi bebegin kilosumu.ikisinede şaşırdım.maşallah.Anne sanırım.sadece 4 kilomu 14 kilo ben şokNegüzel az kiloyla hamileligi bitiriyorsunuz
Değil mi inşallah bebek de güzel kiloda doğar arkadaşımız çok güzel dikkat etti maşallah bende ondan ilham aldım dediklerini uygulamaya çalıştım bu son 1 ay bende yarim kilo aldım kilo önemli değil elbette ama sonrasında daha çabuk vermek adına hem ilk aylar emzirdigimiz için diyet yapamayız o yüzden daha az kilo kalsın verecek diye dikkat etmeye çalışıyorum bende

Foto eklemeyi unuttum
Çok güzeller ama fazla değil mi 4 takım doğum yapacağın hastane kac gün yatırıyor benim hastanem 1 gün yatırıyor o yüzden bana çok gibi geldi bende 3 takım koymayı düşünüyordum sen fermuarli hurclara koymuşsun gerci giyilmezse kirlenmez dokunulmamış olur tekrar evde yıkamak gerekmez olmazsa bende böyle yapayım giyilmeyenler e el değmesin tekrar yıka ütüle olmasin

Evet bana da 3 haftaya gel dedi 32 hafta dolunca çok heyecanlı değil mi o zamandan sonra çok az zaman kalmış oluyor doğuma

Evet şimdi bende öyle diyorum 10 kilo ile bitirmek istiyorum tatile nereye gittiniz ay ben korkuyorum eşim diyor ama güvenemiyorum

Maşallah sen her şeyi tamamlamışsın canım. Ben 2 takım 10 lü set götürmeyi düşündüm ama az mi olur 2 gün yatış yapiliyormus
10 lü setin içinde tulumu da var mı eğer tulumlu ise bir takimi iki kere de giyinir bir sefer alt üst pijama bir sefer tulum şeklinde az olmaz bende tek gece için 3 takım koyacağım

Alıyor canım alıyor ben bu kontrolumde aynı kiloda geldim bebek yarim kilo almış yani benden almış ben vermiş oldum bu sayede 8 9 aylarda da evet malesef çok alınıyor dikkat etmek gerekiyor
hmm ya ben bebek almayacak site cok korktum sonzamanlarda yememi artirdim
Herkes cok kilo almamisisn bebekde almaz deyip durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…