2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadaşlar sezeryan sonrası kanama ile ilgili baya bi yorum yapılmış karnına bastırma konusunda. İlk dogumda sormuştum doktora karnıma bastırma olacak mı rahim toplansın diyerek.doktorum sezeryan da doktor rahmin içini temizliyor o yuzden fazla kanama olmaz merak etme adet kanaması gibiolur dedi. Ama normal dogumda rahim kendi kendine kanı attığı için damar kesilmiş gibi kanama olması normalmiş. Doktor bastırıyor dedikleri de cok şiddetli degil. Ama sonuçta kesilmiş bir bölge var acıması normal. Ben sadece normal zamanda kullanılan pedlerden koydum hiç taşma olmadı. Cok uzun yazdım kızlar. Panik olmayın diye acıklama yaptım. Sadece bir gece kalınacak pandemiden dolayı ilk gün pijama bi de cıkarken giyilecek kıyafet yeterli olur.

Arkadaşın 10 bin adımı tek sefer de mi yapıyor ben yürüyüş yapıyorum ama hiç kaç adım attığıma dikkat etmiyorum daha çok 30-40dk lık sürelerde yürüyorum kendimi fazla zorlayamıyorum
İş yerindeki yürümesinin üstünedir herhalde. Telefonlarda yazıyor ya kaç adım attığımız ordan bakıyoruz

Ben de 30.haftayi geride bırakmak uzereyim.31e başlayacağım yarından itibaren. 45 ile başladım şu an 57 kilo oldum. Artık kilo almasam diyorum. Ayağımın teki şişti ve üzerine bastıkça aciyor taşımakta zorlanıyor beni ayaklarim. Kendi bedenimin ve yıllardır alistigim kilonun bir hayli üzerine ciktim. Aylardır OMEGA balık yağı, hamilelik için özel vitamin bir de yetmezmiş gibi doktor demir ilacına baslatti sistim iyice. Kendimi yuvarlanan top gibi hissediyorum psikolojik olarak, uzun iri yapılı biri de degilim ondan herhalde. Minyon biriydim şimdi bir top oldum

Kızlar sizde de oluyor mu? Bebeğim karnımı o kadar çok sallıyor ki korkuyorum bir şey mi oluyor diye yani sanki çırpınıyor bir de çatı ağrısı çeken var mı
Bir arkadaşa sordum 28 hafta 32 hafta arası en hareketli dönemmiş. Normal yani.

Maşallah şimdiden hazırsın:)

Bunlar da benim 0-3 ay için aldığım şeylerin listesi. İlk kızımda pek almamıştım çok ihtiyaç olmuştu bence. Herkes alma demişti :)) Bunda aldım valla. Artık almamam lazım ama çok oldu sanki :)))

Eklentiler

• IMG_20200826_154131.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20200826_153415.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 135
Canım ben 29 +2 gün, ultrasyonda 4 gün onde bebek..78.9 ile hamile kaldim.79.6 yıM..dr almamaya calis dedi ..dikkat ettim biraz...şimdi de alıştı vücudum herhalde
Sende hiç almamışsın canım boyun kac benim arkadaş 80 kilo ile kalmıştı dr kesin bir sekilde uyardı almayacaksın diye doğuma 80 ile girdi yani hiç almadı 3.600 kg bebek dogdu arkadaş doğum sonrası 72 geldi yani bebegi kendi vücudundan beslemisti sende de öyle olmus sanki

Bebek deterjani ne aldiniz kizlar benim araştırmam Minoris baby iyi olarak çıktı ama onunda biraz fiyatı yüksek sizler ne kullanıyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20200822-233823_Chrome.webp
    19 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…