- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Sende listeyi paylasir misin fikir olsun bizedeBenim doğum yapacağım hastane, çantada olması gerekenleri yazmış hem bebek hem anne için. Onları koyacağım bir tek. Bu liste biraz daha detaylı geldi bana.
Evet yavaştan hazırlıklara başlamak lazım sanırım :) Artık doğumlar yaklaşıyor, 2 haneli sayılara düştük.Aldıkların çok güzel canım uzak çekim tek tek görünmüyor ama minis minis çok tatlılar listende iyi olmuş artık bende yavaş yavaş yapsam iyi olucak listeyi
bana bu liste biraz fazla geldi. bunların hepsini almaya kalkarsak 2valiz ancak alırben daha sade takılacağım. zaten 1 gece kalınıyor.
Biraz detaylı evet kızlar ama ilk doğumda ben eksikliğini hissettin bunların. Sade hazırlanmıştım, sonra sürekli eşimden evden getirmesi için bir şeyler istedim durdum.Benim doğum yapacağım hastane, çantada olması gerekenleri yazmış hem bebek hem anne için. Onları koyacağım bir tek. Bu liste biraz daha detaylı geldi bana.
Ben duru granül kullanıyorum kızıma, ondna devam ederimBebek deterjani ne aldiniz kizlar benim araştırmam Minoris baby iyi olarak çıktı ama onunda biraz fiyatı yüksek sizler ne kullanıyorsunuz
Benim doğum yapacagim hastane websitesinde hem anne hem bebek için gerekli şeyleri sıralamış çantaya bir tek onları koyacagim.Paylaşalım listeleri kızlar bende ne az ne çok ortalama bir liste yapicam paylaşırım sizlede
Bende duru sabun tozu aldim fakat bi dahakine sivi alacam cunku makineden gitmiyor az bisey aliyor gerisi kaliyor malesef memnun kalmadimBen granül sabun tozu kullanıyorum canim. Dalan,Duru,Roxy markaları.
Valla evet eldiven dusme olayi cok oluyo ustu kirlenmiyo du ben ertesi gun degustirmek istedigim icin degistirmistim ben digerlerinde 1 gece yattim ama bu medipol 2 gun dedi bakalim doktor sikinti girmezse belki 24 saat sonra cikartabilirEvet yavaştan hazırlıklara başlamak lazım sanırım :) Artık doğumlar yaklaşıyor, 2 haneli sayılara düştük.
Biraz detaylı evet kızlar ama ilk doğumda ben eksikliğini hissettin bunların. Sade hazırlanmıştım, sonra sürekli eşimden evden getirmesi için bir şeyler istedim durdum.
Mesela yere düştü sürekli eldiven ve bereler. İhtiyaç oldu baya. Fazla gördüğünüz neler mesela?
Aynen üstü kirlenmiyor pek ama insan değişmek istiyor sonuçta hastane ortamı. Ben devlette yapmıştım bir de. Şimdi üstüne bir de pandemi dönemi. Bence yedek battaneiiye, kıyafet vs daha çok lazım olur diye düşünüyorum. Olmadı eve geri götürürüm :) hepsini ayrı poşet yapacağım çünkü. Kilitli poşetler aldım.Valla evet eldiven dusme olayi cok oluyo ustu kirlenmiyo du ben ertesi gun degustirmek istedigim icin degistirmistim ben digerlerinde 1 gece yattim ama bu medipol 2 gun dedi bakalim doktor sikinti girmezse belki 24 saat sonra cikartabilir
Bu bahsettiğin sorun bende de oldu granül sabun makinenin kapak kısmına yapışıyor gitmiyor ama yine de devam ediyorumBende duru sabun tozu aldim fakat bi dahakine sivi alacam cunku makineden gitmiyor az bisey aliyor gerisi kaliyor malesef memnun kalmadim
Fazla mi koyuyorsun acaba canim ? Ben de öyle bi sıkın ti olmuyorBende duru sabun tozu aldim fakat bi dahakine sivi alacam cunku makineden gitmiyor az bisey aliyor gerisi kaliyor malesef memnun kalmadim
1 ay oldu heralde ama enson birşey çıkmamıştı ama birdahaki kontrolüm öncesi tekrar vermek istiyorum doktor çok istemiyor tahlilOlabilir canım ama Benimki daha çok o bölgede kas kemik ağrısı gibi. Senin dediğin ağrılar enfeksiyon varsa da olabiliyor hiç idrar tahlili verdin mi
bu özelde ya da devlette doğum yapıp yapmayacağına göre değişir aslında. mesela kuruyemiştir, cattle dır.,kahvedir onlar özel hastane kantinlerinde oluyor. ilk doğumdaki tecrübeme göre söylüyorum tabi. alt iç çamaşırı depend kullanacaksan bence gerek yok zaten külot gibi. dezenfektan odalarda bol bol oluyor zaten.Evet yavaştan hazırlıklara başlamak lazım sanırım :) Artık doğumlar yaklaşıyor, 2 haneli sayılara düştük.
Biraz detaylı evet kızlar ama ilk doğumda ben eksikliğini hissettin bunların. Sade hazırlanmıştım, sonra sürekli eşimden evden getirmesi için bir şeyler istedim durdum.
Mesela yere düştü sürekli eldiven ve bereler. İhtiyaç oldu baya. Fazla gördüğünüz neler mesela?
Geçmiş olsun canım ben bazı kişilerde gynoferon ishal yapıyor diye duymuştumGünaydın kizcelerim. Butun gece sancidan uyuyamadım . ishal olmuşum ama çok kötü . Bu ilaçların hangisi ishal yapıyor .bilen varmı
Ben bundan hiç kullanmadım canım göbek bağına daha çok sürtüyor alıp koyarken sıyrılıyor ben hep citcitli atlet giydirdim bunlar hastane çıkışlarının vs içlerinden çıkıyor ama ben hep koydum bi kenara kullanmadımGünaydın annelerbu iç zıbından kaç tane almak lazım? Göbek bağı düşene kadar tulumların içine fln hep bundan mı giydiriyoruz?
Göbek bağını örtüyor muyuz peki gazlı bez gibi bir şeyle? Düşene kadar nasıl olacak, çok tedirginimBen bundan hiç kullanmadım canım göbek bağına daha çok sürtüyor alıp koyarken sıyrılıyor ben hep citcitli atlet giydirdim bunlar hastane çıkışlarının vs içlerinden çıkıyor ama ben hep koydum bi kenara kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?