2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doğru söylüyorsun bende senin gibi düşünüyorum. Benimde ilk doğumum ama bu tarz hikayeler duyunca kötü olmak yerine yaşanmış bi tecrübe olarak görüyorum benim de başıma gelirse ne yapmalıyım veya başkası da bunu yaşamıştı diyerek normalleştiririm diye düşünüyorum.
mesela karna baskı yapmasalar da olabiliyormuş bunu öğrendim. Bişe bizim pandemi süreci bize daha farklı davranılabilir hiç bilmiyoruz.
Allah yardımcımız olsun inşallah acısız dertsiz doğumlar versin Allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Tek çeşit pembe vardı broşürde de bunu gösteriyor . Ama evde kullanmak işin tercih edebilirsin. Önden düğmeli ihtiyacın varsa. Sonuçta sen giyeceksin bebiş hatırlamayacak ☺
29+3 üz 3.8 kilo aldım en son 27+3 de doktora gittiğimde bebişte 1164 gr dı
26 haftadayız +10 kilodayım verip aldığımı da sayınca

Hadi ya bilmiyordum bende öyle olduğunu benimde öyle oluyor son günlerde. Dönüyor demek kuzum benim
Evett yaa oyleymiş
Foto eklemeyi unuttum
cok tatlilar ellerine saglik cok iyi olmus darisi benim yerlestirmeme

kizlar bavula yetlestirincedekapatmadan son halinide paylasalim ben cok heyecanliyimm yaa
ooo hadi bakalim canim hedefin 10 kiloyla kapatmak benimde 15 diyordum boyle gidersem 13 le kapatirmiyim bilmiyorum masallah minigine canim 29+kacsin ?
hadi insallah canim o gunu dort gozle bekliyorum

Yürüyüş yapıyor musunuz arkadaş günde 10bin adım atıyoruz dedi ben 3bin adım atsam çok yoruluyorum yürüyüşte önemli tabi kiloda aslında

Dogumla ilgili drum erken daha dedi konusmadık henüz netleşince duruma göre çıkarırım ilki erken oldu o yüzden haziŕ dursun dedim.kilitli büyük boy buzdolabı posetlerinede koyulabiliyormuş ben almış bulundum.öyle yapabilirsin.hemsireye verilecek ilk kiyafet.odaya cikinca giyecegi bir takım.yedek falan gibi.not yazdım iclerinede.kullanilmayanlar geri gelir.

Kizlar feci dişlerim ağrıyor
Hamilelikte zaten birtanesi kırıldı
Diğer birkaç tane daha var ağrıyan
Bu duruma napmaliyim
Agri kesici fayda eder mi
Hamilelikte hic agri kesici almadim

Maşallah sen her şeyi tamamlamışsın canım. Ben 2 takım 10 lü set götürmeyi düşündüm ama az mi olur 2 gün yatış yapiliyormus
Ya işte o konuda bende tecrubesizim.bebeler kac kiyafet degistiriyorlar bilmiyorum hic.izledigim videolarda 3-4 takim diyorlar hep.ilki erken dogdu kuvezde kaldı 10 gün sadece bez kullandı.hastaneden cikarken kıyafet giymistı yavrum.

İlkindede 22 kilo almistim dogumdan sonra hemen gitti spor falanda yapmadım bebenin pesinde kosmaktan.tabi bunda yaşda var kolay gitmez sanirim hic kiloyu dusunmüyorum bi sekilde gider heralde.ama korse dusunuyorum göbek daha iyi toplasın kullanabilirmiyim onuda bilmiyorum daralmaya gelemem hiç

10 lü setin içinde tulumu da var mı eğer tulumlu ise bir takimi iki kere de giyinir bir sefer alt üst pijama bir sefer tulum şeklinde az olmaz bende tek gece için 3 takım koyacağım
1 tanesi tulumlu diğeri değil canım 1 takımda sadece tulum şapka battaniye isimli yaptıracağım olmazsa 3 ünü götürürüm. Eve gelince uğraşmasınlar

Maşallah size.2 haftada okadar alıyorum zaten.60tım 74 oldum cok cabuk kilo aliyorum.birde 1 aydır resmen aşeriyorum.dikkat etmeye calisiyorum cok kilo iyi degil.

Maşallah size.2 haftada okadar alıyorum zaten.60tım 74 oldum cok cabuk kilo aliyorum.birde 1 aydır resmen aşeriyorum.dikkat etmeye calisiyorum cok kilo iyi degil.
Vücut nasıl isterse öyle davranıyor canım tatlı şekerli vs hiç yemiyorsun şeker çıkıyor dikkat ediyorsun kilo artıyor bebeğe sağlığa faydalı şeyler yiyiyorsun bebek kilo almıyor gibi.Cok almamaya çalış tabi ama alirsanda dert etme 30 kiloyla kapatanlar var .Ben bide hareketsiz evde yatıyorum çalışsaydım muhtemelen bayağı zayıflayacaktım. Benim yengem 9 kilo zayıflayıp tombik bir bebek doğurmuştu bünye nasıl isterse öyle davranıyor bence

Yürüyüş yapıyor musunuz arkadaş günde 10bin adım atıyoruz dedi ben 3bin adım atsam çok yoruluyorum yürüyüşte önemli tabi kiloda aslında
Arkadaşın 10 bin adımı tek sefer de mi yapıyor ben yürüyüş yapıyorum ama hiç kaç adım attığıma dikkat etmiyorum daha çok 30-40dk lık sürelerde yürüyorum kendimi fazla zorlayamıyorum

Yapiyorum ben ama biraz agirlastim. Zayıf biriydim kilo alınca ağır hissediyorum kendimi. Tek ayağımda biraz sis ve üzerine bastıkça aciyor. Buna rağmen oksijen alayım ve hareket edeyim kan dolasimim hızlandım diye yürümeye çalışıyorum elimden geldigince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…